Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy

Publication date 2020-12-08
End date 2020-12-16 00:00:00
Instytucja Przedszkole nr 3
Miejscowość Oleśnica
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 763300-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy w podziale na części:
1) Część 1 – pieczywo
2) Część 2 – warzywa i owoce świeże
3) Część 3 – mięso i wędliny
4) Część 4 – nabiał
5) Część 5 – Ryby mrożone, wędzone, konserwowe i przetwory rybne
6) Część 6 – Przetworzone warzywa - mrożonki
7) Część 7 – Jajka
8) Część 8 – Pozostałe różne art. spożywcze

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy oraz załącznik nr 1 do niego (zestawienie asortymentu).

Kody opisujące przedmiot zamówienia określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): przedmiot główny: kod CPV: 15000000-8

Dodatkowe informacje

GuidZP400 e6f34048-5484-4c0c-b49a-11c24f496701
Biuletyn 763300-N-2020
Zamawiajacy nazwa Przedszkole nr 3
Regon 93011370900000
Zamawiajacy adres ulica ul. Jana Kochanowskiego
Zamawiajacy adres numer domu 7
Zamawiajacy miejscowosc Oleśnica
Zamawiajacy kod pocztowy 56-400
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo dolnośląskie
Zamawiajacy telefon 71 314 72 92
Zamawiajacy fax 71 314 72 92
Zamawiajacy email przedszkole_nr_3@wp.pl
Adres strony url https://p3.zosolesnica.pl/
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia https://p3_olesnica.bip.gov.pl/
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://p3_olesnica.bip.gov.pl/
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Wymagane jest składanie ofert w formie pisemnej pod rygorem nieważności
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Przedszkole nr 3 w Oleśnicy, 56-400 Oleśnica, ul. J.Kochanowskiego 7
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 3 w Oleśnicy w podziale na części: 1) Część 1 – pieczywo 2) Część 2 – warzywa i owoce świeże 3) Część 3 – mięso i wędliny 4) Część 4 – nabiał 5) Część 5 – Ryby mrożone, wędzone, konserwowe i przetwory rybne 6) Część 6 – Przetworzone warzywa - mrożonki 7) Część 7 – Jajka 8) Część 8 – Pozostałe różne art. spożywcze Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy oraz załącznik nr 1 do niego (zestawienie asortymentu). Kody opisujące przedmiot zamówienia określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): przedmiot główny: kod CPV: 15000000-8
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu zamawiający będzie żądał następujących dokumentów: a) odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp; Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. a) powyżej, składa: b) dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: – nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółki cywilne, konsorcja, itp.), podmiotów trzecich udostępniających zasoby, dokumenty i oświadczenia określone w pkt. a (b) zobowiązany jest złożyć każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, podmiotów trzecich udostępniających zasoby.
Inne dokumenty niewymienione 1. Formularz ofertowy – wg wzoru – załącznik nr 1 do SIWZ, podpisany przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy. 2. Wypełniony formularz wg załącznika nr 1 do umowy, zawierający ceny jednostkowe oraz ceny sumaryczne. 3. Zobowiązanie lub inne dokumenty w formie pisemnej, potwierdzające oddanie zasobów podmiotów trzecich do dyspozycji wykonawcy, sformułowane w sposób pozwalający Zamawiającemu określić czy będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz oceny, czy stosunek łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów – gdy Wykonawca polega na zdolnościach innych podmiotów przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu. W szczególności dokumenty te powinny określać: 1) zakres dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu; 2) sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 3) zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 4) czy podmiot, na zdolnościach którego wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje roboty budowlane lub usługi, których wskazane zdolności dotyczą. 4. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia, zobowiązani są do załączenia do oferty dokumentu, ustanawiającego pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu oudzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego 7. W przypadku, gdy ofertę w imieniu wykonawcy podpisuje pełnomocnik, do oferty należy załączyć pełnomocnictwo określające jego zakres, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy. 8. W terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez zamawiającego na stronie internetowej informacji, dotyczących: 1) kwoty, jaką zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia; 2) firm oraz adresów wykonawców, którzy złożyli oferty w terminie; 3) ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności zawartych w ofertach, Wykonawcy będą zobowiązani do złożenia oświadczenia wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej – wg załącznika nr 4 do SIWZ
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Wskazano we wzorze umowy stanowiącym załącznik do SIWZ
IV 4 4 data 2020-12-16T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:30
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis bułka wrocławska krojona szt. 300,00 bułka kajzerka szt. 1400,00 bułka grahamka szt. 160,00 babka kg 10,00 bułka słodka szt. 150,00 bułka tarta 0,5kg szt. 95,00 bułka duża szt. 60,00 chleb wieloziarnisty 350g-400g szt. 140,00 chleb zwykły 600g szt. 450,00 chleb rozmaitości/gryczany 350/400g szt. 180,00 chleb orkiszowy//sojowy 350g-500g szt. 300,00 chleb słonecznikowy500g- 550g szt. 350,00 chleb graham szt. 350,00 drożdże 100g szt. 60,00 pączek szt. 152,00 rogal maślany szt. 600,00 groszek ptysiowy kg 20,00 grzanki 200g szt. 40,00 chałka szt. 45,00 chleb bezglutenowy szt. 20,00
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa warzywa i owoce świeże
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis biała kapusta kg 80 botwinka szt. 10 brukselka kg 20 brokuły świeże szt. 50 buraki kg 300 cebula kg 200 nektarynka kg 120 cukinia kg 60 czosnek szt. 100 dynia kg 20 fasola szparagowa kg 20 lubczyk świeży szt. 10 kalafior świeży szt. 50 kalarepa szt. 50 kapusta czerw kg 100 kapusta kiszona kg 150 kapusta młoda szt. 30 kapusta pekińska kg 100 kapusta włoska kg 30 kiełki różne rodzaje szt. 110 koperek szt. 350 marchew kg 600 natka szt. 270 ogórek świeży kg 200 śliwka kg 20 papryka czerwona świeża kg 150 pieczarki kg 90 pietruszka kg 200 pomidor kg 150 pora szt. 450 rzodkiewka szt. 350 sałata masłowa szt. 100 sałata lodowa szt. 150 seler kg 280 szczypior szt. 300 szpinak świeży szt. 10 ziemniaki kg 3500 ziemniaki młode kg 200 arbuz kg 300 banany kg 800 brzoskwinie kg 30 cytryny kg 130 gruszka kg 250 jabłka kg 1100 pomarańcza kg 200 kiwi szt. 400 winogron ciemny/jasny kg 250 mandarynka kg 180 surowe marchewki do chrupania 150g szt. 30 pomidorki cherry 250g szt. 30
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa mięso i wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis kiełbasa krakowska / filet z kurczaka/ polędwica drobiowa kg 35 kiełbasa śląska kg 60 szyjka z indyka kg 20 frankfurterki < 80% mięsa wieprzowego z szynki kg 120 porcja rosołowa z kurczaka kg 450 szynka tradycyjna kg 20 szynka/filet z indyka kg 20 karczek b/k całkowicie odkostniony, pozbawiony błony, niepeklowany kg 100 łopatka b/k, bez skóry, bez tłuszczu, niepeklowany kg 100 schab b/k, słonina całkowicie zdjęta, mięso o barwie jasnej, niepeklowane kg 130 szynka b/k, całkowicie odkostniona, odtłuszczona, niepeklowana kg 180 kurczak cały swieży kg 150 filet z indyka kg 60 filet z kurczaka kg 100
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Nabiał
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis jogurt naturalny 370g szt. 900 margaryna 250g 75%tł. roślinnego szt. 60 śmietana 18% szt. 900 masło 82% tłuszczu 200g szt. 1700 mleko 2% w woreczku niepasteryzowane szt. 5000 ser salami zaw. Tłuszczu <26g/100g kg 80 ser biały półtłusty kg 410 ser gołda plastry 1kg szt. 20 mleko3,2% UHT 1l szt. 96 napój owsiany 1 l szt. 24
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Ryby mrożone, wędzone, konserwowe i przetwory rybne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis miruna nowozelandzka -5% glazury, ze skórą kg 90 morszczuk -5% glazury, bez skóry kg 120 dorsz - 5% glazury, bez skóry kg 40 makrela wędzona kg 20 makrela w oleju pow. 100g ryby po odsączeniu szt. 100 makrela w pomidorach 85g ryby po odsączeniu szt. 100 tuńczyk w oleju kawałki, 120g po odsączeniu szt. 100
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Jajka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis jajka - kurze świeże, kl. A, kat.wagowa L, waga 63-73g, znakowane zgodnie z polskimi normami, poddawane dezynfekcji przez naswietlanie, pakowane w sterylne wytłaczanki po 30szt szt. 10000
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Pozostałe różne art. spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis ananasy w puszce, plastry ,masa netto po odcieku 340g, tłuszcz 0, cukier do 14,8 g/100 szt. 50 brzoskwinie w puszce,połówki,masa po odcieku 470g szt. 50 liść laurowy 1 kg szt. 2 pestki dyni 1 kg szt. 10 chrupki kukurydziane 100%grys kukurydziany 80g szt. 100 cukier biały 1kg kg 450 cukier puder 0,5kg szt. 30 cukier waniliowy 32g szt. 250 cynamon 20g jakość Q szt. 30 dżem 100% owoców, bez dod. cukru i konserwantów, 220g mix smaków szt. 300 herbata czarna liściasta 500g szt. 15 herbaty z suszu owocowego z dodatkiem malin, dzikiej róży - 500g szt. 15 fasola czerwona konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 40 kakao o obnizonej zaw. Tł. Kakaowego 10-12% 80g szt. 50 kasza jęczmienna 1kg 10g błonnika/100g produktu szt. 40 kasza manna błyskawiczna 500g 11g błonnika/100g produktu szt. 70 słonecznik łuskany 1kg szt. 10 kasza gryczana 1 kg 13g białka/100g produktu szt. 30 kawa inka - 72%zboza- prażone 150g szt. 50 ketchup 480g bez substancji konserwujących, pomidorowy 198g/100g szt. 90 sezam 200g szt. 10 kwasek cytrynowy 20g szt. 100 galaretka owocowa masa 71g, produkt bezglutenowy szt. 1000 mąka tortowa TYP 450 kg 250 musztarda sarepska w słoiku 180g szt 10 mąka ziemniaczna 1kg szt. 100 miód pszczeli naturalny 1l szt 100 olej rzepakowy 100rafinowany z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, zaw.65,5g kwasów jednonienasyconych poj.1l szt. 170 proszek do pieczenia 32g szt 30 przecier pomidorowy 28-30% 950g szt 60 rodzynki 200g szt 80 sól kamienna kg 10 sól o obnizonej zawartości potasu i sodu kg 90 wafle ryżowe mix smaków 100g, bezglutenowe, szt. 130 żurek 0,5l w szklanej butelce szt 70 woda mineralna 250-330ml z dziubkiem szt 700 żurawina suszona 150g szt. 80 kukurydza konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt 80 groch łuskany 500g szt 30 fasola Jaś średni 500g szt 30 soczewica 1kg szt 20 szczaw konserwowy cięty 300g-350ml szt 50 groszek konserwowy masa po odsączeniu 220 g szt. 20 ryż paraboliczny 1 kg szt 100 makaron nitki 4 jajaeczny 250g szt 150 makaron muszelki drobne 500g szt 30 makaron literki 250g szt 20 makaron świderki 500g szt 150 makaron gwiazdki małe 250g szt 20 makaron łazanki 500g szt 80 makaron spaghetti 500g szt 100 płatki jęczmienne, jaglane,orkiszowe,owsiane, ryżowe, żytnie 300-500g szt 80 płatki kukurydziane kasza kukurydziana 95%, 250g szt 120 pieprz czarny prawdziwy, mielony 100% pieprzu 1kg szt 3 pieprz ziołowy 1kg szt 3 tymianek 10g szt 20 papryka mielona słodka 100% 1kg szt 2 bazylia 1kg szt 2 majranek 1kg szt 3 ziele angielskie 1kg szt 3 zioła prowanslaskie 1kg szt 1 gałka muszkatołowa mielona szt 20 imbir mielony 20g szt 20 curry 1kg szt 1 oregano suszone 1kg szt 2
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Przetworzone warzywa - mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis brokuły 2,5kg szt. 20 fasola szparagowa żółta 2,5 kg szt. 30 marchew mini 2,5 kg szt. 35 brukselka 2,50 kg szt. 10 miazga szpinakowa 2,5 kg szt. 25 kalafior 2,5 kg szt. 20
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)