Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 6 w Oleśnicy

Publication date 2020-12-08
End date 2020-12-16 00:00:00
Instytucja Przedszkole Nr 6
Miejscowość Oleśnica
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 763320-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 6 w Oleśnicy w podziale na części:
1) Część 1 – pieczywo
2) Część 2 – warzywa i owoce świeże, kiszonki
3) Część 3 – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4) Część 4 – Produkty mleczarskie
5) Część 5 – Ryby przetworzone i konserwowane
6) Część 6 – Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki
7) Część 7 – jajka
8) Część 8 – makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny
9) Część 9 – przyprawy
10) Część 10 – płatki i art. wielozbożowe
11) Część 11 – pozostałe różne art. spożywcze
12) Część 12 – soki naturalne, tłoczone na zimno

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy oraz załącznik nr 1 do niego (zestawienie asortymentu).

Kody opisujące przedmiot zamówienia określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): przedmiot główny: kod CPV: 15000000-8

Dodatkowe informacje

GuidZP400 acd5fa65-d440-4c37-8fa8-f567da320233
Biuletyn 763320-N-2020
Zamawiajacy nazwa Przedszkole Nr 6
Regon 93030560400000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kazimierza Wielkiego
Zamawiajacy adres numer domu 7
Zamawiajacy miejscowosc Oleśnica
Zamawiajacy kod pocztowy 56-400
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo dolnośląskie
Zamawiajacy telefon 713 143 272
Zamawiajacy fax 713 143 272
Zamawiajacy email przedszkole6olesnica@op.pl
Adres strony url https://p6.zosolesnica.pl/
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia https://p6_olesnica.bip.gov.pl/
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://p6_olesnica.bip.gov.pl/
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Wymagane jest składanie ofert w formie pisemnej pod rygorem nieważności
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Przedszkole nr 6 w Oleśnicy, 56-400 Oleśnica, ul. Kazimierza Wielkiego 7
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 6 w Oleśnicy
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 6 w Oleśnicy w podziale na części: 1) Część 1 – pieczywo 2) Część 2 – warzywa i owoce świeże, kiszonki 3) Część 3 – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 4) Część 4 – Produkty mleczarskie 5) Część 5 – Ryby przetworzone i konserwowane 6) Część 6 – Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki 7) Część 7 – jajka 8) Część 8 – makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny 9) Część 9 – przyprawy 10) Część 10 – płatki i art. wielozbożowe 11) Część 11 – pozostałe różne art. spożywcze 12) Część 12 – soki naturalne, tłoczone na zimno Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy oraz załącznik nr 1 do niego (zestawienie asortymentu). Kody opisujące przedmiot zamówienia określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): przedmiot główny: kod CPV: 15000000-8
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu zamawiający będzie żądał następujących dokumentów: a) odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp; Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. a) powyżej, składa: b) dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: – nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółki cywilne, konsorcja, itp.), podmiotów trzecich udostępniających zasoby, dokumenty i oświadczenia określone w pkt. a (b) zobowiązany jest złożyć każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, podmiotów trzecich udostępniających zasoby
Inne dokumenty niewymienione 1. Formularz ofertowy – wg wzoru – załącznik nr 1 do SIWZ, podpisany przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy. 2. Wypełniony formularz wg załącznika nr 1 do umowy, zawierający ceny jednostkowe oraz ceny sumaryczne. 3. Zobowiązanie lub inne dokumenty w formie pisemnej, potwierdzające oddanie zasobów podmiotów trzecich do dyspozycji wykonawcy, sformułowane w sposób pozwalający Zamawiającemu określić czy będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz oceny, czy stosunek łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów – gdy Wykonawca polega na zdolnościach innych podmiotów przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu. W szczególności dokumenty te powinny określać: 1) zakres dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu; 2) sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 3) zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 4) czy podmiot, na zdolnościach którego wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje roboty budowlane lub usługi, których wskazane zdolności dotyczą. 4. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia, zobowiązani są do załączenia do oferty dokumentu, ustanawiającego pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego 5. W przypadku, gdy ofertę w imieniu wykonawcy podpisuje pełnomocnik, do oferty należy załączyć pełnomocnictwo określające jego zakres, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Wskazano we wzorze umowy stanowiącym załącznik do SIWZ
IV 4 4 data 2020-12-16T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 4 jezyki język polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis bułka zwykła 90g szt. 400, bułka baton 350g szt. 100, bułka maślana /rogal maślany 50g szt. 600, bułka słodka 80g (z jagodami, serem, jabłkiem) szt. 350, bułka tarta 0,5kg szt. 80, chałka 400g szt. 150, chleb zwykły 600g szt. 700, chleb rozmaitości, wieloziarnisty, orkiszowy , gryczany350 g szt. 2000, chleb graham 300g szt. 300, chleb żytni razowy ze słonecznikiem 550g szt. 250, grzanki 150g szt. 300, pączek 60g z budyniem lub marmoladą szt. 180, drożdże 100g szt. 120
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa warzywa i owoce świeże, kiszonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis BIAŁA KAPUSTA kg 150, botwinka szt. 20, brukselka kg 10, brokuły świeże szt. 10, buraki kg 380, cebula kg 200, cukinia kg 60, czosnek szt. 300, dynia kg 50, fasola szparagowa kg 10, lubczyk świeży szt. 20, kalafior świeży szt. 30, kalarepa szt. 350, kapusta czerw kg 5, chrzan korzeń kg 2, kapusta kiszona kg 250, kapusta młoda -sezonowa do miesiąca lipca szt. 50, kapusta pekińska kg 180, kiełki różne rodzaje szt. 20, koperek szt. 200, marchew kg 600, natka szt. 200, ogórek świeży /ogórek gruntowy kg 350, ogórki kiszone wiadro 3kg ogórka/ogórek z beczki kg 80, papryka świeża mix kg 120, pieczarki kg 100, pietruszka kg 320, pomidor kg 200, por szt. 350, rzodkiewka szt. 300, sałata masłowa szt. 20, sałata lodowa szt. 300, seler kg 350, szczypior szt. 450, ziemniaki kg 4100, ziemniaki młode - sezonowe do miesiąca lipca kg 600, groch łuskany 400g op 40 fasola Jaś średni 400g op 40 ciecierzyca 400g op 10 soczewica 400g op 50 arbuz kg 300 banany kg 800, brzoskwinie szt. 50, cytryny kg 150, gruszka kg 320, jabłka kg 700, kiwi szt. 50, mandarynka kg 220, nektarynka kg 100, pomarańcza kg 260, truskawki świeże kg 100, winogron ciemny/jasny kg 30, śliwka szt. 10, borówka amerykańska kg 30, maliny kg 25,
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis kiełbasa krakowska /filet z kurczaka/polędwica drobiowa kg 150,00 parówka z szynki zaw.mięsa pow.97% 6 szt/op. szt. 400,00 schab / szynka kanapkowa kg 90,00 karczek b/k całkowicie odkostniony, pozbawiony błony, niepeklowany kg 120,00 schab b/k, mięso o barwie jasnej, niepeklowane kg 80,00 szynka b/k całkowicie odkostniona, odtłuszczona, niepeklowana kg 400,00 filet z indyka kg 60,00 udko / udziec z kurczaka kg 300,00 porcja rosołowa kg 500,00 filet z kurczaka kg 200,00 szyje z indyka kg 40,00
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis jogurt naturalny 370g szt. 450, kefir l 420, maslanka l 150, masło 82% tłuszczu 200g szt. 1100, mleko 2% w woreczku niepasteryzowane szt. 3500, ser biały półtłusty kg 300, ser gołda plastry 1kg szt. 120, ser salami zaw. Tłuszczu <26g/100g kg 25, śmietana 18% szt. 700, śmietana kremówka 30% l 8,
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Ryby przetworzone i konserwowane
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis dorsz - 5% glazury, bez skóry kg 260, makrela wędzona kg 20, makrela w pomidorach 85g ryby po odsączeniu szt. 80,
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis brokuły 2,5kg szt. 25, fasola szparagowa żółta 2,5kg szt. 50, mieszanka warzywna 3składnikowa 2,5kg(marchew żłóta fasola,marchew) szt. 50, marchewka kostka 450g szt. 240, mieszanka warzywna na patelnię 450g szt. 280, miazga szpinakowa 2,5 szt. 20, kalafior 2,5 szt. 40, mieszanka kompotowa 2,5 szt. 60, truskawki 2,5 szt. 70, śliwka 2,5 szt. 10, czerwona porzeczka 2,5 szt. 25, maliny 2,5 szt. 15, wisnia 2,5kg szt. 40 groszek 2.5 kg szt. 20
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Jajka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis jajka - kurze świeże, kl. A, kat.wagowa L, waga 63-73g, znakowane zgodnie z polskimi normami, poddawane dezynfekcji przez naswietlanie, pakowane w sterylne wytłaczanki po 30szt szt. 8000,00
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis makaron kokardki duże 5kg op 30,00 makaron kokardki małe 5kg op 10,00 makaron gwiazdki małe 5kg op 6,00 makaron świderki duże 5kg op 35,00 makaron świderki razowy 5kg op 11,00 makaron kolanko małe 5kg op 3,00 makaron rurki 5kg op 6,00 ryz paraboliczny 5kg op 60,00
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Przyprawy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis pieprz czarny mielony 100% pieprzu 0.6 kg op 7 papryka mielona słodka100%, 0,6 kg op 7 bazylia otarta 300g op 3 majeranek otarty250g op 40 ziele angielskie 5500g op 5 oregano suszone 12 g op 3 liść laurowy 100 g op 6 zioła prowansalskie 200g op 18 granulowane suszone warzywa bez dod. Soli ,450g op 40 przyprawa do sałatek 300 g netto bez soli op 6
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa płatki i art. wielozbożowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis płatki wielozbożowe miodowe i czekoladowe zaw.cukru poniżej 29g/100g produktu 250g szt. 450 płatki owsiane 400g szt. 30 płatki kukurydziane kasza kukurydziana 95%, 250g szt. 200
  
Zalacznik czesc nr 11
Zalacznik nazwa pozostałe różne art. spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis barszcz biały w butelce szklanej 0,5l szt. 20 chrupki kukurydziane 100%grys kukurydziany 80g szt. 800 cukier biały 1kg kg 250 cukier puder 0,5kg szt. 12 cukier waniliowy 32g szt. 60 cynamon 20g jakość Q szt. 40 dżem 100% owoców, bez dod. Cukru i konserwantów, 220g mix smaków szt. 140 herbaty owocowe, ziołowe 100% nat. Składników pochodzenia roslinnego 34g szt. 1800 kakao o obnizonej zaw. Tł. Kakaowego 10-12% 150g szt. 50 kasza jęczmienna 400g 10g błonnika/100g produktu szt. 100 kasza manna błyskawiczna 500g 11g błonnika/100g produktu szt. 30 kasza peczak 500g szt. 100 kasza gryczana 500g 13g białka/100g produktu szt. 30 kawa inka - 72%zboza- prażone 150g szt. 40 ketchup 480g bez substancji konserwujących, pomidorowy 198g/100g szt. 100 kwasek cytrynowy 20g szt. 25 mąka tortowa TYP 450 kg 600 mączka ziemniaczana 0,5kg szt. 40 miód pszczeli naturalny 1l kg 200 olej rzepakowy 100rafinowany z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, zaw.65,5g kwasów jednonienasyconych poj.1l szt. 180 proszek do pieczenia 32g szt 40 przecier pomidorowy 28-30% 950g szt 100 rodzynki 200g szt 30 soczek wielowocowy w kartoniku 200ml, bez sub.konserwujących wzbogacony wit.C i żelazem z obniżona zawartością cukru szt. 1600 sól o obnizonej zawartości potasu i sodu kg 70 żurek 0,5l w szklanej butelce szt 50 żurawina suszona 150g szt. 30 groszek konserwowy masa po odsączeniu 220 g szt. 80 kukurydza konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 50 ryż 1kg kg 40
  
Zalacznik czesc nr 12
Zalacznik nazwa soki naturalne, tłoczone na zimno
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis sok tłoczony na zimno, naturalnie mętny i pasteryzowany. jabłko-gruszka, jabłko-malina, jabłko-brzoskwinia, jabłko-wiśnia, jabłko-mięta , jabłko czarna porzeczka 5l szt 80
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)