Przetarg nieograniczony 33/PN/D/PL/2020 na dostawy artykułów spożywczych do Kuchni Głównej SPWZOZ w Stargardzie w podziale na 9 pakietów.

Publication date 2020-12-09
End date 2020-12-17 00:00:00
Instytucja Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Stargardzie
Miejscowość Stargard Szczeciński
Województwo zachodniopomorskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 764420-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych do Kuchni Głównej SPWZOZ w Stargardzie w podziale na 9 pakietów:
Pakiet nr 1 – Artykuły spożywcze – suche, sypkie
Pakiet nr 2 – Jaja
Pakiet nr 3 – Pieczywo
Pakiet nr 4 – Mrożonki warzywne
Pakiet nr 5 – Artykuły spożywcze różne
Pakiet nr 6 – Warzywa świeże
Pakiet nr 7 – Nabiał
Pakiet nr 8 – Ryby
Pakiet nr 9 – Mięso i wędliny
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik A do SIWZ

Dodatkowe informacje

GuidZP400 60e707fb-b715-4545-b9d9-c61959343e5e
Biuletyn 764420-N-2020
Zamawiajacy nazwa Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Stargardzie
Regon 30456200000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Wojska Polskiego
Zamawiajacy adres numer domu 27
Zamawiajacy miejscowosc Stargard Szczeciński
Zamawiajacy kod pocztowy 73-110
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo zachodniopomorskie
Zamawiajacy telefon 91 578 92 22
Zamawiajacy email zaopatrzenie@zozstargard.pl
Adres strony url www.zozstargard.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zaklad Opieki Zdrowotnej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zozstargard.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny forma pisemna
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Dyrekcja Samodzielnego Publicznego Wielospecjalistycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Stargardzie, ul. Wojska Polskiego 27, 73-110 Stargard lub w Kancelarii (adres j.w.)
Nazwa nadana zamowieniu Przetarg nieograniczony 33/PN/D/PL/2020 na dostawy artykułów spożywczych do Kuchni Głównej SPWZOZ w Stargardzie w podziale na 9 pakietów.
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych do Kuchni Głównej SPWZOZ w Stargardzie w podziale na 9 pakietów: Pakiet nr 1 – Artykuły spożywcze – suche, sypkie Pakiet nr 2 – Jaja Pakiet nr 3 – Pieczywo Pakiet nr 4 – Mrożonki warzywne Pakiet nr 5 – Artykuły spożywcze różne Pakiet nr 6 – Warzywa świeże Pakiet nr 7 – Nabiał Pakiet nr 8 – Ryby Pakiet nr 9 – Mięso i wędliny Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik A do SIWZ
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania tego warunku.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania tego warunku.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania tego warunku.
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz potwierdzenie okolicznosci 1. W celu potwierdzenia, że oferowane przez Wykonawcę dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego Wykonawca składa Oświadczenie Wykonawcy, zgodnie z Załącznikiem nr 5 do SIWZ - jeżeli dotyczy przedmiotowego postępowania, że: 1) oferowane produkty spełniają wymagania określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1252 ze zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie, 2) oferowany każdy produkt jest zgodny z normami jakościowymi HACCP oraz zgodny z Polską Normą, 3) czynności związane z realizacją zamówienia będą wykonywane zgodnie z przepisami ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia, w szczególności z zachowaniem przez podmioty zobowiązane, zasad systemu analizy i krytycznych punktów kontroli (HACCP), 4) osoba realizująca dostawę będzie posiadać aktualną książeczkę zdrowia oraz samochód przystosowany i dopuszczony przez Państwową Inspekcję Sanitarną do transportu produktów spożywczych. 2. Wykonawca przedłoży wyżej wymienione dokumenty na każde żądanie Zamawiającego, w terminie wskazanym przez Zamawiającego. 3. Wskazania dotyczące poszczególnych pakietów opisane zostały w Załączniku A do SIWZ.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający informuje, że przewiduje możliwość zmiany umowy. Zmiana postanowień niniejszej umowy wymaga formy pisemnego aneksu, pod rygorem nieważności. Zmiana zawartej umowy może nastąpić w przypadku: 1)gdy ulegnie zmianie stan prawny w zakresie dotyczącym realizowanej umowy, który spowoduje konieczność zmiany sposobu wykonania obowiązków stron, 2)wystąpią przeszkody o charakterze obiektywnym (zdarzenia nadzwyczajne, zewnętrzne i niemożliwe do zapobieżenia w tym mieszczące się w zakresie pojęciowym tzw. „siły wyższej”) np. pogoda uniemożliwiająca wykonanie umowy, inne zdarzenia niezawinione przez żadną ze stron umowy. Strony mają prawo do skorygowania uzgodnionych zobowiązań i przesunąć termin realizacji maksymalnie o czas trwania przeszkody. Strony zobowiązują się do natychmiastowego poinformowania się nawzajem o wystąpieniu ww. przeszkód, 3)zaprzestania produkcji zaoferowanych produktów lub innych okoliczności uniemożliwiających lub utrudniających dostawę określonych produktów; strony dopuszczają możliwość zmiany umowy poprzez określenie innego towaru, zatwierdzonego przez Zamawiającego, do dostawy którego zobowiązany będzie Wykonawca, przy czym towar zamienny powinien posiadać parametry nie gorsze od towaru pierwotnego i cenę jednostkową nie wyższą niż dotychczasowa, 4)zmiany potrzeb Zamawiającego uzasadniających zmniejszenie lub zmianę przedmiotu zamówienia, jeżeli zmiana ta nie będzie niekorzystna dla Zamawiającego.
IV 4 4 data 2020-12-17T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Pakiet 1- Artykuly spozywcze- suche, sypkie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy artykułów spożywczych- suchych, sypkich w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Pakiet 2- Jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy jaj w rodzaju i ilości określonej w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Pakiet 3- Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy pieczywa w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Pakiet 4- Mrożonki warzywne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy mrożonek warzywnych w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Pakiet 5- Artykuły spozywcze rozne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy artykułów spożywczych różnych w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Pakiet 6- Warzywa świeże
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy warzyw świeżych w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Pakiet 7- Nabiał
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy nabialu w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Pakiet 8- Ryby
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy ryb w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Pakiet 9- Mięso i wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Dostawy mięsa i wędlin w rodzajach i ilościach określonych w SIWZ.
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Czas rozpatrzenia reklamacji ilościowych w dniu ich zgłoszenia
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)