| GuidZP400 |
647fcf11-1fcf-48e1-8442-b68ef15e1a4f
|
| Biuletyn |
777005-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie
|
| Regon |
10369740000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
al. Piłsudskiego
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
31
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Rzeszów
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
35-074
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
podkarpackie
|
| Zamawiajacy telefon |
17 852 39 10
|
| Zamawiajacy fax |
17 852 39 10
|
| Zamawiajacy email |
podkarpacka@ohp.pl
|
| Adres strony url |
www.podkarpacka.ohp.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej podległa MRPiT
|
| Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
www.podkarpacka.ohp.pl
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.podkarpacka.ohp.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
przez operatora pocztowego lub osobiście
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Podkarpacka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, al. Piłsudskiego 31, 35-074 Rzeszów
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu w 2021 r.
|
| Numer referencyjny |
22/PWK/2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38 – 440 Iwonicz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Oferty można składać w odniesieniu do jednej, kilku lub wszystkich części. Zamówienie zostało podzielone na 2 części wg grup towarowych: Część 1 Dostawa mięsa i wędlin, Część 2 Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załączniki nr 1.1 - 1.2 do SIWZ. Wymagania dotyczące oferowanych artykułów żywnościowych, określone zostały w Opisie przedmiotu zamówienia zawartym w treści SIWZ.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Zgodnie z art. 144 ust 1 pkt 1) ustawy Prawo zamówień publicznych strony dopuszczają możliwość zmiany postanowień umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy w następujących przypadkach: - zmiany danych wykonawcy (np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy, - zmian przepisów ogólnie obowiązujących które mają wpływ na treść umowy, - obniżenie cen producenta lub zastosowanie promocyjnej zniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umową po cenach odpowiednio obniżonych, - w przypadku zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego, - w przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji towarów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczenia odpowiednich towarów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż towary objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego towaru, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego, - w przypadku zmiany cen jednostkowych towaru, wskazanych w formularzach cenowych, wyłącznie z powodu okoliczności spowodowanych zmianą koniunktury na rynku artykułów żywnościowych. Zmiany te mogą być dokonywane nie częściej niż raz na kwartał i nie mogą przekraczać wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanego przez Prezesa GUS za kwartał poprzedzający datę podwyżki, zaś potrzeba jego dokonania winna być przez Wykonawcę uzasadniona na piśmie, - w przypadku zmiany wysokości stawki podatku od towarów i usług (VAT), na pisemny wniosek zainteresowanej strony, dopuszcza się zmianę wartości umowy brutto w stosunku do towarów, których zmiana dotyczy.
|
| IV 4 4 data |
2021-01-14T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
10:00
|
| IV 4 4 jezyki |
język polski
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa i wędlin
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu w 2021 r. Specyfikacja asortymentowa określona w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik 1.1 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu w 2021 r. Specyfikacja asortymentowa określona w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik 1.2 do SIWZ
|
| | |