DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ

Publication date 2013-10-31
End date 2013-11-14 11:00:00
Instytucja Zespół Szkół Nr 2 w Łęcznej z Klasami Integracyjnymi i Oddziałami Sportowymi
Miejscowość Łęczna
Województwo lubelskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo,
  • Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej

Szczegóły

Numer ogłoszenia 446406 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 158000006, 158110006, 151000009, 32200009, 32200009, 153311709, 155000003, 33110002, 32200009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załączniki od 4.1. do 4.9. 3. Wykonawca zobowiązuje się do zaopatrywania Zamawiającego w artykuły spożywcze w pierwszym gatunku, których termin ważności upływa nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy oraz z cechami podanymi w SIWZ. 4.Poszczególne zamówienia będą składane telefonicznie w dni robocze w godzinach między 7,00 - 14,00 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar do siedziby Zamawiającego własnym transportem, na własny koszt i własne ryzyko oraz do elastycznego reagowania na zwiększone lub zmniejszone potrzeby Zamawiającego w stosunku do danego asortymentu lub całości dostawy. 6. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego wadliwej partii dostarczonego towaru, reklamacja zostanie zgłoszona telefonicznie. Wykonawca zobowiązuje się do jego wymiany na towar wolny od wad w ciągu 3 godzin, w ilościach zakwestionowanych przez Zamawiającego. 7. Nie wykonanie pełnego zakresu ilościowego umowy nie rodzi roszczenia o zakup nie zrealizowanej w okresie obowiązywania umowy ilości towaru. 8. Dopuszcza się zmiany cen produktów stanowiących przedmiot zamówienia w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych publikowany, co miesiąc przez GUS. 9.Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów (art. spoż, warzywa, owoce, jaja, mięso i wędliny itp.) 10.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. 11.Mięso i wędliny muszą być dostarczane w czystych, zamkniętych pojemnikach do przewozu mięsa i wędlin. Mięso surowe nie może być przewożone razem z wędlinami. 12.Mrożonki mają być dostarczane w formie nie rozmrożonej.

Opis

Filet rybny mrożony- RYBA MORSKA (miruna, błękitek, mintaj, dorsz)gat. I kg 500Śmietana 18 % op. Min 1L gat. I Szt. 600
Śmietana 30% do ubijania op. Min 1L gat. I Szt. 300
Śmietana 12 % op. Min 1l gat. I Szt. 250
Twaróg półtłusty op. Min 250g. gat. I Kg 500
Ser żółty gat. I Kg 120
Mleko 2%-3% op. Folia min 1l Szt. 250
Masło op. Min 200 g. gat I kg 200Mieszanka kompotowa op. min 2 kg gat. I kg 1100
Wiśnie b/pestki op. min 2 kg gat. I kg 70
Truskawki op. Min 2 kg gat. I kg 170
Mieszanka chińska op. Min 2 kg gat. I kg 50
Kalafior op. Min 2 kg gat. I kg 100
Brokuł op. Min 2 kg gat. I kg 50
Fasolka szparagowa op. Min 2 kg gat. I kg 150
Groszek zielony op. min. 2 kg gat. I kg 50
Zupa jarzynowa op. Min. 2 kg gat. I kg 80
Marchewka z groszkiem op. Min 2 kg gat. I kg 200Ziemniaki gat. I kg 18000
Marchewka gat. I kg 2000
Pietruszka gat. I kg 350
Seler gat. I kg 200
Buraki czerwone gat. I kg 850
Por gat. I kg 450
Kapusta biała gat. I kg 850
Kapusta czerwona gat. I kg 200
Kapusta pekińska gat. I kg 250
Kapusta włoska gat. I kg 350
Kapusta młoda gat. I Szt. 250
Koperek gat. I Szt. 200
Natka pietruszki gat. I Szt. 600
Ogórek świeży gat. I kg 300
Pomidory gat. I kg 250
Sałata gat. I Szt. 450
Papryka gat. I kg 100
Cebula gat. I kg 550
Czosnek gat. I Szt. 150
Kalafior gat. I Szt. 50
Brokuł gat. I Szt. 50
Fasolka szparagowa gat. I kg 50
Szczypiorek gat. I Szt. 150
Rzodkiewka gat. I Szt. 200
Szczaw gat. I kg 10
Śliwki gat. I kg 200
Truskawki gat. I kg 120
Jabłka gat. I kg 200Chleb zwykły, krojony 600g. Szt. 3600
Bułka tarta op. papierowe min. 500g. kg 230
Pączki 100 g. Szt. 380Mięso drobiowe gulaszowe gat. I kg 150
Ćwiartka z kurczaka gat. I kg 550
Kurczaki gat. I kg 500
Filet z kurczaka gat. I kg 500
Filet z indyka gat. I kg 100
Mięso drobiowe typu gyros bez przypraw gat. I kg 150
Porcja rosołowa ze skrzydełkiem kg 700Mięso gulaszowe wieprzowe gat. I kg 1800
Schab b/ kości gat. I kg 250
Karkówka b/ kości gat. I kg 100
Szynka wieprzowa surowa b/kości gat. I kg 100
Łopatka wieprzowa b/kości gat. I kg 200
Kości pokrzepowe gat. I kg 300
Boczek surowy łuskany gat. I kg 150
Flaki suche podgotowane krojone gat. I kg 100
Kiełbasa zwyczajna gat. I kg 250
Boczek wędzony łuskany gat. I kg 220
Smalec op. min. 200 g gat. I kg 50Cukier biały, sypki, op. papier. 1 kg gat. I Kg 1200
Cukier puder op. min. 400g. gat. I Kg 60
Cukier wanilinowy op. papier. min.30 g. gat. I Szt. 100
Mąka pszenna op. papier. 1kg gat. I Kg 1000
Mąka ziemniaczana op. papier.1 kg gat. I Kg 120
Kasza jęczmienna op.min400g. gat. I Kg 50
Kasza jęczmienna saszetka 100g. gat. I Kg 250
Kasza gryczana saszetka op. 400g. gat. I Kg 100
Ryż biały op. papier. 1 kg gat. I Kg 80
Ryż biały saszetka 100g. gat. I Kg 300Kapusta kiszona NA NATURALNYM ZAKWASIE kg 200, Ogórki kiszone kg 500

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Nr 2 w Łęcznej z Klasami Integracyjnymi i Oddziałami Sportowymi
Ulica ul. Jaśminowa 6
Nr domu 6
Miejscowosc Łęczna
Kod poczt 21-010
Wojewodztwo lubelskie
Tel 0-81 4627003
Fax 0-81 4628415
Internet zs2-leczna.pl
Regon 06038316400000
E mail zs2leczna@wp.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 9
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 10
Wadium nie wymaga się
Zaliczka Nie
Niepelnosprawne Nie
Uprawnienie O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1. Spełniają warunki określone przepisami art. 22 ust1.tj. spełniają warunki, dotyczące: a) Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania. b) Posiadania wiedzy i doświadczenia. c) Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. d) Sytuacji ekonomicznej i finansowej 2. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 P.z.p. 3. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia ustanawiają Lidera do reprezentowania w postępowaniu, załączając do oferty stosowne pełnomocnictwo. 4. Oświadczenia i dokumenty będą oceniane pod względem formalno-prawnym, pod względem ich aktualności i treści, a także czy informacje w nich zawarte potwierdzają spełnienie wymagań Zamawiającego. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunków wymaganych od wykonawców będzie oparty na zasadzie: spełnia/nie spełnia. 5. Wykonawcy, którzy nie wykażą spełnienia warunków udziału w postępowaniu podlegać będą wykluczeniu z udziału w postępowaniu. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą. 6. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia warunki o których mowa w pkt.2, niniejszego rozdziału musi spełniać każdy z wykonawców. Warunki o których mowa w pkt.1 niniejszego rozdziału wykonawcy mogą spełniać łącznie.
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 9 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 13 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok potw 2 Tak
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www zs2-leczna-pl
Spec war Zespół Szkół nr 2, ul. Jaśminowa 6, 21-010 Łęczna.
Data skl 14/11/2013
Godz skl 11:00
Miejsce sekretariat Zespołu Szkół nr 2, ul. Jaśminowa 6, 21-010 Łęczna..
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)