dostawa mięs i wędlin do OZ Przywary

Publication date 2013-11-04
End date 2013-11-13 09:00:00
Instytucja Zakład Karny Nr 1
Miejscowość Strzelce Opolskie
Województwo opolskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 231151 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 151300008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięs i wędlin do Oddziału Zewnętrznego Przywary mieszczącego się w: Sierakowie Śląskim, ul. Cegielniana 13, 42-793 Ciasna, Przysiółek Przywary. z podziałem na 5 części tj.

CZĘŚĆ 1 - WĘDLINY WIEPRZOWO WOŁOWE
1.kiełbasa litewska średniorozdrobniona,w ilości 2 350kg..
2.kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, w ilości 1300kg.
3.kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, w ilości 1 550kg.
4.kiełbasa wiejska średniorozdrobniona,w ilości 1 050kg
5. kiełbasa śląska średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg.
6.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona,dostawy w ilości 1 050kg.
7.kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg
8.kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, dostawy w ilości 1 050kg.
9.kiełbasa bełska, parzona,w ilości 1 050kg.
10.kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona,w ilości 1 050kg.
11.kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, w ilości 1 050kg..
12.salceson włoski średniorozdrobniony , dostawy w ilości 3 000kg.
13.kiełbasa parówkowa homogenizowana,dostawy w ilości 3 000kg.
14.kiełbasa mortadela homogenizowana w ilości 3 000kg.
15. pieczeń rzymska, pieczona w formach ilości 1 050kg.

CZĘŚĆ 2 - WĘDLINY DROBIOWE
1.pasztet drobiowy zapiekany w ilości 1100kg.
2.pasztetowa drobiowa w ilości 325kg
3.pieczeń drobiowa ilości 1100kg
4.blok drobiowy z indyka w ilości 1100kg.
5.kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 325kg.
6 kiełbasa kanapkowa drobiowa, w ilości 1100kg.
7.baleron drobiowy, w ilości 325kg.
8.kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 325kg.
9.kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości 1100kg.
10.parówki drobiowe parzone, w ilości 460kg.
11.salceson drobiowy w ilości 325kg.
12. kiełbasa śląska drobiowa w ilości 460kg
13.kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 325kg.
14.kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 325kg.
15.kiełbasa szynkowa drobiowa, w ilości 325kg.
16. szynka z piersi z indyka w ilości 325kg.

CZĘŚĆ 3 MIĘSA I PODROBY DROBIOWE
1. kurczak mrożony w ilości 1 950kg.
2. serca drobiowe w ilości 80kg
3. żołądki drobiowe w ilości 80kg
4. wątroba drobiowa w ilości 230kg

CZĘŚĆ 4 - MIĘSA GULASZOWE
1.mięso gulaszowe wołowe, produkcyjne kl. I w ilości 1 870kg
2. mięso gulaszowe mieszane wieprzowo-wołowe produkcyjne Kl. I w proporcjach 50/50 w ilości
7200kg

CZĘŚĆ 5 - PODROBY WIEPRZOWO- WOŁOWE
1 wątroba wieprzowa w ilości 1700kg,
2.wątroba wołowa w ilości 170kg,
3.boczek wędzony w ilości 600kg
4.kaszanka w osłonie, w ilości 4 450kg

Opis

1.kiełbasa litewska średniorozdrobniona,w ilości 2 350kg..
2.kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, w ilości 1300kg.
3.kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, w ilości 1 550kg.
4.kiełbasa wiejska średniorozdrobniona,w ilości 1 050kg
5. kiełbasa śląska średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg.
6.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona,dostawy w ilości 1 050kg.
7.kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg
8.kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, dostawy w ilości 1 050kg.
9.kiełbasa bełska, parzona,w ilości 1 050kg.
10.kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona,w ilości 1 050kg.
11.kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, w ilości 1 050kg..
12.salceson włoski średniorozdrobniony , dostawy w ilości 3 000kg.
13.kiełbasa parówkowa homogenizowana,dostawy w ilości 3 000kg.
14.kiełbasa mortadela homogenizowana w ilości 3 000kg.
15. pieczeń rzymska, pieczona w formach ilości 1 050kg.1.pasztet drobiowy zapiekany w ilości 1100kg.
2.pasztetowa drobiowa w ilości 325kg
3.pieczeń drobiowa ilości 1100kg
4.blok drobiowy z indyka w ilości 1100kg.
5.kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 325kg.
6 kiełbasa kanapkowa drobiowa, w ilości 1100kg.
7.baleron drobiowy, w ilości 325kg.
8.kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 325kg.
9.kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości 1100kg.
10.parówki drobiowe parzone, w ilości 460kg.
11.salceson drobiowy w ilości 325kg.
12. kiełbasa śląska drobiowa w ilości 460kg
13.kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 325kg.
14.kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 325kg.
15.kiełbasa szynkowa drobiowa, w ilości 325kg.
16. szynka z piersi z indyka w ilości 325kg.1. kurczak mrożony w ilości 1 950kg.
2. serca drobiowe w ilości 80kg
3. żołądki drobiowe w ilości 80kg
4. wątroba drobiowa w ilości 230kg1.mięso gulaszowe wołowe, produkcyjne kl. I w ilości 1 870kg
2. mięso gulaszowe mieszane wieprzowo-wołowe produkcyjne Kl. I w proporcjach 50/50 w ilości
7200kg1 wątroba wieprzowa w ilości 1700kg,
2.wątroba wołowa w ilości 170kg,
3.boczek wędzony w ilości 600kg
4.kaszanka w osłonie, w ilości 4 450kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zakład Karny Nr 1
Ulica ul. Karola Miarki 1
Nr domu 1
Miejscowosc Strzelce Opolskie
Kod poczt 47-100
Wojewodztwo opolskie
Tel 077 4400420-25
Regon 00032023600000
E mail zk_1_strzelce_opolskie@sw.gov.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Administracja rządowa terenowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 5
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data roz 01/01/2014
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia
Wiedza Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia
Potencjal Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia
Zdolne Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia
Sytuacja Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 3 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Inne dokumenty formularz ofertowy, formularz cenowy, pełnomcnictwo
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy 1. Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień warunków umowy dotyczących terminów realizacji dostaw jedynie w przypadkach niezależnych od wykonawcy, na skutek klęsk żywiołowych spowodowanych nieodwracalnymi działaniami przyrody lub na skutek działań osób trzecich. Udowodnienie ww. sytuacji leżeć będzie po stronie wykonawcy. 2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości poszczególnych art. zamawianego asortymentu w stosunku do ilości określonej w formularzu cenowym, jednak nie więcej niż 30% tej wielkości. 3.Zapis istotnych postanowień projektu umowy może ulec zmianie w dowolnym zakresie jedynie przed terminem składania ofert. Jeżeli w trakcie obowiązywania umowy nastąpi zmiana w zakresie podatku VAT, zamawiający zobowiązuje się do uiszczenia opłaty powiększonej lub pomniejszonej o obowiązującą stawkę podatku od towarów i usług, w dniu wystawienia faktury VAT (powstania obowiązku podatkowego).
Kryt cena A
Spec www www.zp.sw.gov.pl
Spec war Zakład Karny Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie
Data skl 13/11/2013
Godz skl 09:00
Miejsce Sekretariat Zakładu Karnego Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)