dostawa mięs i wędlin do OZ Przywary
Publication date | 2013-11-04 |
End date | 2013-11-13 09:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny Nr 1 |
Miejscowość | Strzelce Opolskie |
Województwo | opolskie |
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 231151 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151300008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięs i wędlin do Oddziału Zewnętrznego Przywary mieszczącego się w: Sierakowie Śląskim, ul. Cegielniana 13, 42-793 Ciasna, Przysiółek Przywary. z podziałem na 5 części tj. CZĘŚĆ 1 - WĘDLINY WIEPRZOWO WOŁOWE 1.kiełbasa litewska średniorozdrobniona,w ilości 2 350kg.. 2.kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, w ilości 1300kg. 3.kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, w ilości 1 550kg. 4.kiełbasa wiejska średniorozdrobniona,w ilości 1 050kg 5. kiełbasa śląska średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg. 6.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona,dostawy w ilości 1 050kg. 7.kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg 8.kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, dostawy w ilości 1 050kg. 9.kiełbasa bełska, parzona,w ilości 1 050kg. 10.kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona,w ilości 1 050kg. 11.kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, w ilości 1 050kg.. 12.salceson włoski średniorozdrobniony , dostawy w ilości 3 000kg. 13.kiełbasa parówkowa homogenizowana,dostawy w ilości 3 000kg. 14.kiełbasa mortadela homogenizowana w ilości 3 000kg. 15. pieczeń rzymska, pieczona w formach ilości 1 050kg. CZĘŚĆ 2 - WĘDLINY DROBIOWE 1.pasztet drobiowy zapiekany w ilości 1100kg. 2.pasztetowa drobiowa w ilości 325kg 3.pieczeń drobiowa ilości 1100kg 4.blok drobiowy z indyka w ilości 1100kg. 5.kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 325kg. 6 kiełbasa kanapkowa drobiowa, w ilości 1100kg. 7.baleron drobiowy, w ilości 325kg. 8.kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 325kg. 9.kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości 1100kg. 10.parówki drobiowe parzone, w ilości 460kg. 11.salceson drobiowy w ilości 325kg. 12. kiełbasa śląska drobiowa w ilości 460kg 13.kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 325kg. 14.kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 325kg. 15.kiełbasa szynkowa drobiowa, w ilości 325kg. 16. szynka z piersi z indyka w ilości 325kg. CZĘŚĆ 3 MIĘSA I PODROBY DROBIOWE 1. kurczak mrożony w ilości 1 950kg. 2. serca drobiowe w ilości 80kg 3. żołądki drobiowe w ilości 80kg 4. wątroba drobiowa w ilości 230kg CZĘŚĆ 4 - MIĘSA GULASZOWE 1.mięso gulaszowe wołowe, produkcyjne kl. I w ilości 1 870kg 2. mięso gulaszowe mieszane wieprzowo-wołowe produkcyjne Kl. I w proporcjach 50/50 w ilości 7200kg CZĘŚĆ 5 - PODROBY WIEPRZOWO- WOŁOWE 1 wątroba wieprzowa w ilości 1700kg, 2.wątroba wołowa w ilości 170kg, 3.boczek wędzony w ilości 600kg 4.kaszanka w osłonie, w ilości 4 450kg Opis1.kiełbasa litewska średniorozdrobniona,w ilości 2 350kg..2.kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, w ilości 1300kg. 3.kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, w ilości 1 550kg. 4.kiełbasa wiejska średniorozdrobniona,w ilości 1 050kg 5. kiełbasa śląska średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg. 6.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona,dostawy w ilości 1 050kg. 7.kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg 8.kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, dostawy w ilości 1 050kg. 9.kiełbasa bełska, parzona,w ilości 1 050kg. 10.kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona,w ilości 1 050kg. 11.kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, w ilości 1 050kg.. 12.salceson włoski średniorozdrobniony , dostawy w ilości 3 000kg. 13.kiełbasa parówkowa homogenizowana,dostawy w ilości 3 000kg. 14.kiełbasa mortadela homogenizowana w ilości 3 000kg. 15. pieczeń rzymska, pieczona w formach ilości 1 050kg.1.pasztet drobiowy zapiekany w ilości 1100kg. 2.pasztetowa drobiowa w ilości 325kg 3.pieczeń drobiowa ilości 1100kg 4.blok drobiowy z indyka w ilości 1100kg. 5.kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 325kg. 6 kiełbasa kanapkowa drobiowa, w ilości 1100kg. 7.baleron drobiowy, w ilości 325kg. 8.kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 325kg. 9.kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości 1100kg. 10.parówki drobiowe parzone, w ilości 460kg. 11.salceson drobiowy w ilości 325kg. 12. kiełbasa śląska drobiowa w ilości 460kg 13.kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 325kg. 14.kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 325kg. 15.kiełbasa szynkowa drobiowa, w ilości 325kg. 16. szynka z piersi z indyka w ilości 325kg.1. kurczak mrożony w ilości 1 950kg. 2. serca drobiowe w ilości 80kg 3. żołądki drobiowe w ilości 80kg 4. wątroba drobiowa w ilości 230kg1.mięso gulaszowe wołowe, produkcyjne kl. I w ilości 1 870kg 2. mięso gulaszowe mieszane wieprzowo-wołowe produkcyjne Kl. I w proporcjach 50/50 w ilości 7200kg1 wątroba wieprzowa w ilości 1700kg, 2.wątroba wołowa w ilości 170kg, 3.boczek wędzony w ilości 600kg 4.kaszanka w osłonie, w ilości 4 450kg |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny Nr 1 |
Ulica | ul. Karola Miarki 1 |
Nr domu | 1 |
Miejscowosc | Strzelce Opolskie |
Kod poczt | 47-100 |
Wojewodztwo | opolskie |
Tel | 077 4400420-25 |
Regon | 00032023600000 |
E mail | zk_1_strzelce_opolskie@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja rządowa terenowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 5 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data roz | 01/01/2014 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Wiedza | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Potencjal | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Zdolne | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Sytuacja | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Inne dokumenty | formularz ofertowy, formularz cenowy, pełnomcnictwo |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | 1. Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień warunków umowy dotyczących terminów realizacji dostaw jedynie w przypadkach niezależnych od wykonawcy, na skutek klęsk żywiołowych spowodowanych nieodwracalnymi działaniami przyrody lub na skutek działań osób trzecich. Udowodnienie ww. sytuacji leżeć będzie po stronie wykonawcy. 2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości poszczególnych art. zamawianego asortymentu w stosunku do ilości określonej w formularzu cenowym, jednak nie więcej niż 30% tej wielkości. 3.Zapis istotnych postanowień projektu umowy może ulec zmianie w dowolnym zakresie jedynie przed terminem składania ofert. Jeżeli w trakcie obowiązywania umowy nastąpi zmiana w zakresie podatku VAT, zamawiający zobowiązuje się do uiszczenia opłaty powiększonej lub pomniejszonej o obowiązującą stawkę podatku od towarów i usług, w dniu wystawienia faktury VAT (powstania obowiązku podatkowego). |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | Zakład Karny Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie |
Data skl | 13/11/2013 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Sekretariat Zakładu Karnego Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |