Biuletyn |
1
|
Nazwa |
Jednostka Wojskowa 2063
|
Ulica |
ul. Banacha 2
|
Nr domu |
2
|
Miejscowosc |
Warszawa
|
Kod poczt |
00-909
|
Wojewodztwo |
mazowieckie
|
Tel |
22 6824215, 6824375, 6824121
|
Fax |
22 6824108
|
Internet |
www.zamowienia.ozdgw.wp.mil.pl
|
Regon |
01021033300014
|
E mail |
zamowienia.ozdgw@wp.mil.pl
|
Czy obowiazkowa |
Tak
|
Dotyczy |
1
|
Rodzaj zam |
Inny: jednostka wojskowa
|
Rodzaj zam inny |
jednostka wojskowa
|
Rodz zam |
D
|
Czy czesci |
Nie
|
Czy wariant |
Nie
|
Czy dialog |
Nie
|
Czy uzup |
Nie
|
Czas |
D
|
Data zak |
31/12/2014
|
Zaliczka |
Nie
|
Uprawnienie |
- na potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności Zamawiający wymaga załączenia:
a) aktualnej decyzji administracyjnej państwowego powiatowego Inspektoratu Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu w przypadku produktów pochodzenia niezwięrzęcego lub produktów pochodzenia zwierzęcego wprowadzanych do obrotu przez zakład nieobjęty urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej ( art. 62 ustawy z dn. 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.) lub aktualnej decyzji administracyjnej państwowego powiatowego inspektora sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu w przypadku produktów pochodzenia niezwierzęcego lub produktów pochodzenia zwierzęcego wprowadzanych do obrotu przez zakład nieobjęty urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, o której mowa w art. 35, art. 27, art. 25 Obwieszczenia Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 31 sierpnia 2011 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz.U. 2011 nr 212 poz. 1263);
b) protokółu kontroli właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie bezpieczeństwa żywności o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP lub potwierdzenie posiadania wdrożonego systemu HACCP, natomiast w przypadku produkcji pierwotnej dokument potwierdzający wytwarzanie zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej), (na postawie art. 73 ust. 1 pkt 1c Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. Nr 2006 Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.);
|
Wiedza |
- na potwierdzenie wiedzy i doświadczenia Zamawiający wymaga załączenia wykazu wykonywanych dostaw (co najmniej 2 dostaw) w zakresie niezbędnym
do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, na kwotę każdej dostawy nie mniejszą niż: 200.000,00 zł brutto (na formularzu określonym w zał. nr 4 do SIWZ), z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie,
|
Potencjal |
- wykaz posiadanych specjalistycznych co najmniej 2 środków transportu, sprawnych, dopuszczonych do transportu artykułów żywnościowych na podstawie decyzji właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z wymogami rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE L 139 z 30 kwietnia 2004 r. str. 1, Dz. U. UE Polskie wydanie specjalne rozdz. 13, t. 34). (na formularzu określonym w zał. nr 6 do SIWZ);
|
Zdolne |
- na potwierdzenie dysponowania odpowiednim potencjałem Zamawiający wymaga załączenia wykazu co najmniej 2 osób przeznaczonych do wykonania zamówienia (kierowców)(na zał. nr 10 do SIWZ);
|
Sytuacja |
- na potwierdzenie sytuacji ekonomicznej i finansowej Zamawiający wymaga załączenia opłaconej polisy, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę nie mniejszą niż 200.000,00 zł brutto, z udokumentowaniem jej opłacenia.
|
Oswiadczenie potwierdzenia 1 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 4 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 6 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 9 |
Tak
|
Oswiadczenie potwierdzenia 13 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 1 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 2 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 3 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 4 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 5 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 6 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 7 |
Tak
|
Oswiadczenia wykluczenia 8 |
Tak
|
Dok grup kap 1 |
Tak
|
Dok podm zag 1 |
Tak
|
Dok podm zag 2 |
Tak
|
Dok podm zag 3 |
Tak
|
Dok podm zag 4 |
Tak
|
Dok podm zag 5 |
Tak
|
Inne dokumenty |
1) decyzja właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 61, art. 62 Obwieszczenia Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 29 czerwca 2010 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy
o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. 2010 nr 136 poz. 914;
2) Dokumenty potwierdzające przeprowadzone zabiegi mycia, dezynfekcji
i dezynsekcji środków transportu przewożących żywność zgodne z procedurą utrzymania właściwego stanu sanitarnego środków transportu Wykonawcy (rejestr mycia i dezynfekcji pojazdu lub stosowny protokół powykonawczy;
3) Kopia aktualnej książeczki zdrowia Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej kierującego pojazdem wymienionego w Wykazie osób o braku przeciwwskazań do wykonywania pracy zgodnie z zasadami GMPGHP);
4) Oświadczenie o zgodności oferowanego asortymentu z opisem przedmiotu zamówienia na załączniku nr 10 do SIWZ.
|
Niepelnosprawne |
Nie
|
Kod trybu |
PN
|
Kryt cena |
A
|
Spec www |
www.zamowienia.ozdgw.wp.mil.pl
|
Spec war |
Jednostka Wojskowa 2063, ul. Banacha 2, 00-909 Warszawa (na pisemny wniosek)
|
Data skl |
20/11/2013
|
Godz skl |
08:45
|
Miejsce |
Jednostka Wojskowa 2063, ul. Banacha 2, 00-909 Warszawa (pok. 225 - kancelaria jawna)
|
Termin |
Obowiązuje termin
|
Okres liczba dni |
30
|
Czy uniewaznienie |
Nie
|