Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3

Publication date 2013-11-05
End date 2013-11-18 09:00:00
Instytucja Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
Miejscowość Kraków
Województwo małopolskie
Branża
  • Tłuszcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 450226 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 151121203, 151121306, 151123009, 151140000, 151311350, 151130003, 151111000, 154121000, 151311343, 151311305, 154121000, 151310005, 151313008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest:
Grupa I - Mięso drobiowe

Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony
2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g
3 Pałka z kurczaka kg 130 mięso świeże, nie mrożone
4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
6 Mięso mielone z indyka kg 600 świeże, nie mrożone, bez dodatku innych mięs niż drób
7 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 380 świeże, nie mrożone

Grupa II - Wędliny drobiowe

Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka,
bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 600 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
5 Szynka drobiowa kg 150 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
6 Parówki drobiowe kg 620 cienkie, o jednakowej długości każda, waga
jednostkowa ok.100g,bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
7 Indyk w galarecie kg 50 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez
skór i podrobów
8 Keks z warzywami kg 510 pieczeń


Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe
Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone

Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością
2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością
3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 -
4 Schab b/k kg 42 bez kości
5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs
6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 -
7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 -
8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - -
9 Wątroba wieprzowa kg 400 -
10 Smalec wieprzowy kg 420 -




Grupa IV - Wędliny wieprzowe
Wędliny świeże, nie mrożone

Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Boczek wędzony gotowany kg 240 -
2 Kiełbasa wiejska kg 210 -
3 Kiełbasa biała parzona kg 560 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.110g
4 Kiełbasa golonkowa kg 510 -
5 Kiełbasa grillowa kg 140 -
6 Kiełbasa mortadela kg 510 -
7 Kiełbasa parówkowa kg 400 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
8 Kiełbasa toruńska kg 300 -
9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 -
10 Kiełbasa żywiecka kg 130 -
11 Lancheon kg 510 -
12 Mielonka wieprzowa kg 260 -
13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 510 -
14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 510 -
15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
16 Kaszanka kg 510 -
17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 -
18 Salceson kg 260 -
19 Szynka konserwowa mielona kg 130 -
20 Kiełbasa krakowska kg 360 -
21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 50 pojemnik/foremka o wadze netto produktu 100g

Grupa V - Konserwy mięsne
Konserwy z mięsa wieprzowego

Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Konserwa mięsna typu mielonka a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniow a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
3 Konserwa mięsna typu turystyczna a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
4 Konserwa mięsna typu mielonka a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
5 Konserwa mięsna typu turystyczna a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
6 Pasztet drobiowy-puszka a 100g - 130g kg 540 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych
niż drób
7 Pasztet mazowieck a 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g
Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności.

II. Opis dodatkowy:
1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 13.00
2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów.
3.Dostarczane artykuły winny posiadać zbliżoną gramaturę, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii.
4.Wymagane opakowanie konserw: puszka stalowa z wieczkiem łatwootwieralnym lub opakowanie typu alupak
5. Produkty tj.: pasztet drobiowy pieczny, kiełbasa drobiowa mielona typu mielonka, kiełbasa drobiowa mielona typu mortadela, szynka drobiowa mielona, szynka drobiowa, parówki drobiowe,pasztet drobiowy puszka 100g.-130g. muszą być bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób.
6.Dostawca winien dostarczyć przy pierwszej dostawie składy surowcowe wyrobów które będą dostarczane zamawiającemu.

Opis

1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony
2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g
3 Pałka z kurczaka kg 130 mięso świeże, nie mrożone
4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
6 Mięso mielone z indyka kg 600 świeże, nie mrożone, bez dodatku innych mięs niż drób
7 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 380 świeże, nie mrożone1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka,
bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 600 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
5 Szynka drobiowa kg 150 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
6 Parówki drobiowe kg 620 cienkie, o jednakowej długości każda, waga
jednostkowa ok.100g,bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
7 Indyk w galarecie kg 50 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez
skór i podrobów
8 Keks z warzywami kg 510 pieczeńMięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone

1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością
2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością
3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 -
4 Schab b/k kg 42 bez kości
5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs
6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 -
7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 -
8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - -
9 Wątroba wieprzowa kg 400 -
10 Smalec wieprzowy kg 420 -Wędliny świeże, nie mrożone
1 Boczek wędzony gotowany kg 240 -
2 Kiełbasa wiejska kg 210 -
3 Kiełbasa biała parzona kg 560 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.110g
4 Kiełbasa golonkowa kg 510 -
5 Kiełbasa grillowa kg 140 -
6 Kiełbasa mortadela kg 510 -
7 Kiełbasa parówkowa kg 400 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
8 Kiełbasa toruńska kg 300 -
9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 -
10 Kiełbasa żywiecka kg 130 -
11 Lancheon kg 510 -
12 Mielonka wieprzowa kg 260 -
13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 510 -
14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 510 -
15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
16 Kaszanka kg 510 -
17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 -
18 Salceson kg 260 -
19 Szynka konserwowa mielona kg 130 -
20 Kiełbasa krakowska kg 360 -
21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 50 pojemnik/foremka o wadze netto produktu 100g1 Konserwa mięsna typu mielonka a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
3 Konserwa mięsna typu turystyczna a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
4 Konserwa mięsna typu mielonka a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
5 Konserwa mięsna typu turystyczna a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
6 Pasztet drobiowy-puszka a 100g - 130g kg 540 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
7 Pasztet mazowiecki a 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
Ulica ul. Stefana Czarnieckiego 3
Nr domu 3
Miejscowosc Kraków
Kod poczt 30-536
Wojewodztwo małopolskie
Tel 12 620 50 00
Fax 12 4235771
Regon 00032086800000
E mail dkw_krakow_podgorze@sw.gov.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 5
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 30/11/2014
Zaliczka Nie
Uprawnienie Ocena spełnienia warunku dokonana bedzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.
Wiedza Ocena spełnienia warunku dokonana bedzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.
Potencjal Ocena spełnienia warunku dokonana bedzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.
Zdolne Ocena spełnienia warunku dokonana bedzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.
Sytuacja Ocena spełnienia warunku dokonana bedzie w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie, w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www www.zp.sw.gov.pl
Spec war Areszt Sledczy w Krakowie Podgórzu, 30-536 Kraków, ul. Czarnieckiego3.
Data skl 18/11/2013
Godz skl 09:00
Miejsce Areszt Sledczy w Krakowie Podgórzu, 30-536 Kraków, ul. Czarnieckiego3.
Termin D
Okres data do 17/12/2013
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)