Dostawa owoców i warzyw przetworzonych

Publication date 2013-11-06
End date 2013-11-15 10:30:00
Instytucja Zakład Karny w Cieszynie
Miejscowość Cieszyn
Województwo śląskie
Branża
  • Przetworzone owoce i warzywa

Szczegóły

Numer ogłoszenia 234111 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 153300000
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa owoców i warzyw przetworzonych wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 15330000-0.
Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych w następującym asortymencie i ilościach:

Część I:
L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Kapusta biała kwaszona kg. 3600
2. Ogórek konserwowy kg. 1400
3. Sałatka warzywna kg. 1500
4. Sałatka szwedzka kg. 1500
5. Szczaw konserw. kg. 100
6. Koncentrat pomidorowy kg. 1000
7. Kapusta czerwona kwaszona kg. 800

KAPUSTA BIAŁA KWASZONA- pasteryzowana pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
Skład: kapusta biała, sól, naturalne przyprawy smakowe,

OGÓREK KONSERWOWY- pakowany w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
skład: ogórek świeży, woda, ocet, (substancja regulująca kwaśność -kwas octowy), cukier, sól, naturalne przyprawy (w tym gorczyca),

SAŁATKA WARZYWNA - pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
skład: kapusta biała, marchew, cebula, ogórek kwaszony, woda, ocet, substancje regulujące kwasowość - kwas octowy, cukier, przyprawy;

SAŁATKA SZWEDZKA- pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
skład: ogórek świeży krojony, woda, ocet, sól, substancja regulująca kwasowość - kwas octowy, cukier, przyprawy;

SZCZAW KONSERWOWY- pakowany w słoje o pojemności do 0,9 Litra
skład: zgodnie z normą PN-R-75382;

KONCENTRAT POMIDOROWY- 30% pakowany w słoje o pojemności do 0,9 Litra
skład: koncentrat pomidorowy 30%, woda, sól;

KAPUSTA CZERWONA KWASZONA- pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
Skład: kapusta czerwona, ocet, substancje regulujące kwaśność- kwas octowy, cukier, sól, woda, naturalne przyprawy

Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.12 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową.
Częstotliwość realizacji dostaw: 1 raz w miesiącu.
Minimalny termin przydatności do spożycia dla dostarczanych produktów minimum 60 dni od daty ich dostawy do Zakładu Karnego w Cieszynie.
Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.

Część II:

L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Leczo pieczarkowe kg. 1200
2. Chrzan tarty kg. 200
3. Groszek konserwowy kg. 400
4. Marmolada kg. 650
5. Dżem kg. 650
6. Dżem 25g. kg. 30
7. Fasola kolorowa kg. 500
8. Fasola Jaś kg. 900
9. Groch kg. 500
10. Pietruszka zielona suszona kg. 10
11. Koperek suszony kg. 40

LECZO PIECZARKOWE
Pakowane w słoje lub pojemniki metalowe w ilości od 1000 g. do 10000 g.
Skład: pieczarki, woda, papryka, cebula, koncentrat pomidorowy, zagęstnik : skrobia modyfikowana, przyprawy.

CHRZAN TARTY
Opakowany w słoju o pojemności do 1000 ml.
Skład: przetarty korzeń chrzanu, woda, kwas cytrynowy, cukier, sól, przyprawy.
GROSZEK KONSERWOWY - opakowanie metalowe metalowe 400 g
Skład: groszek zielony, woda, sól.

MARMOLADA - pakowana w pojemniki od 1 do 15 kg/szt.
Skład: przeciery owocowe, cukier, kwas cytrynowy, barwnik E 124, otrzymana z 118 g. przecieru na 100 g. wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 g. na 100 g. wyrobu gotowego, konserwowane benzoesanem sodu E 211.

DŻEM - pakowany w pojemniki od 1 do 15 kg/szt.
Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczające- pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, konserwant - sorbinian potasu, aromaty.
Otrzymany z 35 g. owoców na 100 g. wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g. wyrobu gotowego.

DŻEM 25g. - w opakowaniu jednostkowym 25 gram/szt.
Pakowany po 25g.
Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczające- pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, konserwant - sorbinian potasu, aromaty.
Otrzymany z 35 g. owoców na 100 g. wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g. wyrobu gotowego.

FASOLA KOLOROWA - pakowana w worki do 50 kg
skład: zgodnie z PN-70/R-74010

FASOLA - JAŚ - pakowana w worki do 50 kg
skład: PN-70/R-74010

GROCH - pakowany w worki do 50 kg
skład: PN-81/R-65032

PIETRUSZKA ZIELONA SUSZONA
Nać pietruszki suszona, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg

KOPEREK SUSZONY
Koperek suszony, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg

Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.12 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową.
Częstotliwość realizacji dostaw: 1 raz w miesiącu.
Minimalny termin przydatności do spożycia dla dostarczanych produktów minimum 60 dni od daty ich dostawy do Zakładu Karnego w Cieszynie.
Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
Zamawiający dopuszcza, aby część zamówienia mogła być powierzona podwykonawcom.

Opis

Część I:
L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Kapusta biała kwaszona kg. 3600
2. Ogórek konserwowy kg. 1400
3. Sałatka warzywna kg. 1500
4. Sałatka szwedzka kg. 1500
5. Szczaw konserw. kg. 100
6. Koncentrat pomidorowy kg. 1000
7. Kapusta czerwona kwaszona kg. 800

KAPUSTA BIAŁA KWASZONA- pasteryzowana pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
Skład: kapusta biała, sól, naturalne przyprawy smakowe,

OGÓREK KONSERWOWY- pakowany w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
skład: ogórek świeży, woda, ocet, (substancja regulująca kwaśność -kwas octowy), cukier, sól, naturalne przyprawy (w tym gorczyca),

SAŁATKA WARZYWNA - pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
skład: kapusta biała, marchew, cebula, ogórek kwaszony, woda, ocet, substancje regulujące kwasowość - kwas octowy, cukier, przyprawy;

SAŁATKA SZWEDZKA- pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
skład: ogórek świeży krojony, woda, ocet, sól, substancja regulująca kwasowość - kwas octowy, cukier, przyprawy;

SZCZAW KONSERWOWY- pakowany w słoje o pojemności do 0,9 Litra
skład: zgodnie z normą PN-R-75382;

KONCENTRAT POMIDOROWY- 30% pakowany w słoje o pojemności do 0,9 Litra
skład: koncentrat pomidorowy 30%, woda, sól;

KAPUSTA CZERWONA KWASZONA- pakowana w słoje o pojemności od 0,9-3,0 Litra
Skład: kapusta czerwona, ocet, substancje regulujące kwaśność- kwas octowy, cukier, sól, woda, naturalne przyprawy

Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.12 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową.
Częstotliwość realizacji dostaw: 1 raz w miesiącu.
Minimalny termin przydatności do spożycia dla dostarczanych produktów minimum 60 dni od daty ich dostawy do Zakładu Karnego w Cieszynie.
Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.L.p. Nazwa j.m. Ilość
1. Leczo pieczarkowe kg. 1200
2. Chrzan tarty kg. 200
3. Groszek konserwowy kg. 400
4. Marmolada kg. 650
5. Dżem kg. 650
6. Dżem 25g. kg. 30
7. Fasola kolorowa kg. 500
8. Fasola Jaś kg. 900
9. Groch kg. 500
10. Pietruszka zielona suszona kg. 10
11. Koperek suszony kg. 40

LECZO PIECZARKOWE
Pakowane w słoje lub pojemniki metalowe w ilości od 1000 g. do 10000 g.
Skład: pieczarki, woda, papryka, cebula, koncentrat pomidorowy, zagęstnik : skrobia modyfikowana, przyprawy.

CHRZAN TARTY
Opakowany w słoju o pojemności do 1000 ml.
Skład: przetarty korzeń chrzanu, woda, kwas cytrynowy, cukier, sól, przyprawy.
GROSZEK KONSERWOWY - opakowanie metalowe metalowe 400 g
Skład: groszek zielony, woda, sól.

MARMOLADA - pakowana w pojemniki od 1 do 15 kg/szt.
Skład: przeciery owocowe, cukier, kwas cytrynowy, barwnik E 124, otrzymana z 118 g. przecieru na 100 g. wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 g. na 100 g. wyrobu gotowego, konserwowane benzoesanem sodu E 211.

DŻEM - pakowany w pojemniki od 1 do 15 kg/szt.
Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczające- pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, konserwant - sorbinian potasu, aromaty.
Otrzymany z 35 g. owoców na 100 g. wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g. wyrobu gotowego.

DŻEM 25g. - w opakowaniu jednostkowym 25 gram/szt.
Pakowany po 25g.
Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczające- pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, konserwant - sorbinian potasu, aromaty.
Otrzymany z 35 g. owoców na 100 g. wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 g na 100 g. wyrobu gotowego.

FASOLA KOLOROWA - pakowana w worki do 50 kg
skład: zgodnie z PN-70/R-74010

FASOLA - JAŚ - pakowana w worki do 50 kg
skład: PN-70/R-74010

GROCH - pakowany w worki do 50 kg
skład: PN-81/R-65032

PIETRUSZKA ZIELONA SUSZONA
Nać pietruszki suszona, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg

KOPEREK SUSZONY
Koperek suszony, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg

Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.12 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową.
Częstotliwość realizacji dostaw: 1 raz w miesiącu.
Minimalny termin przydatności do spożycia dla dostarczanych produktów minimum 60 dni od daty ich dostawy do Zakładu Karnego w Cieszynie.
Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zakład Karny w Cieszynie
Ulica ul. Chrobrego 2
Nr domu 2
Miejscowosc Cieszyn
Kod poczt 43-400
Wojewodztwo śląskie
Tel 033 8513220, 8513270
Fax 033 8511755
Internet www.sw.gov.pl
Regon 00031977600000
E mail zk_cieszyn@sw.gov.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: Zakład Karny
Rodzaj zam inny Zakład Karny
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 2
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2014
Zaliczka Nie
Uprawnienie Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy.
Wiedza zenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy.
Potencjal zenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy.
Zdolne zenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy.
Sytuacja zenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Inne dokumenty Formularz cenowy
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zamawiający przewiduje możliwość dokonania następujących zmian w umowie: 1) Wartości umowy brutto o różnicę wynikającą ze zmiany wartości podatku VAT w przypadku zmiany stawki podatku VAT w trakcie obowiązywania umowy.
Kryt cena A
Spec www www.zp.sw.gov.pl
Spec war Zakład Karny w Cieszynie, ul. B. Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn
Data skl 15/11/2013
Godz skl 10:30
Miejsce sekretariat Zakładu Karnego w Cieszynie
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 60
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)