Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych (sprawa 14/13)

Publication date 2013-11-06
End date 2013-11-14 11:00:00
Instytucja Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
Miejscowość Koszalin
Województwo zachodniopomorskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo,
  • Wyroby ciastkarskie i ciasta

Szczegóły

Numer ogłoszenia 452370 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 158111007, 158110006, 158120003, 158122005, 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

l.p. Przedmiot zamówienia oraz ilość w kg
1. Chleb zwykły krojony w folii - 2 500
2. Chleb mieszany krojony w folii - 900
3. Chleb razowy krojony w folii - 900
4. Bułki pszenne zwykłe - 160
5. Bułki grahamki - 160
6. Rogal maślany - 100
7. Drożdżówki z nadzieniem - 80
8. Pączki drożdżowe - 80
9. Chałka drożdżowa, - 80
10. Placek drożdżowy - 50
11. Makowiec - 50
12. Sernik - 50
13. Babka w polewie - 50
14. Piernik w polewie - 50
15. Jabłecznik - 50
16. Keks - 50
17. Ciasto jogurtowe - 50
18. Ciastko francuskie z nadzieniem - 80
19. Bułka tarta - 80

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
Ulica ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
Nr domu 92
Miejscowosc Koszalin
Kod poczt 75-531
Wojewodztwo zachodniopomorskie
Tel 94 34 44 062, 94 34 44 900
Fax 94 34 44 700
Internet www.cos.strazgraniczna.pl
Regon 33037474200000
E mail zamowienia.cos@strazgraniczna.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej
Rodzaj zam inny Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej
Rodz zam D
Czy czesci Nie
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2013
Wadium Nie jest wymagane.
Zaliczka Nie
Uprawnienie Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ
Wiedza Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ
Potencjal Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ
Zdolne Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ
Sytuacja Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Inne dokumenty Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP. Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP (Podstawa prawna: art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914); lub certyfikat HACCP. Potwierdzenie zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do WIJHARS właściwą ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy (Podstawa: art. 12 Ustawy o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych z dnia 21 grudnia 2000 r., tj.: Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.). Obowiązującą decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia niezwierzęcego lub wprowadzających do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nieobjęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej (Podstawa prawna : art. 62 ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - tj. Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek posiadania takich uprawnień, lub decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej potwierdzającą spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów wydana dotychczas na podstawie art. 27 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia Dz. U. z 2005 r., Nr 31, poz. 265 ( Podstawa prawna: art. 122 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - tj. Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914)
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www http://www.cos.strazgraniczna.pl/
Spec war Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, 75 - 531 Koszalin budynek nr 3, pokój nr 11.
Data skl 14/11/2013
Godz skl 11:00
Miejsce Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, 75 - 531 Koszalin Kancelaria Jawna.
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Dopuszcza się zmiany umowy w przypadkach: a) zmiana nazwy firmy Sprzedawcy i Kupującego, b) zmiana adresu siedziby firmy Sprzedawcy i Kupującego, c) zmiana osób reprezentujących Sprzedawcę i Kupującego, d) zmiana numerów telefonu Sprzedawcy i Kupującego, e) zmiana numeru NIP Sprzedawcy i Kupującego, f) zmiana numeru REGON Sprzedawcy i Kupującego, g) zmiana konta bankowego Sprzedawcy, h) zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy, np.: VAT, przepisy branżowe dla przedmiotu zamówienia, i) zmiany ilościowe przedmiotu zamówienia w poszczególnych asortymentach, nie wpływające na zmianę ceny.

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)