Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych (sprawa 14/13)
Publication date | 2013-11-06 |
End date | 2013-11-14 11:00:00 |
Instytucja | Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego |
Miejscowość | Koszalin |
Województwo | zachodniopomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 452370 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158111007, 158110006, 158120003, 158122005, 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
l.p. Przedmiot zamówienia oraz ilość w kg 1. Chleb zwykły krojony w folii - 2 500 2. Chleb mieszany krojony w folii - 900 3. Chleb razowy krojony w folii - 900 4. Bułki pszenne zwykłe - 160 5. Bułki grahamki - 160 6. Rogal maślany - 100 7. Drożdżówki z nadzieniem - 80 8. Pączki drożdżowe - 80 9. Chałka drożdżowa, - 80 10. Placek drożdżowy - 50 11. Makowiec - 50 12. Sernik - 50 13. Babka w polewie - 50 14. Piernik w polewie - 50 15. Jabłecznik - 50 16. Keks - 50 17. Ciasto jogurtowe - 50 18. Ciastko francuskie z nadzieniem - 80 19. Bułka tarta - 80 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego |
Ulica | ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92 |
Nr domu | 92 |
Miejscowosc | Koszalin |
Kod poczt | 75-531 |
Wojewodztwo | zachodniopomorskie |
Tel | 94 34 44 062, 94 34 44 900 |
Fax | 94 34 44 700 |
Internet | www.cos.strazgraniczna.pl |
Regon | 33037474200000 |
E mail | zamowienia.cos@strazgraniczna.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej |
Rodzaj zam inny | Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2013 |
Wadium | Nie jest wymagane. |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ |
Wiedza | Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ |
Potencjal | Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ |
Zdolne | Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ |
Sytuacja | Na podstawie badania treści złożonych oświadczeń i dokumentów, wymienionych w IV rozdziale SIWZ |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Inne dokumenty | Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP. Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP (Podstawa prawna: art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914); lub certyfikat HACCP. Potwierdzenie zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do WIJHARS właściwą ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy (Podstawa: art. 12 Ustawy o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych z dnia 21 grudnia 2000 r., tj.: Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.). Obowiązującą decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia niezwierzęcego lub wprowadzających do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nieobjęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej (Podstawa prawna : art. 62 ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - tj. Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek posiadania takich uprawnień, lub decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej potwierdzającą spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów wydana dotychczas na podstawie art. 27 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia Dz. U. z 2005 r., Nr 31, poz. 265 ( Podstawa prawna: art. 122 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - tj. Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914) |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | http://www.cos.strazgraniczna.pl/ |
Spec war | Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, 75 - 531 Koszalin budynek nr 3, pokój nr 11. |
Data skl | 14/11/2013 |
Godz skl | 11:00 |
Miejsce | Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, 75 - 531 Koszalin Kancelaria Jawna. |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Dopuszcza się zmiany umowy w przypadkach: a) zmiana nazwy firmy Sprzedawcy i Kupującego, b) zmiana adresu siedziby firmy Sprzedawcy i Kupującego, c) zmiana osób reprezentujących Sprzedawcę i Kupującego, d) zmiana numerów telefonu Sprzedawcy i Kupującego, e) zmiana numeru NIP Sprzedawcy i Kupującego, f) zmiana numeru REGON Sprzedawcy i Kupującego, g) zmiana konta bankowego Sprzedawcy, h) zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy, np.: VAT, przepisy branżowe dla przedmiotu zamówienia, i) zmiany ilościowe przedmiotu zamówienia w poszczególnych asortymentach, nie wpływające na zmianę ceny. |