DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH

Publication date 2013-11-07
End date 2013-11-15 09:30:00
Instytucja Akademia Obrony Narodowej
Miejscowość Warszawa
Województwo mazowieckie
Branża
  • Produkty mleczarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 455132 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 155000003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1 Mleko w proszku pełne kg 1400
2 Mleko spożywcze pasteryz. 2procent tł. l 800
3 Mleko UHT 1L l 800
4 Śmietana 18procent tł. l 2300
5 Śmietanka do kawy UHT 10 procent tł. 10 g kg 100
6 Jogurt naturalny 2 procent tł. kg 350
7 Jogurt owocowy 2,5 procent tł. kg 500
8 Deser mleczny (rózne smaki) kg 350
9 Deser jogurty (rózne smaki) kg 350
10 Serek homogenizowany naturalny kg 350
11 Serek homogenizowany waniliowy kg 800
12 Serek homogenizowany owocowy kg 800
13 Serek twarogowy świeży kg 400
14 Serek naturalny do smarowania kg 200
15 Ser twarogowy półtłusty kg 600
16 Ser ziarnisty kg 900
17 Ser typu fromage kg 400
18 Ser typu feta kg 400
19 Ser edamski pełnotłusty kg 400
20 Ser gouda pełnotłusty kg 400
21 Ser salami pełnotłusty kg 400
22 Ser typu camembert kg 100
23 Ser topiony z szynką kg 200
24 Ser topiony z papryką kg 200
25 Ser topiony pełnotłusty kg 200
26 Ser topiony tłusty plasterkowany kg 300
27 Ser topiony kremowy wielosmakowy kg 200
28 Masło ekstra kg 2000
29 Masło ekstra opakowanie 20 g kg 100
30 Ser pleśniowy brie pełnotłusty kg 20
31 Ser parmezan twardy kg 20
32 Ser mozzarella kg 100
33 Ser mozzarella kulki kg 20
34 Śmietana 30 procent tł. l 100
35 Frytura w płynie 25l l 600

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Akademia Obrony Narodowej
Ulica al. Gen. A. Chruściela 103
Nr domu 103
Miejscowosc Warszawa
Kod poczt 00-910
Wojewodztwo mazowieckie
Tel 022 6813780
Fax 022 6813175
Internet www.aon.edu.pl
Regon 01157424400000
E mail i.lopacinska@aon.edu.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Uczelnia publiczna
Rodz zam D
Czy czesci Nie
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2014
Wadium Każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 5000,00 PLN
Zaliczka Nie
Uprawnienie warunek ten będzie spełniony przez Wykonawcę, który posiada aktualną decyzję administracyjną wydaną przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie Żywności i Żywienia - Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225 oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego - Dz. U. z 2006r. Nr 17 poz. 127 z poź. zm.; Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku: Ocena spełniania warunku, nastąpi na podstawie złożonego dokumentu oraz oświadczenia, o którym mowa w rozdziale VII ust. 2 pkt 1, metodą spełnia - nie spełnia
Wiedza Wykonawca składający ofertę musi wykazać że wykonał lub nadal wykonuje w zakresie niezbędnym do wykazania spełnienia warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, jedną dostawę odpowiadającą swoim rodzajem dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia, przy czym wartość tej dostawy była nie mniejsza niż 200.000,00 zł brutto, z podaniem wartości, przedmiotu, daty wykonania i odbiorcy, oraz załączy dokument potwierdzający, że dostawa ta została wykonana należycie np. referencje lub inne dokumenty potwierdzające.
Potencjal Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie.
Zdolne Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie.
Sytuacja Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie.
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 5 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 6 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 7 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Dok podm zag 4 Tak
Dok podm zag 5 Tak
Inne dokumenty W odniesieniu do koncesji, zezwolenie lub licencji 1. aktualna decyzja o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie Żywności i Żywienia - Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225 - wydaną przez właściwy organ urzędowej kontroli Żywności - jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zamawiający dopuszcza indeksację wynagrodzenia należnego Wykonawcy w przypadku wystąpienia nadzwyczajnych okoliczności tj. wysoka inflacja, poważne zakłócenia na rynku zaopatrzeniowym, załamanie wzrostu gospodarczego, klęska żywiołowa itd. lub jeżeli wskaźnik wzrostu cen towarów dla poszczególnych grup produktów, opublikowany przez Główny Urząd Statystyczny w publikacji branżowej - Ceny, handel, usługi - wskaźnik zmiany cen żywności i napojów bezalkoholowych o tytule - Ceny w gospodarce narodowej - miesięczne, ulegnie zmianie o co najmniej 5 % w stosunku do cen obowiązujących w umowie.
Kryt cena A
Spec www www.aon.edu.pl
Spec war Adres jak na wstępie, budynek nr 4 pokój 128. Koszt SIWZ - 16,20 PLN. + koszty wysyłki. SIWZ można też pobrać ze strony internetowej Zamawiającego.
Data skl 15/11/2013
Godz skl 09:30
Miejsce Oferty należy składać w siedzibie Zamawiającego, adres jak na wstępie w Kancelarii Jawnej AON - budynek nr 101 - pokój nr 210a (II piętro)
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)