DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH
Publication date | 2013-11-07 |
End date | 2013-11-15 09:30:00 |
Instytucja | Akademia Obrony Narodowej |
Miejscowość | Warszawa |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 455132 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 155000003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1 Mleko w proszku pełne kg 1400 2 Mleko spożywcze pasteryz. 2procent tł. l 800 3 Mleko UHT 1L l 800 4 Śmietana 18procent tł. l 2300 5 Śmietanka do kawy UHT 10 procent tł. 10 g kg 100 6 Jogurt naturalny 2 procent tł. kg 350 7 Jogurt owocowy 2,5 procent tł. kg 500 8 Deser mleczny (rózne smaki) kg 350 9 Deser jogurty (rózne smaki) kg 350 10 Serek homogenizowany naturalny kg 350 11 Serek homogenizowany waniliowy kg 800 12 Serek homogenizowany owocowy kg 800 13 Serek twarogowy świeży kg 400 14 Serek naturalny do smarowania kg 200 15 Ser twarogowy półtłusty kg 600 16 Ser ziarnisty kg 900 17 Ser typu fromage kg 400 18 Ser typu feta kg 400 19 Ser edamski pełnotłusty kg 400 20 Ser gouda pełnotłusty kg 400 21 Ser salami pełnotłusty kg 400 22 Ser typu camembert kg 100 23 Ser topiony z szynką kg 200 24 Ser topiony z papryką kg 200 25 Ser topiony pełnotłusty kg 200 26 Ser topiony tłusty plasterkowany kg 300 27 Ser topiony kremowy wielosmakowy kg 200 28 Masło ekstra kg 2000 29 Masło ekstra opakowanie 20 g kg 100 30 Ser pleśniowy brie pełnotłusty kg 20 31 Ser parmezan twardy kg 20 32 Ser mozzarella kg 100 33 Ser mozzarella kulki kg 20 34 Śmietana 30 procent tł. l 100 35 Frytura w płynie 25l l 600 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Akademia Obrony Narodowej |
Ulica | al. Gen. A. Chruściela 103 |
Nr domu | 103 |
Miejscowosc | Warszawa |
Kod poczt | 00-910 |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 022 6813780 |
Fax | 022 6813175 |
Internet | www.aon.edu.pl |
Regon | 01157424400000 |
E mail | i.lopacinska@aon.edu.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Uczelnia publiczna |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2014 |
Wadium | Każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 5000,00 PLN |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | warunek ten będzie spełniony przez Wykonawcę, który posiada aktualną decyzję administracyjną wydaną przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie Żywności i Żywienia - Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225 oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego - Dz. U. z 2006r. Nr 17 poz. 127 z poź. zm.; Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku: Ocena spełniania warunku, nastąpi na podstawie złożonego dokumentu oraz oświadczenia, o którym mowa w rozdziale VII ust. 2 pkt 1, metodą spełnia - nie spełnia |
Wiedza | Wykonawca składający ofertę musi wykazać że wykonał lub nadal wykonuje w zakresie niezbędnym do wykazania spełnienia warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, jedną dostawę odpowiadającą swoim rodzajem dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia, przy czym wartość tej dostawy była nie mniejsza niż 200.000,00 zł brutto, z podaniem wartości, przedmiotu, daty wykonania i odbiorcy, oraz załączy dokument potwierdzający, że dostawa ta została wykonana należycie np. referencje lub inne dokumenty potwierdzające. |
Potencjal | Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie. |
Zdolne | Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie. |
Sytuacja | Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie. |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 5 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 6 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 7 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok podm zag 4 | Tak |
Dok podm zag 5 | Tak |
Inne dokumenty | W odniesieniu do koncesji, zezwolenie lub licencji 1. aktualna decyzja o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie Żywności i Żywienia - Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225 - wydaną przez właściwy organ urzędowej kontroli Żywności - jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Zamawiający dopuszcza indeksację wynagrodzenia należnego Wykonawcy w przypadku wystąpienia nadzwyczajnych okoliczności tj. wysoka inflacja, poważne zakłócenia na rynku zaopatrzeniowym, załamanie wzrostu gospodarczego, klęska żywiołowa itd. lub jeżeli wskaźnik wzrostu cen towarów dla poszczególnych grup produktów, opublikowany przez Główny Urząd Statystyczny w publikacji branżowej - Ceny, handel, usługi - wskaźnik zmiany cen żywności i napojów bezalkoholowych o tytule - Ceny w gospodarce narodowej - miesięczne, ulegnie zmianie o co najmniej 5 % w stosunku do cen obowiązujących w umowie. |
Kryt cena | A |
Spec www | www.aon.edu.pl |
Spec war | Adres jak na wstępie, budynek nr 4 pokój 128. Koszt SIWZ - 16,20 PLN. + koszty wysyłki. SIWZ można też pobrać ze strony internetowej Zamawiającego. |
Data skl | 15/11/2013 |
Godz skl | 09:30 |
Miejsce | Oferty należy składać w siedzibie Zamawiającego, adres jak na wstępie w Kancelarii Jawnej AON - budynek nr 101 - pokój nr 210a (II piętro) |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |