DOSTAWA RYB, PRODUKTÓW RYBNYCH I OWOCÓW MORZA

Publication date 2013-11-08
End date 2013-11-18 10:00:00
Instytucja Akademia Obrony Narodowej
Miejscowość Warszawa
Województwo mazowieckie
Branża
  • Trwałe znaki informacyjne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 457138 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 152200006, 152320003, 152340007, 152400002, 152412001, 152111001, 152520009, 152441001, 152410009, 152510002
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb produktów rybnych i owoców morza na potrzeby stołówki i kasyna Akademii Obrony Narodowej.Karp świeży tusza kg 350, Pstrąg świeży patroszony kg 350, Morszczuk mrożony filet kg 500, Mintaj mrożony filet kg 500, Śledzie solone matjasy kg 500, Makrela wędzona tusza kg 300, Śledź marynowany kg 400, Śledź po kaszubsku kg 500, Filet z łososia świeżego kg 150, Filet z sandacza mrożony kg 50, Filet z soli mrożony kg 60,Paluszki krabowe Surimi kg 10, Węgorz wędzony kg 20, Kawior czerwony 150g kg 10,Kawior czarny 150g kg 20
Konserwa szprot w oleju 110-200g kg 200, Konserwa szprot w pomidorach 10-200g kg 200, Krewetki mrożone tygrysie 400-500g kg 20, Krewetki w zalewie kg 20, Łosoś wędzony kg 100

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Akademia Obrony Narodowej
Ulica al. Gen. A. Chruściela 103
Nr domu 103
Miejscowosc Warszawa
Kod poczt 00-910
Wojewodztwo mazowieckie
Tel 022 6813780
Fax 022 6813175
Internet www.aon.edu.pl
Regon 01157424400000
E mail i.lopacinska@aon.edu.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Uczelnia publiczna
Rodz zam D
Czy czesci Nie
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Zaliczka Nie
Niepelnosprawne Nie
Data zak 31/12/2014
Wadium Każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 1500,00 PLN
Uprawnienie warunek ten będzie spełniony przez Wykonawcę, który posiada aktualną decyzję administracyjną wydaną przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie Żywności i Żywienia Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225 oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego Dz. U. z 2006r. Nr 17 poz. 127 z poź. zm. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku: ocena spełniania warunku, nastąpi na podstawie dokumentów, o którym mowa w rozdziale VII ust. 2 pkt 1 metodą spełnia, nie spełnia
Wiedza Wykonawca składający ofertę musi wykazać że wykonał lub nadal wykonuje w zakresie niezbędnym do wykazania spełnienia warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, jedną dostawę odpowiadającą swoim rodzajem dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia, przy czym wartość tej dostawy była nie mniejsza niż 50000,00 zł brutto, z podaniem wartości, przedmiotu, daty wykonania i odbiorcy, oraz załączy dokument potwierdzający, że dostawa ta została wykonana należycie np. referencje lub inne dokumenty potwierdzające.
Potencjal Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie.
Zdolne Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie.
Sytuacja Zamawiający nie wprowadza szczególnego warunku w tym zakresie.
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 5 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 6 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 7 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Dok podm zag 4 Tak
Dok podm zag 5 Tak
Dok potw 3 Tak
Inne dokumenty w odniesieniu do zaświadczenia niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, jeżeli zamawiający odwołują się do systemów zapewniania jakości opartych na odpowiednich normach europejskich aktualny certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju lub aktualne zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub aktualny protokół z kontroli sanitarnej właściwego organu urzędowej kontroli wystawiony nie wcześniej niż 1 rok przed upływem terminu składania ofert, potwierdzającego stosowanie systemu HACCP
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zamawiający dopuszcza indeksację wynagrodzenia należnego Wykonawcy w przypadku wystąpienia nadzwyczajnych okoliczności tj. wysoka inflacja, poważne zakłócenia na rynku zaopatrzeniowym, załamanie wzrostu gospodarczego, klęska żywiołowa itd. lub jeżeli wskaźnik wzrostu cen towarów dla poszczególnych grup produktów, opublikowany przez Główny Urząd Statystyczny w publikacji branżowej Ceny, handel, usługi - wskaźnik zmiany cen żywności i napojów bezalkoholowych o tytule Ceny w gospodarce narodowej - miesięczne, ulegnie zmianie o co najmniej 5 procent w stosunku do cen obowiązujących w umowie
Kryt cena A
Spec www www.aon.edu.pl
Spec war AON 00-910 Warszawa al. Chruściela 103 bud. nr 4 pok. 128. Koszt siwz - 9,00 zł. za +koszty wysyłki. Siwz można pobrać bezpłatnie na stronie internetowej Zamawiającego
Data skl 18/11/2013
Godz skl 10:00
Miejsce Akademia Obrony Narodowej 00-910 Warszawa al. gen. A Chruściela 103 bud. nr 101 pok. 210a (II piętro)
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)