Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - sprawa nr 18/13

Publication date 2013-12-11
End date 2013-12-19 11:00:00
Instytucja Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
Miejscowość Koszalin
Województwo zachodniopomorskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo,
  • Wyroby ciastkarskie i ciasta

Szczegóły

Numer ogłoszenia 511948 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 158111007, 158110006, 158120003, 158122005, 158120003, 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Centralnego Ośrodka Szkolenia Straży Granicznej w Koszalinie. Dostawa następujących wyrobów: chleb zwykły krojony w folii, chleb mieszany krojony w folii, chleb razowy krojony w folii, bułki pszenne zwykłe, bułki grahamki, rogal maślany, drożdżówki z nadzieniem, pączki drożdżowe, chałka drożdżowa, placek drożdżowy, makowiec, sernik, babka w polewie, piernik w polewie, jabłecznik, keks, ciasto jogurtowe, ciastko francuskie z nadzieniem, bułka tarta, w ogólnej ilości do 34550 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
Ulica ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
Nr domu 92
Miejscowosc Koszalin
Kod poczt 75-531
Wojewodztwo zachodniopomorskie
Tel 94 34 44 062, 94 34 44 900
Fax 94 34 44 700
Internet www.cos.strazgraniczna.pl
Regon 33037474200000
E mail zamowienia.cos@strazgraniczna.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Rodzaj zam inny państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Rodz zam D
Czy czesci Nie
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2014
Wadium Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na zasadzie spełnia/ nie spełnia w oparciu o treść złożonego oświadczenia.
Wiedza Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na zasadzie spełnia/ nie spełnia w oparciu o treść złożonego oświadczenia.
Potencjal Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na zasadzie spełnia/ nie spełnia w oparciu o treść złożonego oświadczenia.
Zdolne Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na zasadzie spełnia/ nie spełnia w oparciu o treść złożonego oświadczenia.
Sytuacja Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na zasadzie spełnia/ nie spełnia w oparciu o treść złożonego oświadczenia.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Inne dokumenty Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP. Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP (podstawa prawna: art 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010r. Nr 136, poz. 914); lub certyfikat HACCP. Potwierdzenie zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do WIJHARS właściwą ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy (podstawa prawna: art 12 ustawy o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych z dnia 21 grudnia 2000r., tj.: Dz. U. z 2005r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.). Obowiązująca decyzja administracyjna właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zarwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia niezwierzęcego lub wprowadzających do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nieobjęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej (podstawa prawna: art 62 ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - tj. Dz. U. z 2010r. Nr 136, poz. 914) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek posiadania takich uprawnień; lub decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej potwierdzającą spełnianie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów wydana dotychczas na podstawie art 27 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 11 maja 2001r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia Dz. U. z 2005r. Nr 31, poz. 265 (podstawa prawna: art 122 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - tj. Dz. U. z 2010r. Nr 135, poz. 914).
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zmiana nazwy firmy Wykonawcy i Zamawiającego, zmiana adresu siedziby firmy Wykonawcy i Zamawiającego, zmian osób reprezentujących Wykonawcę i Zamawiającego, zmiana numerów telefonu Wykonawcy i Zamawiającego, zmiana numeru NIP Wykonawcy i Zamawiającego, zmiana numeru REGON Wykonawcy i Zamawiającego, zmiana konta bankowego Wykonawcy, zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy, np.: VAT, przepisy branżowe dla przedmiotu zamówienia, zmiany ilościowe przedmiotu zamówienia w poszczególnych asortymentach, nie wpływające na zmianę ceny. Warunkiem dokonania zmian, o których mowa powyżej, jest złożenie wniosku przez stronę inicjującą zmianę, zawierającego: opis propozycji zmiany, uzasadnienie zmiany, obliczenie kosztów zmiany zgodnie z zasadmi określonymi w umowie, jeżeli zmiana będzie miała wpływ na wynagrodzenie Wykonawcy.
Kryt cena A
Spec www www.cos.strazgraniczna.pl
Spec war Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego, 75-531 Koszalin ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, budynej nr 3, pokój nr 11
Data skl 19/12/2013
Godz skl 11:00
Miejsce Siedziba Zamawiającego, Koszalin ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, Kancelaria Jawna, czynna w dni robocze w godzianach: 7:30 - 11:00 i 13:00 - 15:30
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)