Dostawy artykułów spożywczych różnych, nabiału, tłuszczy, jaj kurzych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie Białołęce ul. Nadbużańska 39 gm. Somianka powiat wyszkowski woj. mazowieckie
Publication date | 2013-12-11 |
End date | 2013-12-30 10:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny Warszawa-Białołęka |
Miejscowość | Warszawa |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 512562 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 155000003, 154000002, 156000004, 31425003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część 1: artykuły spożywcze: Mąka pszenna CPV:15612100-2 PN-A-74022:2003 Opakowanie 1 kg-1000 kg;Kasza gryczana palona CPV:15613100-8 PN-87/A-74203 Opakowanie 1 kg-800 kg;Kasza jęczmienna CPV:15613100-8 PN-887A-74036 Opakowanie 1 kg-1000 kg; Kasza manna CPV:15613100-8 PN-88/A-74203 Opakowanie1 kg-700 kg; Ryż CPV:15614100-6 PN-A-74220:1997 Opakowanie1 kg-700 kg; Makaron świderki CPV:15851100-9 PN-A-74220:1997Opakowanie 1 kg-3000 kg; Bułka tarta CPV:15820000-2 PN-A-74113:1997/Az1:1999 Opakowanie 1 kg-720 kg; Miód sztuczny CPV:15831600-8 PN-88A-77626 Słoik ok 1 kg-1500 kg; Herbata granulowana CPV:15863000-5 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004Opakowanie od 0.2 do 1 kg-300 kg; Bulion o smaku wędzonki CPV:15891500-5 PN-A-79010:1996Opakowanie od 1-5 kg-240kg; Bulion z kury CPV:15891500-5 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg; Przyprawa do zup w płynie CPV:15870000-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 Opakowanie ok. 1 L-200 l; Przyprawa do zup sypka CPV:15870000-7 PN-67/8132-10 Opakowanie od 1-5 kg-200 kg; Sos cygański CPV:15871260-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg;Zupa grzybowa w proszku CPV:15891400-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg; Zupa barszcz biały w proszku CPV:15891400-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg; Zupa pieczarkowa w proszku CPV:15891400-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-360 kg; Liść laurowy CPV:15870000-7 PN-67/8132-10Opakowanie 1 kg-5 kg; Majeranek CPV:15872300-4 PN-A-86958:1997/Az1:2002 Opakowanie 1 kg-8 kg; Papryka słodka mielona CPV:15870000-7 PN-A-86955:1997/Az1:2002 Opakowanie 1 kg-20 kg; Pieprz czarny naturalny mielonyCPV:15872100-2 PN-A-86965:1997/Az1:2002 Opakowanie 1 kg-20 kg; Ziele angielskie CPV:15870000-7 PN-67/8132-14 Opakowanie 1 kg-1 kg; Ocet spirytusowy CPV:15871110-8 PN-EN-13188:2002/Ac:2003 Butelka 0,5 l-240 l; Sól drobnoziarnista CPV:15872400-5 PN-C-84081-2:1998Opakowanie 1 kg-500 kg; Cukier biały CPV:15831200-4 PN-A-74850:1996/Az1:2005 Opakowanie 1 kg-3500 kg; Kotlet sojowy schabowy CPV:1588200-4 PN-ISO 5506:2002 Opakowanie 5 kg-300 kg; Musztarda CPV:15871250-1 PN-A-86964:2002/Az1:2004 Opakowanie od 1-5 kg-250 kg Część 2 -nabiał: Mleko 2% /folia1l) CPV:15511000-3 PN-A-86003:1998Opakowanie folia 1l-10500 l; Twaróg półtłusty CPV:15542100-0 PN-91/Aa3:2001Kostka pergamin od 0.2-1 kg-1000 kg; Śmietana 18%CPV:15512000-0 PN-PN-90/A-86050Opakowanie od 0,25 do 1l-100 l;Serek homogenizowany CPV:15550000-8 PN-PN-91/A-86300/Az3:2001Opakowanie 150 g- 800 kg Część 3- tłuszcze: Margaryna CPV:15431100-9 PN-A-86938:1997Opakowanie od 0,5-1 kg-3000 kg; Olej uniwersalny CPV:15411100-3 PN-A-86901:1997/Az1:2001 Opakowanie 1 l-800 l. Część 4 - jaja kurze: Jaja kurze kl A(konsumpcyjne) kategoria wagowa M CPV: 03142500-3 PN-86/A-86504 Opakowanie zabezpieczające przed uszkodzeniem 20000 szt. OpisMąka pszenna CPV:15612100-2 PN-A-74022:2003 Opakowanie 1 kg-1000 kg;Kasza gryczana palona CPV:15613100-8 PN-87/A-74203 Opakowanie 1 kg-800 kg;Kasza jęczmienna CPV:15613100-8 PN-887A-74036 Opakowanie 1 kg-1000 kg; Kasza manna CPV:15613100-8 PN-88/A-74203 Opakowanie1 kg-700 kg; Ryż CPV:15614100-6 PN-A-74220:1997Opakowanie1 kg-700 kg; Makaron świderki CPV:15851100-9 PN-A-74220:1997Opakowanie 1 kg-3000 kg; Bułka tarta CPV:15820000-2 PN-A-74113:1997/Az1:1999 Opakowanie 1 kg-720 kg; Miód sztuczny CPV:15831600-8 PN-88A-77626 Słoik ok 1 kg-1500 kg; Herbata granulowana CPV:15863000-5 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004Opakowanie od 0.2 do 1 kg-300 kg; Bulion o smaku wędzonki CPV:15891500-5 PN-A-79010:1996Opakowanie od 1-5 kg-240kg; Bulion z kury CPV:15891500-5 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg; Przyprawa do zup w płynie CPV:15870000-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 Opakowanie ok. 1 L-200 l; Przyprawa do zup sypka CPV:15870000-7 PN-67/8132-10 Opakowanie od 1-5 kg-200 kg; Sos cygański CPV:15871260-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg;Zupa grzybowa w proszku CPV:15891400-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg; Zupa barszcz biały w proszku CPV:15891400-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-240 kg; Zupa pieczarkowa w proszku CPV:15891400-4 PN-A-94050:1996 Opakowanie od 1-5 kg-360 kg; Liść laurowy CPV:15870000-7 PN-67/8132-10Opakowanie 1 kg-5 kg; Majeranek CPV:15872300-4 PN-A-86958:1997/Az1:2002 Opakowanie 1 kg-8 kg; Papryka słodka mielona CPV:15870000-7 PN-A-86955:1997/Az1:2002 Opakowanie 1 kg-20 kg; Pieprz czarny naturalny mielonyCPV:15872100-2 PN-A-86965:1997/Az1:2002 Opakowanie 1 kg-20 kg; Ziele angielskie CPV:15870000-7 PN-67/8132-14 Opakowanie 1 kg-1 kg; Ocet spirytusowy CPV:15871110-8 PN-EN-13188:2002/Ac:2003 Butelka 0,5 l-240 l; Sól drobnoziarnista CPV:15872400-5 PN-C-84081-2:1998Opakowanie 1 kg-500 kg; Cukier biały CPV:15831200-4 PN-A-74850:1996/Az1:2005 Opakowanie 1 kg-3500 kg; Kotlet sojowy schabowy CPV:1588200-4 PN-ISO 5506:2002 Opakowanie 5 kg-300 kg; Musztarda CPV:15871250-1 PN-A-86964:2002/Az1:2004 Opakowanie od 1-5 kg-250 kgMleko 2% /folia1l) CPV:15511000-3 PN-A-86003:1998Opakowanie folia 1l-10500 l; Twaróg półtłusty CPV:15542100-0 PN-91/Aa3:2001Kostka pergamin od 0.2-1 kg-1000 kg; Śmietana 18%CPV:15512000-0 PN-PN-90/A-86050Opakowanie od 0,25 do 1l-100 l;Serek homogenizowany CPV:15550000-8 PN-PN-91/A-86300/Az3:2001Opakowanie 150 g- 800 kgMargaryna CPV:15431100-9 PN-A-86938:1997Opakowanie od 0,5-1 kg-3000 kg; Olej uniwersalny CPV:15411100-3 PN-A-86901:1997/Az1:2001 Opakowanie 1 l-800 l.Jaja kurze kl A(konsumpcyjne) kategoria wagowa M CPV: 03142500-3 PN-86/A-86504 Opakowanie zabezpieczające przed uszkodzeniem 20000 szt. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny Warszawa-Białołęka |
Ulica | ul. Ciupagi 1b |
Nr domu | 1b |
Miejscowosc | Warszawa |
Kod poczt | 03-016 |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 22 279 73 00 |
Fax | 22 279 73 21 |
Internet | http://www.zp.sw.gov.pl |
Regon | 01719119400000 |
E mail | dkw_zk_bialoleka@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej-wymiar sprawiedl |
Rodzaj zam inny | Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej-wymiar sprawiedl |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 4 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art 22 ust1 ustawy - dotyczące: posiadania uprawnień do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek ich posiadania, posiadania wiedzy i doświadczenia, dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, sytuacji ekonomicznej i finansowej, i nie podlegają wykluczeniu na podstawi art.24 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Sposób oceny spełniania warunków: OCENA SPEŁNIENIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU O ZAMÓWIENIE PUBLICZNE Zamawiający uzna, że Wykonawca: posiada uprawnienia do wykonywania działalności, jeżeli: przedmiot zamówienia znajduje się w jego zakresie działalności określonym zapisami właściwego rejestru; posiada wiedzę i doświadczenie, jeżeli: wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, jeżeli: wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia ; spełnia warunki dotyczące sytuacji ekonomicznej i finansowej, jeżeli: wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia; Ponadto Zamawiający uzna, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli: wynikać to będzie ze złożonego oświadczenia |
Wiedza | Wynikać to będzie ze złozonego oświadczenia - załącznik nr 1do SIWZ |
Potencjal | Wynikać to będzie ze złozonego oświadczenia - załącznik nr 1do SIWZ |
Zdolne | Wynikać to będzie ze złozonego oświadczenia - załącznik nr 1do SIWZ |
Sytuacja | Wynikać to będzie ze złozonego oświadczenia - załącznik nr 1do SIWZ |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Zamawiający ma prawo dokonać zmiany w ramach zawartej umowy w przypadku, gdy wprowadzenie takiej zmiany zaistniało na skutek okoliczności, których nie można było wcześniej przewidzieć. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości zamówienia. W trakcie trwania umowy - ceny jednostkowe mogą ulec zmianie na wniosek Wykonawcy lub Zamawiającego, na warunkach określonych w § 2 ust.5. W przypadku zmiany stawki podatku VAT cena brutto zostanie zmieniona w ten sposób, że zostanie naliczona stawka podatku VAT obowiązująca w chwili wymagalności zapłaty należności na podstawie wystawionej faktury VAT. |
Kryt cena | A |
Spec www | http/www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | Zakład Karny w Warszawie Białołęce 03-016 Warszawa ul. Ciupagi 1b |
Data skl | 30/12/2013 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Zakład Karny Warszawa Białołęka 03-016 Warszawa ul. Ciupagi 1b, sekretariat. Godziny pracy sekretariatu: poniedziałek-piątek 08:00 - 16:00 |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Inf dodat | 1.Termin realizacji zamówienia: 12 miesięcy od daty rozpoczęcia obowiązywania umowy (nie wcześniej jednak niż od dnia 27.01.2014 r. dotyczy 4 części zamówienia) |
Czy uniewaznienie | Nie |