Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Kryrach na 2014 rok.
Publication date | 2013-12-12 |
End date | 2013-12-19 09:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkolno-Przedszkolny w Kryrach |
Miejscowość | Kryry |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 269773 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 158100009, 151100002, 151300008, 152000000, 153000001, 154000002, 155000003, 158000006, 156000004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Kryrach na 2014 rok.Opischleb duży biały krojony 1000 g kg 650;chleb wieloziarnisty mały 600g krojony szt. 120; bułka biała mała 50g szt. 900; bułka biała duża 100g szt. 3500; rogal maślany 100g szt. 1200; wek 400g krojony szt. 500; babka piaskowa 400g szt. 90; bułka tarta kg 110boczek wędzony kg 160; schab z kością kg 320; łopatka b/k kg 900; mięso mielone kg 100; udziec wieprzowy kg 180; kości wieprzowe kg 130; kiełbaski firmowe cienkie kg 65; kiełbaski litewskie kg 160; mortadela kg 15; szynka sopocka kg 55;Filet z kurczaka kg 420; Kurczak cały kg 220; Porcje rosołowe kg 200; Udka z kurczaka - ćwiartka kg 600; Wątróbka drobiowa kg 60; szynka królewska kg 50;filet - tilapia IQF kg 100; filet - panga IQF kg 120; filet - morszczuk IQF kg 80; filet - sola IQF kg 80;fasola kolorowa kg 40; fasola Jaś kg 80; groszek konserwowy 400 g szt. 120; groch łuskany kg 60; jabłka kg 800; kapusta biała kg 400; kapusta czerwona kg 100; kapusta młoda szt. 100; kapusta kiszona kg 550; koperek zielony pęczek 150; ogórek konserwowy 1000g szt. 350; ogórek kiszony kg 60; pietruszka zielona pęczek 200; pietruszka korzeń kg 180; pieczarki kg 65; seler kg 180; ziemniaki kg 4000; brzoskwinia puszka 825g szt. 80; pomarańcze kg 150; banany kg 400; dżem truskawkowy 280 g nie mniej niż 40g owoców na 100g dżemu szt. 200; mrożonka - kalafior różyczki 2,5 kg szt. 22; mrożonka - brokuł 2,5 kg szt. 22; mrożonka - fasolka zielona 2,5 kg szt. 22; mrożonka kompot 6 składników 500g szt. 100; mrożonka - frytki 1000g szt. 160; pieczarki konserwowe 1000g szt. 25; papryka konserwowa 900 ml szt. 55; cebula kg 220; buraki czerwone kg 200; marchew kg 700; sałatki warzywne konserwowe 900 ml (obiadowa, szwedzka, domowa) szt. 100; kapusta pekińska szt. 150; czosnek szt. 60; gruszka kg 300; szczypiorek pęczek 700; sałatka z czerwonych buraków - słoik 900 ml szt. 30; sałatka z kapusty czerwonej z jabłkami słoik 710 ml szt. 70;jogurt z owocami 150 g szt. 1700; mleko 3,2% 1 litr karton szt. 700; masło ekstra 200g 82% tłuszczu szt. 1100; margaryna mleczna z mlekiem 250 g szt. 700; majonez - 320ml +/- 5% -słoik Winiary, Kielecki, Napoleoński, Hellmans szt. 50; serek topiony typu tylżycki 100 g szt. 150; serek homogenizowany 150 g wanilia, owocowy - różne smaki szt. 2200; ser gouda kg 75; śmietana 18% 500g szt. 110; deser mleczny z czekoladą i orzechami 4 x 100g szt. 1200; twaróg półtłusty kg 100; jogurt naturalny z ziarnami zbóż 175 g z żywymi kulturami bakterii szt. 650;budyń waniliowy z cukrem opakowanie 60g o składzie: cukier, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana. aromat, barwniki żółcień pomarańczowa, żółcień chinolinowa Winiary lub równoważny szt. 230; cynamon mielony saszetka15g szt. 50; cukier biały op. 1 kg kg 1350; fix do spaghetti bolognese szt. 42; galaretka owocowa 75g różne smaki szt. 80; herbata Minutka lub równoważna op. 100 szt. szt. 400; przyprawa sucha warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb; skład: warzywa suszone 15,1% : marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki, por; substancje wzmcniające smak i zapach: glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy; cukier, pieprz czarny, ekstrakt drożdżowy, barwnik: ryboflawina. Opakow. 200g Kucharek lub równoważna szt. 200; kawa typu inka 150g szt. 45; kasza manna kg 25; kasza jęczmienna wiejska 1 kg kg 100; napój kakaowy instant z witaminami i wapniem. Opakowanie - 700g Puchatek lub równoważny szt. 25; liść laurowy 7g szt. 30; majeranek 8g szt. 60; mąka pszenna poznańska typ 500 kg 350; mąka ziemniaczana 1000g kg 70; musztarda 1000g w tubie szt. 30; makaron gruby świderki 1000g skład: 100%semoliny, woda szt. 250; makaron gwiazdki drobne 250 g 5-cio jajeczny szt. 30; makaron spaghetti 500g , skład: 100% mąki z pszenicy durum o najwyższej jakości, woda szt. 250; makaron nitki 250g 2-jajeczny szt. 130; krem czekoladowy do smarowania z orzechami laskowymi 130g Nutella lub równoważny szt. 90; olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia op. 3000 ml szt. 110; ocet 10% 500 ml szt. 10; papryka mielona 20 g szt. 200; płatki śniadaniowe kukurydziane 500 g szt. 30; płatki śniadaniowe miodowe 500 g szt. 15; płatki śniadaniowe czekoladowe 500g szt. 15; pieprz mielony czarny 20g szt. 100; pasztet drobiowy konserwa 160g szt. 150; przyprawa płynna wieloskładnikowa 960 g szt. 25; ryż op. 1000g kg 130; napój niegazowany wieloowocowy na bazie marchewki 150 g opakowanie typu piramidka ze słomką szt. 1000; Sok malinowy wysokosłodzony. Ekstrakt minimum 65%. Wyprodukowano z soku zagęszczonego. Pasteryzowany. Słodzony430 ml szt. 400; Sok pomarańczowy wysokosłodzony. Ekstrakt minimum 65%. Wyprodukowano z soku zagęszczonego. Pasteryzowany. Słodzony ml szt. 200; sól kg 160; ziele angielskie 15g szt. 50; żurek śląski 450g kubek szt. 150 barszcz czerwony - koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych bez konserwantów 300 ml-380g w butelce szklanej szt. 30; miód prawdziwy kwiatowy 400g szt. 20; jajka duże - L lub XL szt. 7500; kartacze mrożone z mięsem kg 250; knedle z truskawkami kg 200; koncentrat pomidorowy 30% bez dodatków 1000g szt. 120; ketchup łagodny 500 g szt. 100; uszka z grzybami 250g szt. 25; Ciastka z pięcioma rodzajami zbóż 71% zbóż, w tym 20% pełnego ziarna w opakowaniach 300 g 6 x 4 ciastka różne smaki Bellvita lub równoważne szt. 150; Śledź w puszce w oleju masa netto 170 g szt. 60; |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkolno-Przedszkolny w Kryrach |
Ulica | ul. Nierad 86 |
Nr domu | 86 |
Miejscowosc | Kryry |
Kod poczt | 43-265 |
Wojewodztwo | śląskie |
Tel | 32 212 22 13 |
Fax | 32 212 22 13 |
Internet | http://www.zspkryry.edupage.org |
Regon | 07236900200000 |
E mail | zsp.kryry@wp.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: samorządowa jednostka budżetowa. |
Rodzaj zam inny | samorządowa jednostka budżetowa. |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 7 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | o W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy |
Wiedza | o 1.2. Wykaz wykonanych dostaw, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, na lub zgodnie z zał. nr 3 do SIWZ oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie |
Potencjal | o W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy |
Zdolne | o W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy |
Sytuacja | o W celu wykazania spełnienia warunku wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia z art. 22 ust. 1 ustawy |
Oswiadczenie potwierdzenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zspkryry.edupage.org |
Spec war | Zespół Szkolno - Przedszkolny w Kryrach, ul. Nierad 86, 43-265 Kryry, powiat pszczyński, województwo śląskie. |
Data skl | 19/12/2013 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | sekretariat Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Kryrach, ul. Nierad 86, 43-265 Kryry, powiat pszczyński, województwo śląskie |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |