Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Publication date | 2013-12-13 |
End date | 2013-12-20 08:50:00 |
Instytucja | Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego |
Miejscowość | Gołuchów |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 519956 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kości PN-76/7-85712 kg 1 260; 15111100-0 wołowina Wołowina extra PN-88/A 8203 kg 1 300; 15112000-6 drób Filet z piersi kurczaka PN-A-86520:1998 kg 1 160; 15112000-6 drób Udko z kurczaka PN-A-86524 kg 2 800; 15112000-6 drób Porcja rosołowa PN-A-86524 kg 640; 15113000-3 wieprzowina Boczek surowy PN-86/A 82002 kg 300; 15113000-3 wieprzowina Boczek wędzony bez żeberek PN-A-82007 kg 360; 15113000-3 wieprzowina Karkówka bez kości PN-86A-82002 kg 1 700; 15113000-3 wieprzowina Mięso mielone PN-A-82009 kg 900; 15113000-3 wieprzowina Schab bez kości PN-86A-82002 kg 1 530; 15113000-3 wieprzowina Żeberka PN-86/A82002 kg 600; 15114000-0 podroby nogi wp PN-91-A-82001 kg 800; 15114000-0 podroby Pasztet PN-A-82022 kg 640; 15114000-0 podroby Pieczeń PN-A-82007 kg 300; 15114000-0 podroby Salceson biały PN-A-82007 kg 300; 15114000-0 podroby Wątroba wieprzowa PN-A-82004 kg 460; 15114000-0 podroby Żołądki wołowe PN-A-82004 kg 960; 15131130-5 wędliny Blok mięsny PN-A-82007 kg 200; 15131130-5 wędliny Kabanosy PN-A-82028 kg 560 15131130-5 wędliny Kiełbasa golonkowa PN-A-82007 kg 400; 15131130-5 wędliny Kiełbasa krakowska PN-A -82007 kg 340; 15131130-5 wędliny Kiełbasa parówkowa drobno rozdrobniona PN-A-82007 kg 400; 15131130-5 wędliny Kiełbasa śląska PN-A-82007 kg 1 080; 15131130-5 wędliny Kiełbasa zielonogórska PN-A-82007 kg 720; 15131130-5 wędliny Kiełbasa zwyczajna PN-A-82007 kg 300; 15131130-5 wędliny Kiełbasa żywiecka PN-A-82028 kg 560; 15131130-5 wędliny Ogonówka PN-A-82007 kg 600; 15131130-5 wędliny Parówki cienkie drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 1 560; 15131130-5 wędliny Polędwica sopocka PN-A-82007 kg 160; 15131130-5 wędliny Przysmak szynkowy PN-A-82007 kg 760; 15131130-5 wędliny Szynka gotowana PN-A-82-007 kg 1 080; 15131130-5 wędliny Szynka śniadaniowa PN-A-82007 kg 450; 15131130-5 wędliny Szynka tostowa PN-A-82007 kg 500; 15131130-5 wędliny Szynka tyrolska PN-A-82007 kg 840; 15131130-5 wędliny Szynka wołowa PN-A-82007 kg 460; 15131130-5 wędliny drobiowe Szynka z indyka PN-A-86526:1995 kg 300; 15131134-3 kaszanka i inne wędliny krwiste Kaszanka średnio rozdrobniona PN-A-82007 kg 560; 15131135-0 wędliny drobiowe Polędwica z indyka PN-A-86526:1995 kg 800; 15131210-0 szynka wędzona Szynka wiejska PN-A-82007 kg 560; 15131210-0 szynka wędzona Szynka wędzona PN-A-82007 kg 800; 15131400-9 produkty wieprzowe Karczek pieczony PN-A-82007 kg 280; 15131410-2 szynka Szynka biała (konserwowa) PN-A-86525 kg 1 100; 15131600-1 produkty wołowe i cielęce Parówki cielęce drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 700; 15412100-0 tłuszcze zwierzęce Smalec PN-90/A-85802 kg 1 200 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego |
Ulica | Jedlec |
Miejscowosc | Gołuchów |
Kod poczt | 63-322 |
Wojewodztwo | wielkopolskie |
Tel | 062 7616251,53 |
Fax | 062 7616752 |
Internet | www.jedlec.pl |
Regon | 25049797500000 |
E mail | it.crrjedlec@krus.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2015 |
Wadium | Zamawiający nie żąda wniesienia wadium |
Zaliczka | Nie |
Potencjal | warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje, bądź będzie dysponował nie mniej niż jednym środkiem transportu, którym wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia, odpowiadających wymaganiom sanitarnym, określonym ustawą |
Sytuacja | warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje opłaconą polisą ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej z tytułu prowadzenia działalności będącej przedmiotem niniejszego postępowania na sumę nie niższą w zakresie OC niż 50 000 PLN |
Oswiadczenie potwierdzenia 6 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 13 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 16 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok potw 5 | Tak |
Inne dok potw | zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP (podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. poz. 914 ze zm.)), lub protokół z urzędowej kontroli żywności, przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z art. 4, 9 i 10 rozporządzenia (WE) NR 882/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie kontroli urzędowych przeprowadzanych w celu sprawdzenia zgodności z prawem paszowym i żywnościowym oraz regułami dotyczącymi zdrowia zwierząt i dobrostanu zwierząt (Dz.U.UE.L.04.165.1, Dz.U.UE-sp.03-45-200 ze. zm.) oraz art. 59 i 73 ust. 1 i 6 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. poz. 914 ze zm.), lub certyfikat HACCP - nie dotyczy producentów na etapie produkcji pierwotnej. |
Inne dokumenty | jeżeli wykonawca, wykazując spełnianie warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, polega na zasobach innych podmiotów na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, a podmioty te będą brały udział w realizacji części zamówienia, zamawiający żąda od wykonawcy przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w ust. 2 SIWZ oraz oświadczenia o solidarnej odpowiedzialności |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | możliwość waloryzacji cen w drodze porozumienia stron w oparciu o półroczny wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych; zmiana właściwej stawki VAT |
Kryt cena | A |
Spec www | www.jedlec.pl |
Spec war | Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów |
Data skl | 20/12/2013 |
Godz skl | 08:50 |
Miejsce | Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów, Pokój Kierownika Działu Administracji |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |