Dostawy produktów mleczarskich dla CRR KRUS w Jedlcu
Publication date | 2013-12-13 |
End date | 2013-12-20 09:50:00 |
Instytucja | Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego |
Miejscowość | Gołuchów |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 520034 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 155000003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
15511000-3 mleko, mleko pasteryzowane 2% PN-86003 opak.1l,l 4 800; 15512000-0 śmietana, śmietana 18 % PL30201601 opak. 0,5 - 1l, l 1 560; 15530000-2 masło, masło extra PN-A-86155 opak. 250 g, kg 3 400; 15542000-9 ser świeży, ser biały półtłusty PN -91/A86300 opak. 0,2kg - 1 kg, kg 2 400; 15544000-3 ser twardy, ser żółty salami pełnotłusty PN 68/A 86300, kg 3 400; 15545000-0 pasty serowe do smarowania, ser topiony opakowanie 100g, ZN2002/A 10, kg 960; 15545000-0 pasty serowe do smarowania, Serek hochland (krążki po 8 szt.) ZN 2002 /A10, szt. 5 400; 15551320-4 jogurt z dodatkiem substancji smakowych, Jogurt 125g PL 30251601, szt. 44 000 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego |
Ulica | Jedlec |
Miejscowosc | Gołuchów |
Kod poczt | 63-322 |
Wojewodztwo | wielkopolskie |
Tel | 062 7616251,53 |
Fax | 062 7616752 |
Internet | www.jedlec.pl |
Regon | 25049797500000 |
E mail | it.crrjedlec@krus.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2015 |
Wadium | Zamawiający nie żąda wniesienia wadium |
Zaliczka | Nie |
Potencjal | warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje, bądź będzie dysponował nie mniej niż jednym środkiem transportu, którym wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia, odpowiadających wymaganiom sanitarnym, określonym ustawą |
Sytuacja | warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje opłaconą polisą ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej z tytułu prowadzenia działalności będącej przedmiotem niniejszego postępowania na sumę nie niższą w zakresie OC niż 50 000 PLN |
Oswiadczenie potwierdzenia 6 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 13 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 16 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok potw 5 | Tak |
Inne dok potw | zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP (podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. poz. 914 ze zm.)), lub protokół z urzędowej kontroli żywności, przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z art. 4, 9 i 10 rozporządzenia (WE) NR 882/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie kontroli urzędowych przeprowadzanych w celu sprawdzenia zgodności z prawem paszowym i żywnościowym oraz regułami dotyczącymi zdrowia zwierząt i dobrostanu zwierząt (Dz.U.UE.L.04.165.1, Dz.U.UE-sp.03-45-200 ze. zm.) oraz art. 59 i 73 ust. 1 i 6 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. poz. 914 ze zm.), lub certyfikat HACCP - nie dotyczy producentów na etapie produkcji pierwotnej |
Inne dokumenty | jeżeli wykonawca, wykazując spełnianie warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, polega na zasobach innych podmiotów na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, a podmioty te będą brały udział w realizacji części zamówienia, zamawiający żąda od wykonawcy przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w ust. 2 SIWZ oraz oświadczenia o solidarnej odpowiedzialności |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | możliwość waloryzacji cen w drodze porozumienia stron w oparciu o półroczny wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych; zmiana właściwej stawki VAT |
Kryt cena | A |
Spec www | www.jedlec.pl |
Spec war | Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów |
Data skl | 20/12/2013 |
Godz skl | 09:50 |
Miejsce | Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów, Pokój Kierownika Działu Administracji |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |