dostawa posiłków regeneracyjnych dla pracowników na podstawie bonów żywnościowych
Publication date | 2013-12-16 |
End date | 2013-12-27 08:00:00 |
Instytucja | Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. |
Miejscowość | Mielec |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 520412 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem dostaw są posiłki regeneracyjne w postaci artykułów spożywczych dla pracowników Zamawiającego. Artykuły spożywcze nabywane będą na podstawie bloczków Posiłków regeneracyjnych na okaziciela. Bloczki posiłków regeneracyjnych upoważniają do zakupu przez uprawnionych- okazujących je pracowników Zamawiającego, posiłków regeneracyjnych (tj. artykułów spożywczych) za kwotę do wysokości nominalnej bloczka (tj. do wysokości 12,50 zł). Ostatecznego wyboru artykułów spożywczych, składających się na dany posiłek regeneracyjny, dokona uprawniony pracownik w chwili realizacji bloczka. 2. Zamawiający ustala wartość nominalną bloczka w wysokości 12,50 zł. Zatem na podstawie bloczka pracownik będzie mógł zakupić produkty spożywcze, wchodzące w skład posiłku, do wartości (brutto) 12,50 zł- za nadwyżkę ponad kwotę 12,50 zł pracownik zapłaci samodzielnie. Każdy bloczek Posiłku regeneracyjnego wystawiony będzie na dany miesiąc kalendarzowy i tylko w tym miesiącu upoważniał będzie do zakupu posiłków. Dokumenty bloczków Posiłków regeneracyjnych sporządzi Zamawiający i przedstawi je do zapoznania się i zaakceptowania Wykonawcy, któremu udzielone zostanie zamówienie publiczne. 3. Prognozowana liczba bloczków żywnościowych- posiłków regeneracyjnych przez czas trwania umowy: 34351 sztuk bloczków ± 15 %. 4. Wykonawca, któremu zostanie udzielone zamówienie, obowiązany jest zapewnić wydawanie posiłków regeneracyjnych od poniedziałku do soboty, w godzinach od 6:00 do 20:00, w ilościach uzależnionych od potrzeb Zamawiającego (uprawnionych pracowników Zamawiającego). 5. Wydawane posiłki regeneracyjne mają składać się z produktów spożywczych do bezpośredniego spożycia, obejmujących co najmniej asortyment opisany w punkcie 7. Wykluczone jest wydawanie w szczególności napojów alkoholowych, wyrobów tytoniowych i chemii gospodarczej. Wydawane produkty mają być świeże ( z aktualnym terminem ważności ). 6. Miejsce realizacji zamówienia: Dostawy mają być realizowane w punktach sprzedaży Wykonawcy ( co najmniej dwóch ), którego ofertę wybrano i z którym zawarto umowę. Punkty sprzedaży winny znajdować się na terenie miasta Mielca. 7. Asortyment produktów spożywczych wymagany przez Zamawiającego: Wyroby ogólnospożywcze Owoce świeże m. in.: jabłka, banany, grejpfruty, cytryny, pomarańcze Warzywa w postaci: świeżych ( co najmniej pomidor, ogórek, cebula, papryka), surówek i sałatek Mrożonki - mrożone potrawy gotowe do spożycia po podgrzaniu, co najmniej.: pizza, fasolka po bretońsku, pierogi, knedle, kopytka.Owoce suszone Płatki śniadaniowe- co najmniej 4 rodzaje Cukier biały, trzcinowy Przyprawy: sól, pieprz, maga, papryka, kostki bulionowe Ketchup- co najmniej 3 rodzaje Musztarda- co najmniej 3 rodzaje Chrzan tarty Majonez Zupy instant Kawa zbożowa i prawdziwa Herbata liściasta i ekspresowa Dżemy, konfitury Miód Chleb żytni, pszenny, razowy, na zakwasie, graham Bułki grahamki, pszenne, weki Nabiał: Ser biały (tłusty, półtłusty, chudy) Twarożek ziarnisty Twarożek do smarowania, śniadaniowy- co najmniej 3 różne gatunki Ser żółty- co najmniej 4 różne gatunki (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Ser topiony- co najmniej 4 różne gatunki Sery pleśniowe - co najmniej 3 rodzaje Masło Margaryny do smarowania pieczywa Mleko 0,5%- 3,2% tłuszczu Kefir Maślanka Śmietana 9%- 36% tłuszczu Jaja Jogurty Wyroby mięsne Wędliny- co najmniej 10 rodzajów (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Pasztet- co najmniej 3 rodzaje Kaszanka Parówki Serdelki Wyroby konserwowe Konserwy rybne- co najmniej 5 rodzajów Konserwy mięsne- co najmniej 5 rodzajów Ogórki korniszony Ogórki kwaszone Papryka konserwowa Kapusta kwaszona Oleje Olej rzepakowy Olej sojowy Olej słonecznikowy Oliwa z oliwek Napoje Woda mineralna Sok pomidorowy Sok pomarańczowy Sok grejpfrutowy Wyroby garmażeryjne Pieczony schab (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Pieczona karkówka (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Pieczony boczek (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Pieczona szynka (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie) Gołąbki Pierogi Krokiety Uszka Galarety z drobiu i wieprzowiny Kurczak( lub części) z rożna Ryby wędzone |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. |
Ulica | ul. Wolności 44 |
Nr domu | 44 |
Miejscowosc | Mielec |
Kod poczt | 39-300 |
Wojewodztwo | podkarpackie |
Tel | 017 5820500, 5820573 |
Fax | 017 5820576 |
Internet | www.mpgk.mielec.pl |
Regon | 69043924700000 |
E mail | mpgk@mpgk.mielec.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Podmiot prawa publicznego |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | oświadczenie |
Wiedza | oświadczenie |
Potencjal | oświadczenie |
Zdolne | oświadczenie |
Sytuacja | oświadczenie |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | http://bip.mpgk.mielec.pl |
Spec war | Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Spółka z o.o., ul. Wolności 44, 39-300 Mielec |
Data skl | 27/12/2013 |
Godz skl | 08:00 |
Miejsce | Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Spółka z o.o., ul. Wolności 44, 39-300 Mielec, pokój nr 206 (sekretariat) |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |