Dostawa Produktów Spożywczych w 2014 r.
Publication date | 2013-12-17 |
End date | 2013-12-30 09:30:00 |
Instytucja | Powiat Świdwiński |
Miejscowość | Świdwin |
Województwo | zachodniopomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 523022 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Tytuł zadania: Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów spożywczych Sukcesywna dostawa produktów spożywczych transportem wykonawcy w ilościach mniejszych określonych przez zamawiającego telefonicznie. 1. Baton 3 BIT lub równoważny 250 szt. 2. Baton Kit Kat lub równoważny 250 szt. 3. Baton Mars lub równoważny 250 szt. 4. Baton Snikrs lub równoważny 250 szt. 5. Chrzan 10 szt. 6. Ciastka różne op. 2 kg 15 kg 7. Cukier 140 kg 8. Cukierki czekoladowe 15 kg 9. Czosnek granulowany 20g 50 szt. 10. Delikat do mięs 0,75 kg lub równoważny 5 szt. 11. Dżem 280 g 150 szt. 12. Fasola JAŚ (500g) 10 szt. 13. Groch łuskany połówki (500 g) 10 szt. 14. Groszek konserwowy 20 szt. 15. Herbata ekspresowa (100szt.) 6 szt. 16. Przyprawa do potraw Wegeta (1 kg) lub równoważne 20 kg 17. Kakao Decomoreno 20 szt. 18. Kasza gryczana 40 kg 19. Kasza jęczmienna 40 kg 20. Kawa inka lub równoważna 12 szt. 21. Kawa naturalna (250 g) 6 szt. 22. Ketchup kotlin wyciskany lub równoważny 25 szt. 23. Koncentrat pomidorowy 800g 20 szt. 24. I. Konserwa turystyczna 130 g 200 szt. 25. II. Koper suszony 20 g 25 szt. 26. Kukurydza konserwowa 30 szt. 27. Kwasek cytrynowy 15 szt. 28. Liść laurowy prymat 20 g lub równoważny 30 szt. 29. Majeranek prymat 20 g lub równoważny 30 szt. 30. Majonez dekoracyjny Winiary lub równoważny 20 szt. 31. Mąka kukurydziana (200g) 20 szt. 32. Mąka pszenna 1 kg 80 kg 33. Mąka ziemniaczana 1 kg 2 kg 34. Makaron - zacierka (250 g) 5 szt. 35. Makaron spaghetti Lubella lub równoważny 40 kg 36. Makaron świderki Lubella lub równoważny 10 kg 37. Makaron wstążki gniazda Lubella lub równoważny 20 kg 38. Miód 6 szt. 39. Musztarda stołowa 30 szt. 40. Ocet 2 szt. 41. Ogórek konserwowy 900 g 30 szt. 42. Olej (1l) 90 l 43. Oregano prymat lub równoważny 20g 5 szt. 44. Papryka konserwowa 900 g 15 szt. 45. Papryka mielona ostra prymat lub równoważna 20g 25 szt. 46. Papryka mielona słodka prymat lub równoważna 20 g 25 szt. 47. III. Paprykarz szczeciński 200 szt. 48. Pieprz naturalny prymat lub równoważny 20g 70 szt. 49. Pieprz ziołowy prymat lub równoważny 20g 120 szt. 50. IV. Pietruszka nać suszona 0,2 kg 20 szt. 51. Płatki kukurydziane (500g) 30 szt. 52. Przyprawa do bigosu prymat lub równoważny 20g 15 szt. 53. Przyprawa do gulaszu prymat lub równoważny 20g 4 szt. 54. Przyprawa do grosa prymat lub równoważny 20g 1 szt. 55. Przyprawa delikat do kurczaka lub równoważny 25 szt. 56. Przyprawa do ryb prymat lub równoważny 20g 15 szt. 57. Przyprawa w płynie uniwersalna 30 szt 58. Maggi 1 l - przyprawa w płynie lub równoważna 2 szt 59. Kostka rosołowa 30 szt 60. Ryż długoziarnisty 1 kg 90 kg 61. V. Sałatka obiadowa 20 szt. 62. VI. Sałatka szwedzka 20 szt. 63. VII. Sałatka brokułowa 12 kg 64. VIII. Sałatka jarzynowa 12 kg 65. Sok owocowy 2 l 12 szt. 66. IX. Sok - syrop 12 szt 67. Sól 25 kg 68. Sos boloński do spaghetti 60 szt. 69. Sos pieczeniowy 1kg 20 szt. 70. Sos sałatkowy Knorr lub równoważny 90 szt. 71. Surówka z kapusty czerwonej 12 szt. 72. Szczaw konserwowy 20 szt. 73. Wafel Grzesiek lub równoważny 200 szt. 74. Wafel Prince Polo lub równoważny 200 szt. 75. Wafel Princessa lub równoważny 200 szt. 76. Ziele angielskie prymat 20 g lub równoważny 50 szt. 77. Zupa grzybowa Winiary lub równoważna 30 szt. 78. Zupa żurek Winiary lub równoważna 30 szt. Miejsca dostaw:Internat przy Zespole Szkół Rolniczych CKP w Świdwinie, ul.Szczecińska 88 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Powiat Świdwiński |
Ulica | ul. Mieszka I 16 |
Nr domu | 16 |
Miejscowosc | Świdwin |
Kod poczt | 78-300 |
Wojewodztwo | zachodniopomorskie |
Tel | 094 3650301, 3650335 |
Fax | 094 3650330 |
Internet | www.powiatswidwinski.pl |
Regon | 33092078800000 |
E mail | zp@powiatswidwinski.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Tak |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2014 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień w tym: prowadzący działalność gospodarczą - na potwierdzenie wykonawca dołączy do oferty aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. |
Wiedza | 2. Wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych usług w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców wraz z dokumentami potwierdzającymi, że dostawy te zostały wykonane lub są wykonywane należycie. |
Potencjal | Na podstawie oświadczenia |
Zdolne | Na podstawie oświadczenia |
Sytuacja | Na podstawie oświadczenia |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | bip.powiatswidwinski.pl |
Spec war | Zespół Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stefana Żeromskiego ul. Szczecińska 88. 78-300 Świdwin |
Data skl | 30/12/2013 |
Godz skl | 09:30 |
Miejsce | Zespół Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stefana Żeromskiego ul. Szczecińska 88. 78-300 Świdwin SEKRETARIAT |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |
Zam uzupelniajace | Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających jeśli zaistnieje konieczność zamówienia większej ilości produktów spożywczych niż wynika z szacunków określonych w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia |