Dostawa artykułów spożywczych do Szpitala Miejskiego w Morągu Sp. z o.o.

Publication date 2013-12-18
End date 2014-01-08 11:45:00
Instytucja Szpital Miejski w Morągu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Miejscowość Morąg
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Warzywa przetworzone,
  • Przetworzone owoce i orzechy,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Mleko,
  • Produkty z ziaren zbóż,
  • Pieczywo,
  • Cukier i produkty pokrewne,
  • Przyprawy i przyprawy korzenne,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 526618 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 158110006, 155110003, 156133001, 154000002, 158300005, 151311305, 158700007, 152210003, 153311008, 151100002, 151120006, 153000001, 153321005, 153310007, 31425003, 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Pakiet I .Pieczywo
1.Chleb zwykły krojony kg 9000
2.Chleb razowy kg 900
3.Bułka tarta kg 90
Pakiet II . Mleko i jego przetwory
1.Mleko UHT 2 % tłuszczu karton l 11000
2.Śmietana ukwaszona 18 % tł.(400 ml) l250
3.Masło śmietankowe 82 % tł. kg 350
4.Twaróg półtłusty kg 770
5.Ser żółty pełnotłusty kg 480
6.Ser topiony śmietankowy (trójkąt)szt 1200
7.Ser topiony śmietankowy (plastry)szt 1200
8. Ser topiony kostka szt 1200
9. Masło roślinne 0,25 kg kg 350
Pakiet III .Produkty zbożowe i ich przetwory
1.Mąka pszenna typ 550 kg 650
2.Mąka ziemniaczana kg 120
3.Płatki owsiane zwykłe kg 400
4.Płatki jęczmienne zwykłe kg 400
5.Ryż biały kg 650
6.Makaron świderki kg 400
7.Makaron krajanka kg 400
8.Kasza manna kg 500
9.Kasza jęczmienna kg 480
10.Kasza jęczmienna pęczak kg 60
11.Kasza gryczana kg 60
12.Kleik ryżowy ( 170 g) szt 400
Pakiet IV . Tłuszcze
1.Olej rzepakowy 1 l szt 480
2.Majonez 280 g szt 150
Pakiet V .Cukier
1.Cukier paczkowany kg 1000
2.Cukier puder (0,4 kg) kg 20
Pakiet VI.Wędliny
1.Polędwica z warzywami kg 300
2.Szynka drobiowa z fileta kg 300
3.Szynka drobiowa mielona kg 300
4.Szynka wieprzowa mielona kg 300
5.Luncheon kg 300
6.Parówki cienkie -powyżej 50 % mięsa kg 300
7.Kiełbasa zwyczajnakg 50
8.Pasztetowa drobiowa kg 500
9.Pasztet pieczony z indyka kg 500
10.Szynka konserwowa kg 400
11.Kiełbasa krakowska parzona kg 300
12.Boczek wędzony kg 50
13.Smalec wieprzowy kostka 0,25 kg 50
Pakiet VII.Przyprawy i inne produkty spożywcze
1.Sól warzona miałka kg 400
2.Kwasek cytrynowy 20 g szt 360
3.Przyprawa jarzynka 200 g szt 400
4.Majeranek 20 g szt 120
5.Pieprz ziołowy 20 g szt 200
6.Pieprz naturalny mielony 20 g szt 200
7.Przyprawa maggi 1 l szt 180
8.Cukier waniliowy 16 g szt 200
9.Musztarda serepska 180 g szt 300
10.Kisiel 40 g szt 1000
11.Kawa zbożowa 0,5 kg kg 200
12.Fasola Jaś kg 100
13.Fasola biała drobna kg 90
14.Groch połówki kg 90
15.Herbata granulowana 100 g kg 14
16.Herbata ekspresowa 100 szt op 12
17.Liść laurowy 18 g op 100
18.Ziele angielskie 20 g op 200
19.Miód (jednorazowe opakowanie 25 g) szt 1 300
20.Ocet 0,5 l szt 1000
21.Kakao naturalne ciemne 100 g kg 20
22.Koper suszony ( 200 g) kg 5
23.Pietruszka nać suszona ( 200 g) kg 5
24.Woda mineralna gazowana 1,5 l szt 2500
25.Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt 2500
26.Cynamon mielony (20 g) szt 50
27.Papryka słodka ( 20 g) szt 100
28.Żelatyna (50 g) szt 100
29.Budyń (40 g) szt 500
30.Syrop -sok (1 l) szt 100
31.Chrupki kukurydziane ( 250 g) szt 300
32.Herbatniki paczkowane( 100 g) szt 300
33.Płatki kukurydziane (1 kg ) szt 200
34.Sałatka szwedzka - (słoik 400 -500 g) szt 200
35.Biszkopty okrągłe 500 g szt 50
36.Zioła prowansalskie (10g) szt 60
37.Przyprawa do kurczaka szt 60
38.Czosnek granulowany (20 g) szt 60
39.Pieprz czarny ziarnisty (20 g ) szt 200
Pakiet VIII.Ryby
1.Panga biała kg 360
Pakiet IX.Mrożonki
1.Kalafior mrożony kg480
2. Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona kg 480
3.Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 240
4.Mieszanka kompotowa kg 160
5.Brokuł mrożony kg 480
6.Szpinak kg 300
Pakiet X.Mięso
1.Łopatka wieprzowa b/k kg 1000
2.Schab z/k kg 200
3.Karkówka wieprzowa z kością kg 200
4.Boczek surowy kg 120
5.Żeberka paski kg 100
Pakiet XI.Drób
1.Kurczak świeży kg 600
2.Ćwiartka - kurczaka kg 1000
3.Porcja rosołowa kg 480
4.Wątróbka drobiowa z indyka kg 200
5.Wątróbka drobiowa z kurczaka kg 200
6.Filet z piersi kurczaka kg 200
Pakiet XII.Warzywa
1.Ziemniaki kg 12000
2.Marchew kg 6000
3.Seler kg 500
4.Pietruszka kg 500
5.Buraki ćwikłowe kg 3000
6.Por kg 240
7.Kapusta biała kg 600
8.Jabłka kg 2000
9.Cebula kg 120
10.Kapusta pekińska kg 300
11.Pieczarka kg 100
Pakiet XIII.Warzywa kiszone
1.Ogórek kiszony kg 120
2.Kapusta kiszona kg 120
Pakiet XIV.przetwory owocowe i warzywne
1.Dżem poj. 260 g szt. 300
2.Dżem(jednorazowe opakowanie 25 g) szt 2600
3.Groszek konserwowy 400 g szt 600
4.Kukurydza konserwowa 400 g szt 600
5.Koncentrat pomidorowy 0,9 l - 30% szt 300
6.Koncentrat pomidorowy 180 g - 30 % szt 300
Pakiet XV.Jajka
1.Jajka kat. L szt 15 000
Pakiet XVI.Warzywa i owoce sezonowe
1.Sałata zielona główka 400
2.Pietruszka nać pęczek 300
3.Koper zielony pęczek 300
4.Szczypior pęczek 100
5.Rzodkiewka pęczek 200
6.Botwina pęczek 300
7.Ogórek zielony kg 200
8.Pomidor kg 200
9.Truskawki kg 200

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Szpital Miejski w Morągu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ulica ul. Dąbrowskiego 16
Nr domu 16
Miejscowosc Morąg
Kod poczt 14-300
Wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Tel 89 7574231
Fax 89 7574593
Internet www.spzozmorag.pl
Regon 00030655500000
E mail dzp@spzozmorag.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: Sp.zo.o.
Rodzaj zam inny Sp.zo.o.
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 16
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Wadium W postępowaniu nie jest przewidziane składanie wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań dotyczących tego warunku
Wiedza zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań dotyczących tego warunku
Potencjal zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań dotyczących tego warunku
Zdolne zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań dotyczących tego warunku
Sytuacja zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań dotyczących tego warunku
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dok potw Oświadczenie o obowiązujących w zakładzie zasadach systemu HACCP - analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli Nie dotyczy zadania 12 - decyzję o przystosowaniu środka transportu do przewożenia artykułów spożywczych Nie dotyczy zadania12
Inne dokumenty 1.Wypełniony i podpisany formularz ofertowy i cenowy - załącznik nr 1 i 2 do SIWZ 2.W przypadku, gdy umocowanie do reprezentowania wykonawcy nie wynika ze stosownego dokumentu, a w szczególności z odpisu z właściwego rejestru, należy załączyć stosowne pełnomocnictwo. 3. Lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej o której mowa w art.24 ust.2 pkt 5, albo informacje o tym że nie należy do grupy kapitałowej-wg wzoru załącznik nr 7 do SIWZ
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy a /zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian; b/Zmiany wymienione w ppkt a), następują z mocy prawa i obowiązują od dnia obowiązywania odpowiednich przepisów c/ strony dopuszczają zmianę cen jednostkowych asortymentu objętego umową w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową. d/ przedłużenia terminu obowiązywania umowy do chwili wyczerpania się wartości umowy.
Kryt cena A
Spec www www.spzozmorag.pl
Spec war Szpital Miejski w Morągu Sp z o.o. Dąbrowskiego 16 14-300 Morąg budynek administracji pokój nr 18
Data skl 08/01/2014
Godz skl 11:45
Miejsce Szpital Miejski w Morągu Sp z o.o. Dąbrowskiego 16 14-300 Morąg budynek administracji pokój nr 18
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)