Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie w okresie od stycznia do grudnia 2014r

Publication date 2013-12-27
End date 2014-01-07 08:00:00
Instytucja Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego
Miejscowość Rzeszów
Województwo podkarpackie
Branża
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Przetworzone owoce i warzywa,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Produkty mączne,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego,
  • Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej,
  • Maszyny kodujące sygnał wideo

Szczegóły

Numer ogłoszenia 537370 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 158100009, 158100006, 155000003, 158000006, 151100002, 151300008, 151121007, 151315000, 153300000, 153000001, 33110002, 152000000, 32222005, 32200009, 31425003, 158510008, 158000006, 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie w następujących grupach (częściach):PIECZYWO, PRODUKTY MLECZARSKIE, RÓŻNE PRODUKTY, SPOŻYWCZE, PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE, PRZETWORZONE PRODUKTY DROBIOWE I PRODUKTY DROBIOWE PRZETWORZONE, OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY PRZETWORZONE, RYBY, RYBY MROŻONE I PRZETWORY Z RYB, WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE, JAJA, WYROBY GARMAŻERYJNE ŚWIEŻE, PRODUKTY MROŻONE
Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji.Wielkości podane w Załączniku Nr 1 są wielkościami szacunkowymi (przewidywanymi).
W wyliczeniu podanych w tabelach Zamawiający opierał się na ilościach zużytych w latach poprzednich. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany podanych wielkości z przyczyn od niego niezależnych np. absencja mieszkańców internatu, zmiana stanu ilościowego wychowanków, różne plany zajęć w różnych szkołach (np. dodatkowe dni wolne) itp.
Nazwy własne, użyte w SIWZ, nie mają na celu naruszenia art. 29 i art. 7 ustawy Pzp, a mają jedynie za zadanie sprecyzowanie oczekiwań jakościowych i technologicznych Zamawiającego

Opis

Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacjiOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacjiOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacjiOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacjiOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacjiOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacjiOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacjiOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji.Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji.Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji.Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego
Ulica ul. Warszawska 20
Nr domu 20
Miejscowosc Rzeszów
Kod poczt 35-205
Wojewodztwo podkarpackie
Tel 0-17 748 31 00
Fax 0-17 748 31 28
Internet www.zss.rz2.pl
Regon 00019395000000
E mail zsspoz@poczta.interia.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: szkolnictwo
Rodzaj zam inny szkolnictwo
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 11
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2014
Wadium nie dotyczy
Zaliczka Nie
Uprawnienie Prowadzenie zarejestrowanej działalności gospodarczej
Wiedza Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy artykułów spożywczych danej kategorii oraz posiadać wdrożony system HACCP
Potencjal Dla wykonawców części IV Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne przetworzone i V Produkty drobiowe i produkty przetworzone - Aktualna decyzja lub zaświadczenie właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Inspektora Weterynarii stwierdzające dopuszczenie wykonawcy do obrotu handlowego mięsem i wędlinami
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Inne dokumenty Kserokopia polisy ubezpieczenia z tytułu szkód, które mogą zaistnieć w związku z określonymi zdarzeniami losowymi oraz od odpowiedzialności cywilnej z tytułu prowadzonej działalności o wartości minimum 30 tyś zł na cały czas trwania umowy. Jeżeli umowa jest corocznie odnawiana, przedstawienie aktualnie obowiązującej polisy na daną część roku wraz z oświadczeniem o kontynuacji ubezpieczenia.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy 1. Zmian przepisów prawnych, w tym w szczególności przepisów podatkowych i rachunkowych. W przypadku zmiany ustawowej stawki podatku VAT kwota brutto wynagrodzenia należna Wykonawcy nie może ulec podwyższeniu, a ewentualna zmiana umowy będzie dotyczyła kwoty podatku i kwoty netto tego wynagrodzenia. 2. W przypadku zmian przepisów dotyczących żywienia młodzieży lub innych ważnych czynników (np. decyzji Sanepidu) zamawiający zastrzega sobie wynikające z tego zmiany asortymentu towarów
Kryt cena B
Kryt 1p 75
Kryt 2 Jakość
Kryt 2p 20
Kryt 3 Ubezpieczenie
Kryt 3p 5
Spec www www.zss.rz2.pl
Spec war ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. TADEUSZA RYLSKIEGO 35-205 Rzeszów, ul. Warszawska 20 pokój 112 oraz tablica ogłoszeń
Data skl 07/01/2014
Godz skl 08:00
Miejsce ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. TADEUSZA RYLSKIEGO 35-205 Rzeszów, ul. Warszawska 20 pokój 108 sekretariat
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)