Przygotowywanie i dostawa posiłków dla pacjentów SP ZOZ w Sulechowie

Publication date 2014-03-07
End date 2014-03-14 09:00:00
Instytucja Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Miejscowość Sulechów
Województwo lubuskie
Branża
  • Przetworzone produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 77332 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 158942209, 158942003, 158943004
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest usługa w zakresie codziennego i całodziennego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów SP ZOZ w Sulechowie w okresie 24 miesięcy. Wykonawca zobowiązany będzie do prowadzenia usługi żywienia zbiorowego w ochronie zdrowia z zachowaniem zasad dobrej praktyki higienicznej oraz zasad dobrej praktyki produkcyjnej oraz stosować wdrażane zasady systemu HACCP. Wykonawca zobowiązany będzie również w trakcie realizacji zamówienia zapewnić jakość wyżywienia zgodną z zaleceniami dotyczącymi norm oraz składników pokarmowych i produktów spożywczych przypisanych placówkom służby zdrowia z uwzględnieniem stosowanych diet, technologii przygotowania posiłków, wydanych przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, szczególnie w zakresie wartości odżywczych, urozmaicenia, objętości i gramatury potraw. Produkcja i dystrybucja posiłków winna gwarantować bezpieczeństwo sanitarne i epidemiologiczne. Produkcja posiłków winna odbywać się z produktów świeżych, najwyższej jakości, posiadających dokumenty dopuszczające je do spożywania, z zachowaniem reżimów dietetycznych i sanitarnych obowiązujących w szpitalach - zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Ulica ul. Zwycięstwa 1
Nr domu 1
Miejscowosc Sulechów
Kod poczt 66-100
Wojewodztwo lubuskie
Tel 797606266
Fax 68 352 87 59
Internet www.spzozsulechow.med.pl
Regon 00031039600000
E mail zamowienia@spzozsulechow.med.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam U
Czy czesci Nie
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 24
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający oceni spełnienie tego warunku na podstawie złożonych dokumentów, zgodnie z SIWZ.
Wiedza Zamawiający oceni spełnienie tego warunku na podstawie złożonych dokumentów, zgodnie z SIWZ.
Potencjal Zamawiający oceni spełnienie tego warunku na podstawie złożonych dokumentów, zgodnie z SIWZ.
Zdolne Zamawiający oceni spełnienie tego warunku na podstawie złożonych dokumentów, zgodnie z SIWZ.
Sytuacja Zamawiający oceni spełnienie tego warunku na podstawie złożonych dokumentów, zgodnie z SIWZ.
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 6 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 9 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 10 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 13 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 16 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 3 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 2 Tak
Dok potw 3 Tak
Inne dokumenty a) wypełniony i podpisany formularz ofertowy b) wypełniony i podpisany formularz cenowy c) zaparafowany projekt umowy d) informacja Wykonawcy o przynależności do grupy kapitałowej e) lista podmiotów należąca do tej samej grupy kapitałowej f) dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają one z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych g) pozytywna opinia Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego - dopuszczająca Wykonawcę do wykonywania przedmiotowego zamówienia (zatwierdzenie kuchni oraz transportu) - jako dokument potwierdzający, że przedmiot zamówienia będzie wykonywany prawidłowo h) Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia wraz z ofertą wszystkich procedur dotyczących przedmiotowej usługi tj. m.in. procedury mycia i dezynfekcji naczyń - jako dokument potwierdzający że przedmiot zamówieni a będzie wykonywany prawidłowo, i) podpisany przez Wykonawcę wykaz diet j) przykładowy jadłospis dekadowy - wzór w załączniku nr 10 do SIWZ, jadłospis musi zawierać opis potrawy oraz gramaturę składników potrawy
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Dopuszcza się zmiany postanowień umowy w granicach Ustawy Prawo Zamówień Publicznych.
Kryt cena A
Spec www www.spzozsulechow.med.pl
Spec war SPZOZ w Sulechowie, ul. Zwycięstwa 1, 66-100 Sulechów
Data skl 14/03/2014
Godz skl 09:00
Miejsce siedziba Zamawiającego w Sulechowie przy ul. Zwycięstwa 1 w Sekretariacie Dyrektora (I piętro)
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)