Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 255 w Warszawie, ul. Kamionkowska 36/44

Publication date 2014-03-14
End date 2014-03-27 10:00:00
Instytucja Szkoła Podstawowa nr 255 im. Cypriana Kamila Norwida
Miejscowość Warszawa
Województwo mazowieckie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Przetworzone produkty spożywcze,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 54525 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 158100009, 153000001, 158000006, 151100002, 151315000, 158940001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 255 w Warszawie, ul. Kamionkowska 36/44: Pieczywo i wyroby cukiernicze, Warzywa i owoce świeże, Produkty ogólnospożywcze i jaja, Mięso wołowo - wieprzowe, Mięso drobiowe, Mrożonki - warzywa, owoce, ryba, Koncentraty spożywcze.

Opis

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: bułki, chleby pszenne, razowe, wieloziarniste, placek drożdżowy, chałka, drożdżówki. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.1 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców krajowych, owoców cytrusowych. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.2 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: produktów mleczarskich, przyprawy, olej, ryż, mąka, kasze, płatki, cukier, dżemy, miód, krem czekoladowy, słodycze, herbata, kakao, jaja itp.. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.3 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: mięso wieprzowe, mięso wołowe, wędliny, parówki. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.4 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: mięso drobiowe, udka i podudzia z kurczaka, filety z kurczaka i indyka, udźce z indyka, porcje rosołowe. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.5 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzywa mrożone, mieszanki warzywne, zupy mrożone, mieszanki owocowe, owoce mrożone, mieszanki kompotowe, ryby mrożone, filety rybne mrożone, paluszki rybne mrożone, steki rybne mrożone. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.6 do Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: koncentraty, koncentrat pomidorowy, sosy, przyprawy w płynie, majonez, musztarda, chrzan, kukurydza i groszek konserwowy, makarony itp.. Podane ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu, tzn. nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia. Oferowane produkty winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt winny być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 4.7 do Specyfikacji.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Szkoła Podstawowa nr 255 im. Cypriana Kamila Norwida
Ulica ul. Kamionkowska 36/44
Nr domu 36/44
Miejscowosc Warszawa
Kod poczt 03-805
Wojewodztwo mazowieckie
Tel (022) 810 73 67
Fax (022) 810 73 67
Internet ekologia_sp255@op.pl
Regon 00080137800000
E mail ekologia_sp255@op.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 7
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Wadium Wadium nie jest wymagane.
Zaliczka Nie
Uprawnienie W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy. Na podstawie złożonych wraz z ofertą oświadczeń i dokumentów potwierdzających spełnienie tych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia i będzie oparta na informacjach zawartych w dokumentach i oświadczeniach złożonych przez dostawcę. Zamawiający wymaga aby dostawca posiadał Certyfikat HACCP lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej stwierdzające o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP. Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP. Nie wykazanie przez dostawcę spełnienia choćby jednego z warunków skutkować będzie wykluczeniem dostawcy z postępowania.
Wiedza - jak w punkcie III.3.1
Potencjal - jak w punkcie III.3.1 oraz wykaz samochodów
Zdolne - jak w punkcie III.3.1
Sytuacja - jak w punkcie III.3.1
Oswiadczenie potwierdzenia 6 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok potw 3 Tak
Inne dokumenty Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania dostawcy Formularz oferty według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do Specyfikacji oraz Oświadczenia ( 2A do 2D ). Wypełnione i podpisane przez osoby upoważnione do reprezentowania dostawcy wybrane załączniki: 4.1 - 4.7 ( części ) według wzoru do Specyfikacji. Pełnomocnictwo do reprezentowania dostawcy w postępowaniu albo do reprezentowania dostawcy w postępowaniu i zawarcia umowy, jeżeli osoba reprezentująca dostawcę w postępowaniu o udzielenie zamówienia nie jest wskazana jako upoważniona do jego reprezentacji we właściwych dokumentach rejestrowych Pełnomocnictwo do reprezentowania dostawcy Formularz oferty Jeżeli w kraju miejsca zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentu, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub przed notariuszem. Dokumenty te powinny być wystawione odpowiednio w terminach jak wskazano powyżej.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www ekologia_sp255@op.pl
Spec war Szkoła Podstawowa Nr 255, ul. Kamionkowska 36/44, 03-805 Warszawa, Sekretariat.
Data skl 27/03/2014
Godz skl 10:00
Miejsce Szkoła Podstawowa Nr 255, ul. Kamionkowska 36/44, 03-805 Warszawa, Sekretariat.
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)