Dostawa świeżego pieczywa, bułki tartej, sucharków bez cukru, żuru i wyrobów cukierniczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie

Publication date 2014-03-21
End date 2014-03-31 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 96694 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżego pieczywa, bułki tartej, sucharków bez cukru, żuru i wyrobów cukierniczych. Szczegółowe informacje w Załączniku I - Informacje dotyczące ofert częściowych.2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą (jeżeli dotyczy):
-nazwę i adres producenta,-nazwę środka spożywczego,-wartość energetyczną i odżywczą w 100 g produktu,-termin przydatności do spożycia,-określenie warunków przechowywania,-numer partii.3.Zamawiający zastrzega, że wskazane wyżej ilości artykułów są ilościami szacunkowymi służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w podanych wielkościach. Zakupy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od podanych wartości jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy.

Opis

Chleb zwykły krojony (podłużny 0,6 kg): średnia ilość dziennie Szt. 180, ilość w roku szt. 65 700,Chleb pszenny krojony (podłużny 0,35 kg): średnia ilość dziennie Szt.60, ilość w roku szt. 21 900,Chleb razowy krojony (podłużny 0,5 kg): średnia ilośc dziennie Szt.80, ilość w roku szt. 29 200,Bułka pszenna mała (0,05kg): średnia ilość dziennie Szt. 50, ilość w roku szt. 18 250Drożdżówka (100g):średnia ilość40 szt.2x w tygodniu, ilośc w roku 4 160 szt.,Bułka maślana (60g): średnia ilość 60 szt.3x w tygodniu, ilośc w roku 9 360 szt.,Rogal drożdżowy z pomadą lub polewą (100g): średnia ilość 40 szt.2x w tygodniu, ilość w roku 4 160
sztBułka tarta - luz:średnia ilość 1 dostawy 20 kg, ilość w roku 960 kg,Bułka tarta paczkowana (torebki 1 kg):średnia ilość 1 dostawy 15 kg, ilość w roku 720 kgŻur (op.0,5l lub 1l) L: średnia ilość 1 dostawy 30 L, ilość w roku 720 L, Sucharki (op. 0,5 kg lub1 kg): średnia ilość 1 dostawy 5 kg, ilośc w roku 120 kgCiasto drożdżowe: średnia ilość 1 dostawy 50 kg, ilośc w roku 100 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowosc Konin
Kod poczt 62-504
Wojewodztwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E mail szp@szpital-konin.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 5
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Wadium nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Wiedza Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Potencjal Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Zdolne Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Sytuacja Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dok potw aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn.zm)
Inne dokumenty 1. Umocowanie do złożenia oferty o ile nie wynika wprost z innych dokumentów załączonych do oferty.2.Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia (jeżeli dotyczy)
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Obniżenie cen jednostkowych asortymentu dostarczanego przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy
Kryt cena A
Spec www www.szpital-konin.pl
Spec war Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie , ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, pokój 3/14, II piętro
Data skl 31/03/2014
Godz skl 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie , ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria, pokój 3/13, II piętro
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)