Dostawa świeżego pieczywa, bułki tartej, sucharków bez cukru, żuru i wyrobów cukierniczych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Publication date | 2014-03-21 |
End date | 2014-03-31 10:00:00 |
Instytucja | Wojewódzki Szpital Zespolony |
Miejscowość | Konin |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 96694 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158100009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżego pieczywa, bułki tartej, sucharków bez cukru, żuru i wyrobów cukierniczych. Szczegółowe informacje w Załączniku I - Informacje dotyczące ofert częściowych.2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą (jeżeli dotyczy): -nazwę i adres producenta,-nazwę środka spożywczego,-wartość energetyczną i odżywczą w 100 g produktu,-termin przydatności do spożycia,-określenie warunków przechowywania,-numer partii.3.Zamawiający zastrzega, że wskazane wyżej ilości artykułów są ilościami szacunkowymi służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w podanych wielkościach. Zakupy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od podanych wartości jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy. OpisChleb zwykły krojony (podłużny 0,6 kg): średnia ilość dziennie Szt. 180, ilość w roku szt. 65 700,Chleb pszenny krojony (podłużny 0,35 kg): średnia ilość dziennie Szt.60, ilość w roku szt. 21 900,Chleb razowy krojony (podłużny 0,5 kg): średnia ilośc dziennie Szt.80, ilość w roku szt. 29 200,Bułka pszenna mała (0,05kg): średnia ilość dziennie Szt. 50, ilość w roku szt. 18 250Drożdżówka (100g):średnia ilość40 szt.2x w tygodniu, ilośc w roku 4 160 szt.,Bułka maślana (60g): średnia ilość 60 szt.3x w tygodniu, ilośc w roku 9 360 szt.,Rogal drożdżowy z pomadą lub polewą (100g): średnia ilość 40 szt.2x w tygodniu, ilość w roku 4 160sztBułka tarta - luz:średnia ilość 1 dostawy 20 kg, ilość w roku 960 kg,Bułka tarta paczkowana (torebki 1 kg):średnia ilość 1 dostawy 15 kg, ilość w roku 720 kgŻur (op.0,5l lub 1l) L: średnia ilość 1 dostawy 30 L, ilość w roku 720 L, Sucharki (op. 0,5 kg lub1 kg): średnia ilość 1 dostawy 5 kg, ilośc w roku 120 kgCiasto drożdżowe: średnia ilość 1 dostawy 50 kg, ilośc w roku 100 kg |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Wojewódzki Szpital Zespolony |
Ulica | ul. Szpitalna 45 |
Nr domu | 45 |
Miejscowosc | Konin |
Kod poczt | 62-504 |
Wojewodztwo | wielkopolskie |
Tel | 063 2404133 |
Fax | 063 2404134 |
Internet | www.szpital-konin.pl |
Regon | 00031159100000 |
E mail | szp@szpital-konin.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 5 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | nie zastosowano |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Wiedza | Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Potencjal | Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Zdolne | Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Sytuacja | Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok potw 5 | Tak |
Inne dok potw | aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn.zm) |
Inne dokumenty | 1. Umocowanie do złożenia oferty o ile nie wynika wprost z innych dokumentów załączonych do oferty.2.Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia (jeżeli dotyczy) |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Obniżenie cen jednostkowych asortymentu dostarczanego przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy |
Kryt cena | A |
Spec www | www.szpital-konin.pl |
Spec war | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie , ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, pokój 3/14, II piętro |
Data skl | 31/03/2014 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie , ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria, pokój 3/13, II piętro |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |