zakup i dostarczanie artykułów żywnościowych dla potrzeb Szpitala (znak sprawy: Szp.Leszcz./PN/62/2014)

Publication date 2014-08-26
End date 2014-09-05 10:00:00
Instytucja Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego
Miejscowość Katowice
Województwo śląskie
Branża
  • Soki owocowe i warzywne,
  • Przetworzone owoce i warzywa,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 182127 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 158000006, 153200007, 153300000, 154000002, 155000003, 156000004, 158100009, 31425003, 152200006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostarczanie artykułów żywnościowych w podziale na:
Pakiet nr 1 - artykuły spożywcze,
Pakiet nr 2 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
Pakiet nr 3 - świeże jaja kurze,
Pakiet nr 4 - ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb,
których asortyment i szacunkowe ilości przedstawia Załącznik Nr 7 do SIWZ - Formularz Cenowy.

1. Zamawiający rozumie przez zakup i dostarczanie artykułów żywnościowych, sukcesywne dostawy przez cały okres obowiązywania umowy, na wezwanie Zamawiającego.
2. Wykonawca musi zagwarantować niezmienność cen brutto przez cały okres obowiązywania umowy.
3. Oferowana cena musi zawierać wszystkie koszty związane z realizacją umowy w tym koszty transportu, wyładunku i wniesienia towaru do magazynu Kuchni Z-1.
4. Zamówienia będą zgłaszane przez Zamawiającego telefonicznie:
- artykuły spożywcze - raz w miesiącu,
- pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - codziennie od poniedziałku do soboty do godziny 11:00,
- świeże jaja kurze - raz w tygodniu,
- ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb - raz w miesiącu,
przez cały okres obowiązywania umowy.
5. Zamawiający wymaga dokonania każdej dostawy towaru:
- artykuły spożywcze - do 5 dni kalendarzowych,
- pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - dnia następnego w godzinach od 6:00 do 7:00 rano,
- świeże jaja kurze - do 48 godzin,
- ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb - do 48 godzin,
po zgłoszeniu telefonicznie zamówienia.
6. Wykonawca musi zagwarantować dostępność oferowanego towaru przez cały okres obowiązywania umowy.
7. Ilości zamawianych towarów mogą ulec zmianie w czasie obowiązywania umowy w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego związanych z udzielanymi świadczeniami zdrowotnymi i będą wynikały z zamówień, bez możliwości dochodzenia roszczeń przez Wykonawcę z tytułu zmniejszenia ilości zakupionego towaru.
8. UWAGA dot. Pakietu nr 1 poz. 3, 4, 6, 7, 10, 11, 12, 16, 18, 28, 29, 33, 34, 35, 52, 53, 55, 56
Zamawiający w ww. pozycjach dopuszcza zaoferowanie artykułu o pojemności/gramaturze wskazanej w zakresie. (Przykład: zakres gramatury: a 15-20g, Wykonawca może zaoferować: 15g lub 16g lub 17g lub 18g lub 19g lub 20g).
W takim przypadku należy:
przeliczyć do najniższej pojemności/gramatury podanej przez Zamawiającego (w zakresie gramatur), następnie podzielić przez wielkość oferowanej pojemności/gramatury i podać ilość zaokrągloną
w górę do dwóch miejsc po przecinku - wg wzoru:
(najniższa pojemność/gramatura podana przez Zamawiającego w zakresie gramatur x ilość) / (oferowaną pojemność/gramaturę) = ilość oferowana uwzględniająca wielkość opakowania i przeliczona w stosunku do zamawianej ilości.
Zamawiający nie dopuszczasz zaoferowanie artykułu o pojemności/gramaturze przekraczającej ten zakresu. (Przykład: zakres gramatury: a 15-20g, Wykonawca nie może zaoferować: 14g i mniej oraz 21g i więcej).

Miejsce realizacji dostaw
- Kuchnia w Zespole nr 1 - Katowice ul. Raciborska 27.

Przewidywane terminy dostawy:
- artykuły spożywcze - raz w miesiącu,
- pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - codziennie od poniedziałku do soboty,
- świeże jaja kurze - raz w tygodniu,
- ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb - raz w miesiącu.
Zamówienia będą zgłaszane telefonicznie przez osoby upoważnione przez Zamawiającego

Opis

artykuły spożywczepieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskieświeże jaja kurzeryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego
Ulica ul. Raciborska 26
Nr domu 26
Miejscowosc Katowice
Kod poczt 40-074
Wojewodztwo śląskie
Fax 032 2514533
Internet www.szpital.net.pl
E mail szpital@szpital.net.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 4
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Zaliczka Nie
Niepelnosprawne Nie
Wadium W postępowaniu nie jest wymagane wadium
Wiedza Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na zasadzie spełnia/nie spełnia, na podstawie złożonych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Inne dokumenty Wykonawca składający ofertę dołącza do oferty zapisane w programie Excel na dowolnym nośniku (CD, dyskietka) wyliczenia wszystkich pozycji ujętych w Załączniku nr 7 do SIWZ
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www www.szpital.net.pl
Spec war Szpital im. St. Leszczyńskiego w Katowicach, 40-074 Katowice, ul. Raciborska 26 - Dział Księgowości. Na wniosek Wykonawcy SIWZ zostanie wysłana za zalicz. poczt. (koszt 10 zł brutto)
Data skl 05/09/2014
Godz skl 10:00
Miejsce Szpital im. St. Leszczyńskiego w Katowicach, 40-074 Katowice, ul. Raciborska 26 - Kancelaria Dyrektora
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)