Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych
Publication date | 2014-08-26 |
End date | 2014-09-09 11:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Koronowie |
Miejscowość | Koronowo |
Województwo | kujawsko-pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 182545 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151314009, 151110009, 151110009, 151130003, 151130003, 151130003, 151140000, 151000009, 151120006, 151120006, 151120006, 151311343, 151311343, 151311343, 151311305, 151311343, 151313101, 151311343, 151311343, 151311305, 151120006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
CZĘŚĆ 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 7000 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82009: 1997/A 1:1998 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone - 300 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 3. schab bez kości, nie mrożony - 420 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 4. nogi wieprzowe, nie mrożone- 1000 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone - 550 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003 6. podgardle wędzone - 2 400 kg Nomenklatura CPV:15113000-3 Polska Norma:PN-86/A-82002 7. wątroba wieprzowa - 2 900 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-86/A-82004 CZĘŚĆ 2 1. kurczak świeży - 1000 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. piersi z kurczaka, nie mrożone - 400 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 3. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 2 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 4. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 4 400 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 CZĘŚĆ 3 1. salceson biały - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny - 1 640 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo 4. kaszanka - 2 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa - 1 950 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski - 1 200 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 CZĘŚĆ 4: 1. słonina - 2 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. pieczeń domowa - 1 950 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. głowizna - 800 kg Nomenklatura CPV: 15114000-0 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. smalec ze skwarkami - 1 400 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 5. pasta z boczku wędzonego - 1000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az1: 1998 6. kiełbasa zwyczajna - 2 350 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. mortadela - 3 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. parówkowa - 3 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 9. żywiecka - 650 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 10. poznańska - 3 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 11. krakowska parzona - 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 12. mielonka typu turystyczna - 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 13. szynka konserwowa - 900 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 14. parówki cienkie - 2 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 15. kiełbasa typu jarmarczna - 4 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. kiełbasa biała - 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 17. piwna - 1 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 18. czosnkowa - 2 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 19. kanapkowa wędzona - 2 250 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 20. dębicka - 420 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 21. podwawelska - 1 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 22. kiełbasa mielonka firmowa - 2 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 23. luncheon meat - 2 000 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 CZĘŚĆ 5 1. mortadela drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa - 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy - 840 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa - 570 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka - 470 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe - 1540 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa - 400 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa - 570 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 CZĘŚĆ 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-82022:1998/Az1:2000 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 600 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 950 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. pasztet sojowy w puszkach samootwieralnych ( 80-130 g ) - 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Opis1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 7 000 kgNomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82009: 1997/A 1:1998 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone - 300 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 3. schab bez kości, nie mrożony - 420 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 4. nogi wieprzowe, nie mrożone- 1000 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone - 550 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003 6. podgardle wędzone - 2 400 kg Nomenklatura CPV:15113000-3 Polska Norma:PN-86/A-82002 7. wątroba wieprzowa - 2 900 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-86/A-820041. kurczak świeży - 1000 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. piersi z kurczaka, nie mrożone - 400 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 3. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 2 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 4. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 4 400 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:19961. salceson biały - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny - 1 640 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. kaszanka - 2 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa - 1 950 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski - 1 200 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 19981. słonina - 2 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. pieczeń domowa - 1 950 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. głowizna - 800 kg Nomenklatura CPV: 15114000-0 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. smalec ze skwarkami - 1 400 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 5. pasta z boczku wędzonego - 1000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az1: 1998 6. kiełbasa zwyczajna - 2 350 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. mortadela - 3 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. parówkowa - 3 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 9. żywiecka - 650 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 10. poznańska - 3 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 11. krakowska parzona - 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 12. mielonka typu turystyczna - 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 13. szynka konserwowa - 900 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 14. parówki cienkie - 2 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 15. kiełbasa typu jarmarczna - 4 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. kiełbasa biała - 300 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 17. piwna - 1 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 18. czosnkowa - 2 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 19. kanapkowa wędzona - 2 250 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 20. dębicka - 420 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 21. podwawelska - 1 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 22. kiełbasa mielonka firmowa - 2 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 23. luncheon meat - 2 000 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 19981. mortadela drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa - 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy - 840 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa - 570 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka - 470 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe - 1540 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa - 400 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka - 720 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa - 570 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 720 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20001. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-82022:1998/Az1:2000 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 600 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 950 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. pasztet sojowy w puszkach samootwieralnych ( 80-130 g ) - 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny w Koronowie |
Ulica | ul. Bydgoska 27 |
Nr domu | 27 |
Miejscowosc | Koronowo |
Kod poczt | 86-010 |
Wojewodztwo | kujawsko-pomorskie |
Tel | 0 52 382 22 11 |
Fax | 0 52 382 09 00 |
Internet | www.zp.sw.gov.pl |
Regon | 00031962900000 |
E mail | dkw_koronowo@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Zakład Karny |
Rodzaj zam inny | Zakład Karny |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 6 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 30/09/2015 |
Wadium | nie dotyczy |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz) |
Wiedza | 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz) |
Potencjal | 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz) |
Zdolne | 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz) |
Sytuacja | 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz) |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | 1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz.907 z późniejszymi zmianami). 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1. nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 ust. 1 i/lub ust. 2; 2. urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 3. każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, 3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy. 4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem ust. 5. 5. Strony dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy. |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | Zakład Karny Koronowo ul. Bydgoska 27 86-010 Koronowo |
Data skl | 09/09/2014 |
Godz skl | 11:00 |
Miejsce | Zakład Karny Koronowo ul. Bydgoska 27 86-010 Koronowo sekretariat |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |