Dostawy mięsa, przetworów mięsnych i mięsa drobiowego dla WZLP w Olsztynie
Publication date | 2014-09-02 |
End date | 2014-09-10 09:00:00 |
Instytucja | Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie |
Miejscowość | Olsztyn |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 291502 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151100002, 151311006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Karkówka z/k kg 100 Karkówka b/k kg 700 Kości schabowe kg 1 300 Łopatka b/k kg 1 400 Nóżki wieprzowe kg 50 Schab z/k kg 150 Schab b/k kg 380 Słonina kg 20 Smalec kg 2 000 Szynka b/k kg 650 Wątroba wieprzowa kg 900 Mięso gulaszowe kg 3 000 Wieprzowe drobne klasa II - 60/40 kg 100 Wołowe II drobne kg 300 Żeberka kg 850 Golonka (200-300 g) kg 50 Wieprzowe drobne klasa II - 80/20 kg 800 Kości rurkowe kg 50 Baleron kg 70 Boczek wędzony kg 50 Kaszanka kg 850 Kiełbasa biała surowa kg 250 Kiełbasa biała parzona kg 400 Kiełbasa krakowska parzona kg 20 Przysmak śniadaniowy kg 1 100 Kiełbasa parówkowa kg 500 Kiełbasa podwawelska kg 500 Kiełbasa zwyczajna kg 400 Mortadela (bez dodatków) kg 1 400 Pachwina wędzona kg 10 Pasztet mięsny kg 200 Pasztetowa kg 1 600 Lunch meat kg 150 Podgardle wędzone kg 550 Salceson biały kg 100 Salceson czarny kg 400 Szynka wędzona kg 100 Kiełbasa śląska kg 50 Polędwica sopocka kg 100 Ogonówka kg 50 Pieczeń rzymska (kanapkowa) kg 50 Blok wieprzowy kg 100 Parówki drobiowe kg 1 400 Blok z indyka kg 1 000 Mortadela z indyka kg 600 Szynkówka z indyka kg 110 Pasztet drobiowy kg 100 Pieczeń z indyka kg 500 Szynka konserwowa (drobiowa) kg 600 Polędwica miodowa kg 730 Szynka biała kg 100 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 650 Kurczak ćwiartka kg 4 500 Kurczak świeży- tusze kg 50 Pierś z kurczaka kg 450 Udka drobiowe kg 200 Wątróbka drobiowa kg 50 Porcja rosołowa kg 900 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie |
Ulica | Aleja Wojska Polskiego 35 |
Nr domu | 35 |
Miejscowosc | Olsztyn |
Kod poczt | 10-228 |
Wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Tel | 089 6785353, 6785300 |
Fax | 089 6785300 |
Internet | www.wzlp.pl |
Regon | 00029548400000 |
E mail | wzlp@polbiznes.com |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 3 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Tak |
Zam uzupelniajace | Zamawiający przewiduje, że może udzielić zamówień uzupełniających z wolnej ręki, w okresie 3 lat od udzielenia zamówienia podstawowego, dotychczasowemu wykonawcy dostaw, stanowiących nie więcej niż 20% wartości zamówienia podstawowego i polegających na rozszerzeniu dostawy. |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający wymaga złożenia stosownych oświadczeń i nie wyznacza szczegółowych warunków w w/w zakresie; |
Wiedza | Zamawiający wymaga złożenia stosownych oświadczeń i nie wyznacza szczegółowych warunków w w/w zakresie; |
Potencjal | Zamawiający wymaga złożenia stosownych oświadczeń i nie wyznacza szczegółowych warunków w w/w zakresie; |
Zdolne | Zamawiający wymaga złożenia stosownych oświadczeń i nie wyznacza szczegółowych warunków w w/w zakresie; |
Sytuacja | Zamawiający wymaga złożenia stosownych oświadczeń i nie wyznacza szczegółowych warunków w w/w zakresie; |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Inne dokumenty | W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez zama-wiającego, należy złożyć w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę, następujące dokumenty: a) Oświadczenie wykonawcy, że oferowane towary posiadają atesty zgodne z wymogami HACCP, zakład posiada Świadectwo Nadzoru Weterynaryjnego/Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz przed-stawi zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny - załącznik nr 5; b) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Pań-stwowej Inspekcji Sanitarnej / Inspekcji Weterynaryjnej. c) Zaświadczenie z inspekcji sanitarnej o spełnieniu warunków koniecznych do transportu mięsa, zapewniających bezpieczeństwo żywności podczas transportu; |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.wzlp.pl |
Spec war | Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie 10-228 OLSZTYN, Aleja Wojska Polskiego 35 |
Data skl | 10/09/2014 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie 10-228 OLSZTYN, Aleja Wojska Polskiego 35, sekretariat - pok. 39. |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |