Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r.
Publication date | 2014-11-25 |
End date | 2014-12-08 11:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie |
Miejscowość | Rzeszów |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 244755 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 151100002, 151121007, 151300008, 151311305, 151315000, 152000000, 152210003, 153311008, 158960005, 33110000, 32222005, 32200009, 32000003, 32211007, 155000003, 158100009, 158100006, 158510008, 31425003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r. wg zestawień stanowiących załączniki od 2.1 do 2.7. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: część I - Mięso, drób i wędliny; część II - Ryby i mrożonki; część III - Warzywa i owoce; część IV - Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja; część V - Pieczywo; część VI - Wyroby garmażeryjne; część VII - Pozostałe art. spożywcze.Opis1. Filet z piersi indyka, świeży - kg 157, 2. Filet z piersi kurczaka, świeży - kg 326, 3. Karkówka wieprzowa, bez kości, świeża - kg 152, 4. Kiełbasa podwawelska - kg 246,5. Kiełbasa wiejska - kg 13, 6. Kurczak cały - kg 5, 7. Łopatka bez kości - kg 355, 8. Parówka (cielęca, drobiowa, wieprzowa) - kg 50, 9. Pasztet pieczony - kg 5,5; 10. Polędwica wieprzowa surowa - kg 50, 11. Porcja rosołowa - kg 490, 12. Schab bez kości - kg 300, 13. Smalec - szt. 230, 14. Szynka bez kości - kg 128, 15. Szynka drobiowa - kg 18, 16. Szynka wieprzowa - kg 10, 17. Szynka wieprzowa konserwowa - kg 17, 18. Żeberka surowe - kg 10, 19. Żeberka wędzone - kg 101. Brokuł mrożony, opak. 2,5 kg - kg 15, 2. Fasola szparagowa mrożona - kg 10, 3. Filet z dorsza - kg 110, 4. Filet z mintaja - kg 60, 5. Filet z miruny - kg 70, 6. Filet z soli - kg 60, 7. Kalafior mrożony - kg 30, 8. Mieszanka kompotowa mrożona (bez rabarbaru) - kg 480, 9. Paluszki rybne z fileta nie mielone - kg 45, 10. Papryka mrożona - kg 5, 11. Porzeczka czarna - kg 157, 12. Szpinak - kg 10, 13. Truskawki mrożone - kg 125, 14. Włoszczyzna paski mrożona - kg 540.1. Arbuz -kg 90, 2. Banan - kg 880, 3. Borówka - kg 3, 4. Brokuł świeży - szt. 17, 5. Brzoskwinia - kg 14, 6. Burak ćwikłowy - kg 403, 7. Cebula - kg 175, 8. Cebula czerwona - kg 10, 9. Cukinia - kg 10, 10. Cytryna - kg 18, 11. Czereśnie (owoc sezonowy) - kg 40, 12. Czosnek - kg 17, 13. Fasola Jaś karłowy - kg 80, 14. Fasola Jaś piękny - kg 30, 15. Fasolka szparagowa - kg 10, 16. Groch łuskany - kg 30, 17. Gruszka deserowa - kg 82, 18. Jabłko deserowe - kg 1100, 19. Kalafior - szt. 32, 20. Kapusta biała - kg 287, 21. Kapusta czerwona - kg 20, 22. Kapusta kiszona w wiaderku - kg 210, 23. Kapusta młoda - kg 100, 24. Kapusta pekińska - szt. 160, 25. Kapusta włoska - szt. 38, 26. Kiwi - kg 23, 27. Koperek - szt. 380, 28. Maliny - kg 10, 29. Mandarynka (w sezonie) - kg 155, 30. Marchew - kg 790, 31. Natka pietruszki - szt. 395, 32. Nektarynka - kg 45, 33. Ogórek kiszony w wiaderku - kg 160, 34. Ogórek świeży (w sezonie) - kg 280, 35. Ogórek świeży (poza sezonem) - kg 20, 36. Papryka czerwona - kg 33, 37. Pieczarki - kg 55, 38. Pietruszka korzeń - kg 145, 39. Pomarańcza - kg 35, 40. Pomidor (poza sezonem) - kg 20, 41. Pomidor (w sezonie) - kg 180, 42. Por - szt. 265, 43. Rzodkiewka - szt. 15, 44. Sałata zielona - szt. 130, 45. Seler korzeń - kg 146, 46. Szczypiorek - szt. 385, 47. Śliwka - kg 15, 48. Truskawki świeże (w sezonie) - kg 50, 49. Winogron biały (w sezonie) - kg 10, 50. Ziemniaki - kg 5700, 51. Ziemniaki młode (produkt sezonowy - mc VI, VII) - kg 6251. Deser mleczny, op. 100 g - szt. 400, 2. Jaja L - szt. 4830, 3. Jogurt naturalny, op. 400 g - szt. 167, 4. Jogurt owocowy, różne smaki, op. 150 g - szt. 2280, 5. Masło 82 % - kg 290, 6. Maślanka - l 177, 7. Mleko od 2 % do 3,2 %, op. 1000 ml - l 3840, 8. Mleko smakowe, op. kartonik 200 ml - szt. 1440, 9. Ser biały półtłusty - kg 432, 10. Ser topiony, 100 g - szt. 260, 11. Ser żółty pełnotłusty - kg 45, 12. Serek homogenizowany naturalny, poj. 150 g - szt. 300, 13. Śmietana 18 %, 500 ml - l 390, 14. Śmietana 30 %, 500 ml - l 90.1. Bułka czerstwa - szt. 624, 2. Bułka kajzerka, 60 g - szt. 730, 3. Bułka tarta, 0,5 kg - kg 130, 4. Bułka typu rogal, 100 g - szt. 260, 5. Bułka typu weka (tzw. paryska, francuska), 400 g - szt. 540, 6. Bułka zwykła, 100 g - szt. 780, 7. Chałka, 400 g - szt. 209, 8. Chleb graham, 500 g - szt. 325, 9. Chleb razowy, 500 g - szt. 325, 10. Chleb zwykły, 700 g - szt. 690, 11. Drożdżówka z nadzieniem - z budyniem, serem, jabłkiem, marmoladą, jagodzianka, 50 g - szt. 490, 12. Pączek z nadzieniem (różne smaki), 50 g - szt. 1095, 13. Rogaliki drożdżowe - małe (na wagę) - kg 10.1. Kluski śląskie - kg 230, 2. Kopytka - kg 50, 3. Pierogi ruskie - kg 400, 4. Pierogi z kapustą słodką - kg 100.1. Ananasy w puszce, 340 g - szt. 9, 2. Barszcz czerwony, 0,3 l - szt. 21, 3. Bazylia, 10 g - szt. 20, 4. Bita śmietana w proszku, 60 g - szt. 26, 5. Brzoskwinie w puszce, 440 g - szt. 13, 6. Budyń w proszku, różne smaki - kg 25, 7. Bulion drobiowy w kostkach, 120 g - szt. 13, 8. Bulion grzybowy w kostkach, 120 g - szt. 24, 9. Chrupki kukurydziane, 250 g - szt. 70, 10. Chrzan tarty, 270 g - szt. 28, 11. Ciastka na wagę - kruche, z cukrem lub kokosem, maślane lub kakaowe - kg 10, 12. Ciasta na wagę przekładane - z masą, marmoladą, galaretką - kg 10, 13. Cukier biały kryształ 1 kg - kg 770, 14. Cukier puder - kg 3, 15. Cukier waniliowy, 16 g - szt. 110, 16. Cukierki Galaretka w czekoladzie - kg 4, 17. Cukierki Krówki - kg 4, 18. Cynamon w proszku, 20 g - szt. 35, 19. Czekolada gorzka, 100 g - szt. 10, 20. Drożdże w kostce, 0,1 kg - szt. 13, 21. Dżem owocowy, 300 g - szt. 8, 22. Filet z makreli w oleju w puszce, 170 g - szt. 127, 23. Filet śledziowy w pomidorach w puszce, 170 g - szt. 20, 24. Galaretka w proszku różne smaki - kg 35, 25. Groszek konserwowy, 0,4 l - szt. 6, 26. Groszek ptysiowy, 80 g - szt. 70, 27. Grzyby suszone - kg 0,4; 28. Herbata zwykła ekspresowa, 100 szt. - szt. 21, 29. Herbatniki, 16 g - szt. 740, 30. Jabłko prażone z brzoskwinią, 900 g - szt. 195, 31. Kakao rozpuszczalne, 0,5 kg - szt. 38, 32. Kasza gryczana prażona, 4 x 100 g - szt. 195, 33. Kasza jęczmienna średnia - kg 15, 34. Kasza jęczmienna saszetki, 4 x 100 g - szt. 240, 35. Kasza kukurydziana drobna - kg 13, 36. Kasza manna zwykła - kg 32, 37. Kawa zbożowa - szt. 34, 38. Keczup łagodny, min 73 %, 480-500 g - szt. 36, 39. Kisiel w proszku różne smaki - kg 34, 40. Kminek mielony, 20 g - szt. 35, 41. Koncentrat pomidorowy, 30 %, 900 g - szt. 150, 42. Krem czekoladowy, 350 g - szt. 23, 43. Kukurydza konserwowa, 340 g - szt. 85, 44. Kwasek cytrynowy, 20 g - szt. 80, 45. Liść laurowy, 0,6 g - szt. 105, 46. Lody owocowe - kg 15, 47. Majeranek, 15 g - szt. 64, 48. Majonez, 900 ml - szt. 35, 49. Makaron drobny (muszelki, gwiazdki, literki) - kg 25, 50. Makaron kokardki - kg 86, 51. Makaron łazanki - kg 50, 52. Makaron nitki (rosołowy) - kg 44, 53. Makaron pióra - kg 50, 54. Makaron spaghetti - kg 55, 55. Makaron świderki - kg 225, 56. Makaron zacierka, 0,25 kg - szt. 95, 57. Mąka pszenna - typ 500, 1 kg - kg 267, 58. Mąka ziemniaczana - kg 7, 59. Miód prawdziwy (różne rodzaje), 400 g - szt. 28, 60. Musztarda łagodna, 180 ml - szt. 45, 61. Napój owocowy, butelka plastikowa 400 ml - szt. 300, 62. Ogórki konserwowe, 430 g - szt. 41, 63. Olej uniwersalny, 1 l - l 335, 64. Paluszki francuskie - kg 6, 65. Paluszki solone, 200 g - szt. 50, 66. Papryka konserwowa, 390 g - szt. 25, 67. Papryka słodka w proszku, 20 g - szt. 10, 68. Pasztet drobiowy w puszce, 150 g - szt. 165, 69. Pestki dyni łuskane, 100 g - kg 2, 70. Pieprz naturalny mielony - kg 2,5; 71. Pierniki - kg 26, 72. Płatki czekoladowe, 1 kg - kg 24, 73. Płatki miodowe, 1 kg - kg 25, 74. Płatki owsiane, 1 kg - kg 4, 75. Płatki śniadaniowe kukurydziane, 1 kg - kg 26, 76. Polewa czekoladowa lub owocowa, 1000 g - szt. 29, 77. Powidło śliwkowe, 300 g - szt. 29, 78. Proszek do pieczenia, 16 g - szt. 20, 79. Przyprawa do bigosu, 20 g - szt. 10, 80. Przyprawa do fasoli, 20 g - szt. 45, 81. Przyprawa warzywna, 1 kg - kg 63, 82. Przyprawa w płynie do zup, 1 litr - l 62, 83. Rodzynki, 100 g - kg 2, 84. Ryba wędzona makrela - kg 3, 85. Ryż pełnoziarnisty, 1 kg - kg 225, 86. Ryż w saszetkach, 4 x 100 g - szt. 360, 87. Słonecznik łuskany, 100 g - kg 2, 88. Sok owocowy, kartonik 0,2 l - szt. 3530, 89. Sok owocowy, butelka plastikowa 0,3 l - szt. 200, 90. Sok owocowy, karton 1-2 l - l 180, 91. Sos boloński, 1000 g - szt. 5, 92. Sos pieczeniowy, 1000 g - kg 12, 93. Sól jodowana, 1 kg - kg 135, 94. Syrop owocowy - l 370, 95. Wafelki w czekoladzie, 35 g - szt. 328, 96. Wafelki domowe na wagę - kg 5, 97. Wafle tortowe - szt. 30, 98. Woda mineralna gazowana, 1,5 l - szt. 65, 99. Woda mineralna niegazowana, 1,5 l - szt. 300, 100. Ziele angielskie, 15 g - szt. 100, 101. Żurek (zakwas), 0,5 l - szt. 130 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie |
Ulica | ul. Skrajna 1 |
Nr domu | 1 |
Miejscowosc | Rzeszów |
Kod poczt | 35-231 |
Wojewodztwo | podkarpackie |
Tel | 17 748 24 30 |
Fax | 17 748 24 40 |
Internet | www.szkola13.rzeszow.pl |
Regon | 18070676600000 |
E mail | sp13rzeszow@wp.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: jednostka samorządowa |
Rodzaj zam inny | jednostka samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 7 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | wadium nie jest wymagane |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Wykonawca spełni w/w warunek, jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem - zał. nr 4 do SIWZ |
Wiedza | Zamawiający nie określa szczegółowo sposobu oceny spełniania tego warunku - zał. nr 4 do SIWZ |
Potencjal | Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy poszczególnych artykułów spożywczych danej kategorii - zał. nr 4 do SIWZ |
Zdolne | Zamawiający nie wymaga przedstawienia potwierdzenia dysponowania osobami - zał. nr 4 do SIWZ |
Sytuacja | Wykonawca musi znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - zał. nr 4 do SIWZ |
Oswiadczenie potwierdzenia 10 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Inne dokumenty | 1. Wypełniony w odpowiednich miejscach formularz ofertowy, stanowiący zał. nr 1 do SIWZ oraz szczegółowe formularze cenowe stanowiące zał. nr 2.1 - 2.7 dla wybranej części zamówienia. 2. Zaświadczenie z Krajowego Rejestru Sądowego. 3. Prawidłowo wypełniony zał. nr 4 do SIWZ. 4. Parafowany wzór umowy - zał. nr 3 do SIWZ. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Przewiduje się możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty w następujących przypadkach: a. zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększania lub zmniejszania ilości zamawianego towaru w zależności od potrzeb wynikających ze zmiany liczby uczniów i wychowanków uprawnionych do korzystania ze stołówki szkolnej i przedszkolnej; b. w przypadku zmiany stawki podatku VAT na towary sprzedawane w ramach niniejszej umowy zmiana ceny następuje nie wcześniej niż z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę, po zawarciu stosownego aneksu. |
Kryt cena | A |
Spec www | www.szkola13.rzeszow.pl |
Spec war | Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, I piętro - sekretariat |
Data skl | 08/12/2014 |
Godz skl | 11:00 |
Miejsce | Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |