Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r.

Publication date 2014-11-25
End date 2014-12-08 11:00:00
Instytucja Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie
Miejscowość Rzeszów
Województwo podkarpackie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Produkty mączne,
  • Produkty głęboko mrożone,
  • Sprzęt radiowy, telewizyjny, komunikacyjny, telekomunikacyjny i podobny,
  • Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej,
  • Urządzenia do nadawania audycji,
  • Maszyny kodujące sygnał wideo

Szczegóły

Numer ogłoszenia 244755 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 158000006, 151100002, 151121007, 151300008, 151311305, 151315000, 152000000, 152210003, 153311008, 158960005, 33110000, 32222005, 32200009, 32000003, 32211007, 155000003, 158100009, 158100006, 158510008, 31425003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r. wg zestawień stanowiących załączniki od 2.1 do 2.7. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: część I - Mięso, drób i wędliny; część II - Ryby i mrożonki; część III - Warzywa i owoce; część IV - Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja; część V - Pieczywo; część VI - Wyroby garmażeryjne; część VII - Pozostałe art. spożywcze.

Opis

1. Filet z piersi indyka, świeży - kg 157, 2. Filet z piersi kurczaka, świeży - kg 326, 3. Karkówka wieprzowa, bez kości, świeża - kg 152, 4. Kiełbasa podwawelska - kg 246,
5. Kiełbasa wiejska - kg 13, 6. Kurczak cały - kg 5, 7. Łopatka bez kości - kg 355,
8. Parówka (cielęca, drobiowa, wieprzowa) - kg 50,
9. Pasztet pieczony - kg 5,5;
10. Polędwica wieprzowa surowa - kg 50,
11. Porcja rosołowa - kg 490,
12. Schab bez kości - kg 300,
13. Smalec - szt. 230,
14. Szynka bez kości - kg 128,
15. Szynka drobiowa - kg 18,
16. Szynka wieprzowa - kg 10,
17. Szynka wieprzowa konserwowa - kg 17,
18. Żeberka surowe - kg 10,
19. Żeberka wędzone - kg 101. Brokuł mrożony, opak. 2,5 kg - kg 15,
2. Fasola szparagowa mrożona - kg 10,
3. Filet z dorsza - kg 110,
4. Filet z mintaja - kg 60,
5. Filet z miruny - kg 70,
6. Filet z soli - kg 60,
7. Kalafior mrożony - kg 30,
8. Mieszanka kompotowa mrożona (bez rabarbaru) - kg 480,
9. Paluszki rybne z fileta nie mielone - kg 45,
10. Papryka mrożona - kg 5,
11. Porzeczka czarna - kg 157,
12. Szpinak - kg 10,
13. Truskawki mrożone - kg 125,
14. Włoszczyzna paski mrożona - kg 540.1. Arbuz -kg 90,
2. Banan - kg 880,
3. Borówka - kg 3,
4. Brokuł świeży - szt. 17,
5. Brzoskwinia - kg 14,
6. Burak ćwikłowy - kg 403,
7. Cebula - kg 175,
8. Cebula czerwona - kg 10,
9. Cukinia - kg 10,
10. Cytryna - kg 18,
11. Czereśnie (owoc sezonowy) - kg 40,
12. Czosnek - kg 17,
13. Fasola Jaś karłowy - kg 80,
14. Fasola Jaś piękny - kg 30,
15. Fasolka szparagowa - kg 10,
16. Groch łuskany - kg 30,
17. Gruszka deserowa - kg 82,
18. Jabłko deserowe - kg 1100,
19. Kalafior - szt. 32,
20. Kapusta biała - kg 287,
21. Kapusta czerwona - kg 20,
22. Kapusta kiszona w wiaderku - kg 210,
23. Kapusta młoda - kg 100,
24. Kapusta pekińska - szt. 160,
25. Kapusta włoska - szt. 38,
26. Kiwi - kg 23,
27. Koperek - szt. 380,
28. Maliny - kg 10,
29. Mandarynka (w sezonie) - kg 155,
30. Marchew - kg 790,
31. Natka pietruszki - szt. 395,
32. Nektarynka - kg 45,
33. Ogórek kiszony w wiaderku - kg 160,
34. Ogórek świeży (w sezonie) - kg 280,
35. Ogórek świeży (poza sezonem) - kg 20,
36. Papryka czerwona - kg 33,
37. Pieczarki - kg 55,
38. Pietruszka korzeń - kg 145,
39. Pomarańcza - kg 35,
40. Pomidor (poza sezonem) - kg 20,
41. Pomidor (w sezonie) - kg 180,
42. Por - szt. 265,
43. Rzodkiewka - szt. 15,
44. Sałata zielona - szt. 130,
45. Seler korzeń - kg 146,
46. Szczypiorek - szt. 385,
47. Śliwka - kg 15,
48. Truskawki świeże (w sezonie) - kg 50,
49. Winogron biały (w sezonie) - kg 10,
50. Ziemniaki - kg 5700,
51. Ziemniaki młode (produkt sezonowy - mc VI, VII) - kg 6251. Deser mleczny, op. 100 g - szt. 400,
2. Jaja L - szt. 4830,
3. Jogurt naturalny, op. 400 g - szt. 167,
4. Jogurt owocowy, różne smaki, op. 150 g - szt. 2280,
5. Masło 82 % - kg 290,
6. Maślanka - l 177,
7. Mleko od 2 % do 3,2 %, op. 1000 ml - l 3840,
8. Mleko smakowe, op. kartonik 200 ml - szt. 1440,
9. Ser biały półtłusty - kg 432,
10. Ser topiony, 100 g - szt. 260,
11. Ser żółty pełnotłusty - kg 45,
12. Serek homogenizowany naturalny, poj. 150 g - szt. 300,
13. Śmietana 18 %, 500 ml - l 390,
14. Śmietana 30 %, 500 ml - l 90.1. Bułka czerstwa - szt. 624,
2. Bułka kajzerka, 60 g - szt. 730,
3. Bułka tarta, 0,5 kg - kg 130,
4. Bułka typu rogal, 100 g - szt. 260,
5. Bułka typu weka (tzw. paryska, francuska), 400 g - szt. 540,
6. Bułka zwykła, 100 g - szt. 780,
7. Chałka, 400 g - szt. 209,
8. Chleb graham, 500 g - szt. 325,
9. Chleb razowy, 500 g - szt. 325,
10. Chleb zwykły, 700 g - szt. 690,
11. Drożdżówka z nadzieniem - z budyniem, serem, jabłkiem, marmoladą, jagodzianka, 50 g - szt. 490,
12. Pączek z nadzieniem (różne smaki), 50 g - szt. 1095,
13. Rogaliki drożdżowe - małe (na wagę) - kg 10.1. Kluski śląskie - kg 230,
2. Kopytka - kg 50,
3. Pierogi ruskie - kg 400,
4. Pierogi z kapustą słodką - kg 100.1. Ananasy w puszce, 340 g - szt. 9,
2. Barszcz czerwony, 0,3 l - szt. 21,
3. Bazylia, 10 g - szt. 20,
4. Bita śmietana w proszku, 60 g - szt. 26,
5. Brzoskwinie w puszce, 440 g - szt. 13,
6. Budyń w proszku, różne smaki - kg 25,
7. Bulion drobiowy w kostkach, 120 g - szt. 13,
8. Bulion grzybowy w kostkach, 120 g - szt. 24,
9. Chrupki kukurydziane, 250 g - szt. 70,
10. Chrzan tarty, 270 g - szt. 28,
11. Ciastka na wagę - kruche, z cukrem lub kokosem, maślane lub kakaowe - kg 10,
12. Ciasta na wagę przekładane - z masą, marmoladą, galaretką - kg 10,
13. Cukier biały kryształ 1 kg - kg 770,
14. Cukier puder - kg 3,
15. Cukier waniliowy, 16 g - szt. 110,
16. Cukierki Galaretka w czekoladzie - kg 4,
17. Cukierki Krówki - kg 4,
18. Cynamon w proszku, 20 g - szt. 35,
19. Czekolada gorzka, 100 g - szt. 10,
20. Drożdże w kostce, 0,1 kg - szt. 13,
21. Dżem owocowy, 300 g - szt. 8,
22. Filet z makreli w oleju w puszce, 170 g - szt. 127,
23. Filet śledziowy w pomidorach w puszce, 170 g - szt. 20,
24. Galaretka w proszku różne smaki - kg 35,
25. Groszek konserwowy, 0,4 l - szt. 6,
26. Groszek ptysiowy, 80 g - szt. 70,
27. Grzyby suszone - kg 0,4;
28. Herbata zwykła ekspresowa, 100 szt. - szt. 21,
29. Herbatniki, 16 g - szt. 740,
30. Jabłko prażone z brzoskwinią, 900 g - szt. 195,
31. Kakao rozpuszczalne, 0,5 kg - szt. 38,
32. Kasza gryczana prażona, 4 x 100 g - szt. 195,
33. Kasza jęczmienna średnia - kg 15,
34. Kasza jęczmienna saszetki, 4 x 100 g - szt. 240,
35. Kasza kukurydziana drobna - kg 13,
36. Kasza manna zwykła - kg 32,
37. Kawa zbożowa - szt. 34,
38. Keczup łagodny, min 73 %, 480-500 g - szt. 36,
39. Kisiel w proszku różne smaki - kg 34,
40. Kminek mielony, 20 g - szt. 35,
41. Koncentrat pomidorowy, 30 %, 900 g - szt. 150,
42. Krem czekoladowy, 350 g - szt. 23,
43. Kukurydza konserwowa, 340 g - szt. 85,
44. Kwasek cytrynowy, 20 g - szt. 80,
45. Liść laurowy, 0,6 g - szt. 105,
46. Lody owocowe - kg 15,
47. Majeranek, 15 g - szt. 64,
48. Majonez, 900 ml - szt. 35,
49. Makaron drobny (muszelki, gwiazdki, literki) - kg 25,
50. Makaron kokardki - kg 86,
51. Makaron łazanki - kg 50,
52. Makaron nitki (rosołowy) - kg 44,
53. Makaron pióra - kg 50,
54. Makaron spaghetti - kg 55,
55. Makaron świderki - kg 225,
56. Makaron zacierka, 0,25 kg - szt. 95,
57. Mąka pszenna - typ 500, 1 kg - kg 267,
58. Mąka ziemniaczana - kg 7,
59. Miód prawdziwy (różne rodzaje), 400 g - szt. 28,
60. Musztarda łagodna, 180 ml - szt. 45,
61. Napój owocowy, butelka plastikowa 400 ml - szt. 300,
62. Ogórki konserwowe, 430 g - szt. 41,
63. Olej uniwersalny, 1 l - l 335,
64. Paluszki francuskie - kg 6,
65. Paluszki solone, 200 g - szt. 50,
66. Papryka konserwowa, 390 g - szt. 25,
67. Papryka słodka w proszku, 20 g - szt. 10,
68. Pasztet drobiowy w puszce, 150 g - szt. 165,
69. Pestki dyni łuskane, 100 g - kg 2,
70. Pieprz naturalny mielony - kg 2,5;
71. Pierniki - kg 26,
72. Płatki czekoladowe, 1 kg - kg 24,
73. Płatki miodowe, 1 kg - kg 25,
74. Płatki owsiane, 1 kg - kg 4,
75. Płatki śniadaniowe kukurydziane, 1 kg - kg 26,
76. Polewa czekoladowa lub owocowa, 1000 g - szt. 29,
77. Powidło śliwkowe, 300 g - szt. 29,
78. Proszek do pieczenia, 16 g - szt. 20,
79. Przyprawa do bigosu, 20 g - szt. 10,
80. Przyprawa do fasoli, 20 g - szt. 45,
81. Przyprawa warzywna, 1 kg - kg 63,
82. Przyprawa w płynie do zup, 1 litr - l 62,
83. Rodzynki, 100 g - kg 2,
84. Ryba wędzona makrela - kg 3,
85. Ryż pełnoziarnisty, 1 kg - kg 225,
86. Ryż w saszetkach, 4 x 100 g - szt. 360,
87. Słonecznik łuskany, 100 g - kg 2,
88. Sok owocowy, kartonik 0,2 l - szt. 3530,
89. Sok owocowy, butelka plastikowa 0,3 l - szt. 200,
90. Sok owocowy, karton 1-2 l - l 180,
91. Sos boloński, 1000 g - szt. 5,
92. Sos pieczeniowy, 1000 g - kg 12,
93. Sól jodowana, 1 kg - kg 135,
94. Syrop owocowy - l 370,
95. Wafelki w czekoladzie, 35 g - szt. 328,
96. Wafelki domowe na wagę - kg 5,
97. Wafle tortowe - szt. 30,
98. Woda mineralna gazowana, 1,5 l - szt. 65,
99. Woda mineralna niegazowana, 1,5 l - szt. 300,
100. Ziele angielskie, 15 g - szt. 100,
101. Żurek (zakwas), 0,5 l - szt. 130

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie
Ulica ul. Skrajna 1
Nr domu 1
Miejscowosc Rzeszów
Kod poczt 35-231
Wojewodztwo podkarpackie
Tel 17 748 24 30
Fax 17 748 24 40
Internet www.szkola13.rzeszow.pl
Regon 18070676600000
E mail sp13rzeszow@wp.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: jednostka samorządowa
Rodzaj zam inny jednostka samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 7
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Wadium wadium nie jest wymagane
Zaliczka Nie
Uprawnienie Wykonawca spełni w/w warunek, jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem - zał. nr 4 do SIWZ
Wiedza Zamawiający nie określa szczegółowo sposobu oceny spełniania tego warunku - zał. nr 4 do SIWZ
Potencjal Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy poszczególnych artykułów spożywczych danej kategorii - zał. nr 4 do SIWZ
Zdolne Zamawiający nie wymaga przedstawienia potwierdzenia dysponowania osobami - zał. nr 4 do SIWZ
Sytuacja Wykonawca musi znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - zał. nr 4 do SIWZ
Oswiadczenie potwierdzenia 10 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Inne dokumenty 1. Wypełniony w odpowiednich miejscach formularz ofertowy, stanowiący zał. nr 1 do SIWZ oraz szczegółowe formularze cenowe stanowiące zał. nr 2.1 - 2.7 dla wybranej części zamówienia. 2. Zaświadczenie z Krajowego Rejestru Sądowego. 3. Prawidłowo wypełniony zał. nr 4 do SIWZ. 4. Parafowany wzór umowy - zał. nr 3 do SIWZ.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Przewiduje się możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty w następujących przypadkach: a. zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększania lub zmniejszania ilości zamawianego towaru w zależności od potrzeb wynikających ze zmiany liczby uczniów i wychowanków uprawnionych do korzystania ze stołówki szkolnej i przedszkolnej; b. w przypadku zmiany stawki podatku VAT na towary sprzedawane w ramach niniejszej umowy zmiana ceny następuje nie wcześniej niż z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę, po zawarciu stosownego aneksu.
Kryt cena A
Spec www www.szkola13.rzeszow.pl
Spec war Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, I piętro - sekretariat
Data skl 08/12/2014
Godz skl 11:00
Miejsce Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)