Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.
Publication date | 2014-11-25 |
End date | 2014-12-02 09:15:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Przemyślu |
Miejscowość | Przemyśl |
Województwo | podkarpackie |
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 386586 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151311305, 151311109, 151120006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu. PAKIET A: 1. Boczek wędzony kg 300 2. Filet pieczony z indyka kg 150 3. Kaszanka kg 300 4. Kiełbasa sucha krakowska kg 120 5. Kiełbasa zwyczajna kg 900 6. Kiełbasa żywiecka drobiowa kg 120 7. Lencz kg 800 8. Mortadela drobiowa kg 1600 9. Mortadela wieprzowa kg 200 10. Parówka drobiowa kg 500 11. Parówka wieprzowa kg 100 12. Polędwica sopocka kg 150 13. Polędwica z indyka kg 150 14. Salceson włoski kg 700 15. Szynka wieprzowa gotowana kg 120 PAKIET B: 1. Kiełbasa krakowska parzona kg 150 2. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120 3. Kiełbasa parówkowa kg 300 4. Pasztet pieczony drobiowy kg 500 5. Pasztetowa firmowa wieprzowa kg 500 6. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 120 7. Serdelki drobiowe kg 900 8. Serdelki wieprzowe kg 200 9. Mielonka wieprzowa kg 700 10. Pieczeń drobiowa kg 700 11. Przysmak śniadaniowy kg 400 PAKIET C: 1. Karkówka wieprzowa b/k kg 50 2. Flaki wołowe kg 150 3. Mięso mielone wieprzowe kg 100 4. Mięso wieprzowe kl. I (duże kawałki) kg 300 5. Mięso wołowe kl. I (duże kawałki) kg 100 6. Wątroba wieprzowa kg 300 7. Kości wołowe kg 100 PAKIET D: 1. Kurczęta - całe kg 1300 2. Piersi z kurczaka bez skóry kg 100 3. Mięso mielone drobiowe kg 1400 4. Serca drobiowe kg 200 5. Skrzydło z kurczaka kg 100 6. Żołądki drobiowe kg 400 7. Kości drobiowe kg 200 Opis1. Boczek wędzony kg 3002. Filet pieczony z indyka kg 150 3. Kaszanka kg 300 4. Kiełbasa sucha krakowska kg 120 5. Kiełbasa zwyczajna kg 900 6. Kiełbasa żywiecka drobiowa kg 120 7. Lencz kg 800 8. Mortadela drobiowa kg 1600 9. Mortadela wieprzowa kg 200 10. Parówka drobiowa kg 500 11. Parówka wieprzowa kg 100 12. Polędwica sopocka kg 150 13. Polędwica z indyka kg 150 14. Salceson włoski kg 700 15. Szynka wieprzowa gotowana kg 1201. Kiełbasa krakowska parzona kg 150 2. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120 3. Kiełbasa parówkowa kg 300 4. Pasztet pieczony drobiowy kg 500 5. Pasztetowa firmowa wieprzowa kg 500 6. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 120 7. Serdelki drobiowe kg 900 8. Serdelki wieprzowe kg 200 9. Mielonka wieprzowa kg 700 10. Pieczeń drobiowa kg 700 11. Przysmak śniadaniowy kg 4001. Karkówka wieprzowa b/k kg 50 2. Flaki wołowe kg 150 3. Mięso mielone wieprzowe kg 100 4 Mięso wieprzowe kl. I (duże kawałki) kg 300 5. Mięso wołowe kl. I (duże kawałki) kg 100 6. Wątroba wieprzowa kg 300 7. Kości wołowe kg 1001. Kurczęta - całe kg 1300 2. Piersi z kurczaka bez skóry kg 100 3. Mięso mielone drobiowe kg 1400 4. Serca drobiowe kg 200 5. Skrzydło z kurczaka kg 100 6. Żołądki drobiowe kg 400 7. Kości drobiowe kg 200 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny w Przemyślu |
Ulica | ul. Rokitniańska 1 |
Nr domu | 1 |
Miejscowosc | Przemyśl |
Kod poczt | 37-700 |
Wojewodztwo | podkarpackie |
Tel | 0-16 678 92 71 |
Fax | 0-18 678 61 31 |
Regon | 00032036000000 |
E mail | zk_przemysl@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Jednostka penitencjarna |
Rodzaj zam inny | Jednostka penitencjarna |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 4 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Tak |
Zam uzupelniajace | Dopuszcza się udzielenie zamówień uzupełniajacych do 40% ilości poszczególnego produktu (asortymentu). Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu. PAKIET A: 1. Boczek wędzony kg 120 2. Filet pieczony z indyka kg 60 3. Kaszanka kg 120 4. Kiełbasa sucha krakowska kg 48 5. Kiełbasa zwyczajna kg 360 6. Kiełbasa żywiecka drobiowa kg 48 7. Lencz kg 320 8. Mortadela drobiowa kg 640 9. Mortadela wieprzowa kg 80 10. Parówka drobiowa kg 200 11. Parówka wieprzowa kg 40 12. Polędwica sopocka kg 60 13. Polędwica z indyka kg 60 14. Salceson włoski kg 280 15. Szynka wieprzowa gotowana kg 48 PAKIET B: 1. Kiełbasa krakowska parzona kg 60 2. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 48 3. Kiełbasa parówkowa kg 120 4. Pasztet pieczony drobiowy kg 200 5. Pasztetowa firmowa wieprzowa kg 200 6. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 48 7. Serdelki drobiowe kg 360 8. Serdelki wieprzowe kg 80 9. Mielonka wieprzowa kg 280 10. Pieczeń drobiowa kg 280 11. Przysmak śniadaniowy kg 160 PAKIET C: 1. Karkówka wieprzowa b/k kg 20 2. Flaki wołowe kg 60 3. Mięso mielone wieprzowe kg 40 4. Mięso wieprzowe kl. I (duże kawałki) kg 120 5. Mięso wołowe kl. I (duże kawałki) kg 40 6. Wątroba wieprzowa kg 120 7. Kości wołowe kg 40 PAKIET D: 1. Kurczęta - całe kg 520 2. Piersi z kurczaka bez skóry kg 40 3. Mięso mielone drobiowe kg 560 4. Serca drobiowe kg 80 5. Skrzydło z kurczaka kg 40 6. Żołądki drobiowe kg 160 7. Kości drobiowe kg 80 |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium. |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Na podstawie oświadczenia. |
Wiedza | Na podstawie oświadczenia. |
Potencjal | Na podstawie oświadczenia. |
Zdolne | Na podstawie oświadczenia. |
Sytuacja | Na podstawie oświadczenia. |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Inne dokumenty | Dokumenty wymienione w rozdziale VI SIWZ. Podpisany wzór umowy (Załacznik nr 5). |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www. sw.gov.pl |
Spec war | Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl |
Data skl | 02/12/2014 |
Godz skl | 09:15 |
Miejsce | Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl Pokój nr 2 - Sekretariat. |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Inf dodat | nie dotyczy. |
Czy uniewaznienie | Nie |