Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Gimnazjum Nr 13 im.Huberta Wagnera w Olsztynie w 2015r.
Publication date | 2014-11-28 |
End date | 2014-12-08 10:00:00 |
Instytucja | Gimnazjum nr 13 im. Huberta Wagnera |
Miejscowość | Olsztyn |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 247571 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Gimnazjum Nr 13 im. Huberta Wagnera w Olsztynie w 2015 r.Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na części: Część I artykuły spożywcze, Część II nabiał (mleko i przetwory mleczarskie), Część III pieczywo, Część IV mięso wieprzowe i wołowe, Część V mięso drobiowe, Część VI wędliny, Część VII mrożonki owocowe i warzywne oraz wyroby kulinarne, Część VIII wyroby kulinarne gotowe do podgrzania, Część IX ryby mrożone, Część X jaja kurze konsumpcyjne, Część XI warzywa i owoce świeże |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Gimnazjum nr 13 im. Huberta Wagnera |
Ulica | ul. Jeziołowicza 2 |
Nr domu | 2 |
Miejscowosc | Olsztyn |
Kod poczt | 10-690 |
Wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Tel | 0-89 5416257 |
Fax | 0-89 5415507 |
Internet | www.g13olsztyn.pl |
Regon | 51088179600000 |
E mail | gim13.olsztyn.neostrada.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 11 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Zaliczka | Nie |
Inne dokumenty | Formularz ofertowy, Formularze cenowe nr 2a, 2b, 2c, 2d, 2e, 2f, 2g, 2h, 2i, 2j, 2k, Oświadczenie Nr 1 (art. 22 ust. 1 ustawy p.z.p.), Oświadczenie Nr 2 (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy p.z.p.), Wykaz samochodów, Ważne zezwolenie Inspektora Sanitarnego na środek transportu, służący przewożeniu artykułów żywnościowych, Świadectwo kwalifikacyjne lub równoważna decyzja właściwego organu. Państwowej Inspekcji Sanitarnej uprawniająca do zaopatrywania w żywność pochodzenia zwierzęcego będącej przedmiotem postępowania, dotyczy dystrybutorów żywności, bądź w przypadku dostawcy, który jest producentem decyzja wydana przez organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, kwalifikująca go do handlu w zakresie: uboju trzody chlewnej, rozbioru mięsa i przetwórstwa mięsa czerwonego i białego. Zaświadczenie (lub inny dokument) o stosowaniu lub wdrożeniu zasad systemu kontroli żywności HACCP, Oświadczenie dotyczące podwykonawców w wykonaniu zamówienia, Wykaz wykonanych przez wykonawcę zamówień zawierający ich wartości, przedmiot, daty wykonania i podmioty, na rzecz których zostały wykonane z referencjami. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.g13olsztyn.pl , BIP |
Spec war | Gimnazjum Nr 13 im. Huberta Wagnera w Olsztynie, 10-690 Olsztyn ul. Jeziołowicza 2 |
Data skl | 08/12/2014 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Gimnazjum Nr 13 im. Huberta Wagnera w Olsztynie ul. Jeziołowicza 2, sekretariat pok.31 w godz. 7.30-15.00 |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 10 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |