RZP-20/14 dostawy ryb

Publication date 2014-11-28
End date 2014-12-09 09:00:00
Instytucja Szkoła Policji w Słupsku
Miejscowość Słupsk
Województwo pomorskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 391724 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 152412001, 152340007, 152111001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Ryby solone, w zalewie octowej i wędzone w ilości: minimalnej 200 kg, maksymalnej 4 300 kg
Pstrąg świeży w ilości: minimalnej 100 kg, maksymalnej 3 000 kg

Opis

Śledź matias- minimalna ilość 50 kg, maksymalna ilość 900 kg
Śledź w zalewie octowej- minimalna ilość 50 kg, maksymalna ilość 900 kg
Makrela wędzona- minimalna ilość 100 kg, maksymalna ilość 2 500 kgPstrąg świeży- minimalna ilość 100 kg, maksymalna ilość 3 000 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Szkoła Policji w Słupsku
Ulica ul. Kilińskiego 42
Nr domu 42
Miejscowosc Słupsk
Kod poczt 76-200
Wojewodztwo pomorskie
Tel 59 8417558
Fax 059 8417559
Internet www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
Regon 77070295800000
E mail zzp@slupsk.szkolapolicji.gov.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: Szkoła Policji
Rodzaj zam inny Szkoła Policji
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 2
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2015
Wadium Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie W zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku dotyczącego posiadania uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, Wykonawcy zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) winni posiadać wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub zgodnie z art. 21 ust. 4 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. Nr 17, poz. 127 z późn. zm.) winni posiadać decyzję administracyjną o wpisie do rejestru zakładów albo zatwierdzeniu zakładu wydaną przez powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym. Wykonawca stosownie do art. 59 i 73 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia winien wdrażać lub posiadać wdrożony system HACCP z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ww. ustawy. Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub decyzji administracyjnej o wpisie do rejestru zakładów albo zatwierdzeniu zakładu wydanej przez Powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym oraz dokumentu potwierdzającego wdrażanie bądź stosowanie wdrożonego systemu HACCP
Wiedza Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Potencjal W zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku dotyczącego dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym Wykonawca wykaże, iż dysponuje niezbędnymi do wykonania zamówienia narzędziami, wyposażeniem zakładu i urządzeniami technicznymi, tj. wymagane jest wykazanie co najmniej jednego środka transportu spełniającego niezbędne warunki określone w przepisach. Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz wykazu niezbędnych do wykonania zamówienia pojazdów, którymi dysponuje lub będzie dysponował wykonawca
Zdolne Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Sytuacja Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 3 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 2 Tak
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
Spec war Szkoła Policji w Słupsku,76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42, Zespół ds. Zamówień Publicznych
Data skl 09/12/2014
Godz skl 09:00
Miejsce Szkoła Policji w Słupsku,76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42, Kancelaria Jawna
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)