RZP-20/14 dostawy ryb
Publication date | 2014-11-28 |
End date | 2014-12-09 09:00:00 |
Instytucja | Szkoła Policji w Słupsku |
Miejscowość | Słupsk |
Województwo | pomorskie |
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 391724 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 152412001, 152340007, 152111001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Ryby solone, w zalewie octowej i wędzone w ilości: minimalnej 200 kg, maksymalnej 4 300 kg Pstrąg świeży w ilości: minimalnej 100 kg, maksymalnej 3 000 kg OpisŚledź matias- minimalna ilość 50 kg, maksymalna ilość 900 kgŚledź w zalewie octowej- minimalna ilość 50 kg, maksymalna ilość 900 kg Makrela wędzona- minimalna ilość 100 kg, maksymalna ilość 2 500 kgPstrąg świeży- minimalna ilość 100 kg, maksymalna ilość 3 000 kg |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Szkoła Policji w Słupsku |
Ulica | ul. Kilińskiego 42 |
Nr domu | 42 |
Miejscowosc | Słupsk |
Kod poczt | 76-200 |
Wojewodztwo | pomorskie |
Tel | 59 8417558 |
Fax | 059 8417559 |
Internet | www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl |
Regon | 77070295800000 |
E mail | zzp@slupsk.szkolapolicji.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Szkoła Policji |
Rodzaj zam inny | Szkoła Policji |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 2 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2015 |
Wadium | Zamawiający nie żąda wniesienia wadium |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | W zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku dotyczącego posiadania uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, Wykonawcy zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) winni posiadać wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub zgodnie z art. 21 ust. 4 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. Nr 17, poz. 127 z późn. zm.) winni posiadać decyzję administracyjną o wpisie do rejestru zakładów albo zatwierdzeniu zakładu wydaną przez powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym. Wykonawca stosownie do art. 59 i 73 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia winien wdrażać lub posiadać wdrożony system HACCP z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ww. ustawy. Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub decyzji administracyjnej o wpisie do rejestru zakładów albo zatwierdzeniu zakładu wydanej przez Powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym oraz dokumentu potwierdzającego wdrażanie bądź stosowanie wdrożonego systemu HACCP |
Wiedza | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu |
Potencjal | W zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku dotyczącego dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym Wykonawca wykaże, iż dysponuje niezbędnymi do wykonania zamówienia narzędziami, wyposażeniem zakładu i urządzeniami technicznymi, tj. wymagane jest wykazanie co najmniej jednego środka transportu spełniającego niezbędne warunki określone w przepisach. Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz wykazu niezbędnych do wykonania zamówienia pojazdów, którymi dysponuje lub będzie dysponował wykonawca |
Zdolne | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu |
Sytuacja | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl |
Spec war | Szkoła Policji w Słupsku,76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42, Zespół ds. Zamówień Publicznych |
Data skl | 09/12/2014 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Szkoła Policji w Słupsku,76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42, Kancelaria Jawna |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |