Dostawy artykułów żywnościowych w 2015r na potrzeby stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego w Raciborzu

Publication date 2014-12-09
End date 2014-12-17 10:00:00
Instytucja Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego
Miejscowość Racibórz
Województwo śląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 255115 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1.Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w 2015r. na potrzeby stołówki w Zespole Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego w Raciborzu, gdzie wydaje się średnio około 55 śniadań, kolacji, i około 330 obiadów dziennie.
2.Przedmiot zamówienia został podzielony na części I - IX, w ramach których dopuszcza się składanie ofert częściowych, w tym:
Część I - dostawa mięsa i produktów mięsnych, w tym: mięso wołowe, wieprzowe, drobiowe, wyroby wędliniarskie.
kod CPV - 15100000 - 9
Część II - dostawa różnych artykułów żywnościowych, w tym: przetworzone warzywa i owoce, oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, cukier i produkty pokrewne, produkty mączne, makarony, różne produkty spożywcze.
kod CPV - 15330000 - 0; 15400000 - 2; 15600000 - 4; 15830000 - 5; 15851000 - 8; 15800000 - 6; Część III - dostawa produktów mleczarskich, w tym: mleko, śmietana, masło, produkty serowarskie, produkty mleczarskie.
kod CPV - 15500000 - 3
Część IV - dostawa warzyw, owoców, w tym: ziemniaki, warzywa i owoce świeże, pieczarki, kapusta kiszona, ogórki kiszone.
kod CPV - 03212100 - 1; 03220000 - 9; 15331000 - 7
Część V - dostawa mrożonych warzyw, owoców, potraw, w tym: mieszanki warzyw, owoców, uszka.
kod CPV - 15331170-9
Część VI - dostawa jaj
kod CPV - 03142500 -3
Część VII - dostawa produktów garmażeryjnych, w tym pierogi, kopytka, naleśniki, gotowe surówki
kod CPV - 15894000 - 1
Część VIII - dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich, w tym: pieczywo i wyroby piekarskie i ciastkarskie.
kod CPV - 15810000-9
Część IX - dostawa surówek gotowych.
kod CPV - 15894000 - 1

Opis

Mięso wołowe, wieprzowe,wyroby wędliniarskiePrzetworzone warzywa i owoce, oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, cukier i produkty pokrewne, produkty mączne, makarony, różne produkty spożywcze.Mleko, śmietana, masło, produkty serowarskie, produkty mleczarskieZiemniaki, warzywa i owoce świeże, pieczarki, kapusta kiszona, ogórki kiszone.Mieszanki warzyw, owoców, uszka, mrożone filety rybnejaja kurzePierogi, kopytka, naleśnikiPieczywo i wyroby piekarskie, chleb, bułka, rogal, pączek.Surówki gotowe z wielu warzyw.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego
Ulica ul. Kozielska 19
Nr domu 19
Miejscowosc Racibórz
Kod poczt 47-400
Wojewodztwo śląskie
Tel 32 415 44 59
Fax 32 415 44 59
Internet www.smsraciborz.pl
Regon 00083620100000
E mail zsoms@smsraciborz.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Uczelnia publiczna
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 9
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2015
Wadium nie wymagane
Zaliczka Nie
Uprawnienie Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty
Wiedza Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty
Potencjal Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty
Zdolne Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty
Sytuacja Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy 1.Dopuszcza się zmiany w ilościach poszczególnych środków spożywczych określonych w formularzach cenowych w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia się liczby osób korzystających ze stołówki. 2.Wynagrodzenie Wykonawcy określone w oparciu o ceny jednostkowe produktów przedstawione przez Wykonawcę w Formularzu Cenowym i w Dodatkowej Ofercie Handlowej może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT. Wówczas wynagrodzenie należne Wykonawcy podlegać będzie automatycznej waloryzacji odpowiednio o kwotę podatku VAT wynikającą ze stawki tego podatku obowiązującej w chwili powstania obowiązku podatkowego. 3.Dopuszcza się waloryzację cen jednostkowych netto według wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych dla żywności i napojów bezalkoholowych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny w Biuletynie Statystycznym GUS. 4.Na pisemny wniosek zainteresowanej strony cena jednostkowa może być waloryzowana w okresie obowiązywania umowy dwa razy w ciągu roku do wysokości wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny na stronie internetowej www.stat.gov.pl. 5.Ceny jednostkowe produktów Wykonawca może obniżyć w każdym momencie obowiązywania umowy bez wymagalności zwierania aneksu do umowy
Kryt cena B
Kryt 1p 80
Kryt 2 Możliwa częstotliwość dostaw produktów żywnościowych
Kryt 2p 10
Kryt 3 Termin płatności za produkty spożywcze
Kryt 3p 10
Spec www www.smsraciborz.pl
Spec war Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego 47 - 400 Racibórz ul. Kozielska 19
Data skl 17/12/2014
Godz skl 10:00
Miejsce Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego 47 - 400 Racibórz ul. Kozielska 19 Budynek Główny Sekretariat - parter
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)