Dostawy artykułów żywnościowych w 2015r na potrzeby stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego w Raciborzu
Publication date | 2014-12-09 |
End date | 2014-12-17 10:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego |
Miejscowość | Racibórz |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 255115 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1.Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w 2015r. na potrzeby stołówki w Zespole Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego w Raciborzu, gdzie wydaje się średnio około 55 śniadań, kolacji, i około 330 obiadów dziennie. 2.Przedmiot zamówienia został podzielony na części I - IX, w ramach których dopuszcza się składanie ofert częściowych, w tym: Część I - dostawa mięsa i produktów mięsnych, w tym: mięso wołowe, wieprzowe, drobiowe, wyroby wędliniarskie. kod CPV - 15100000 - 9 Część II - dostawa różnych artykułów żywnościowych, w tym: przetworzone warzywa i owoce, oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, cukier i produkty pokrewne, produkty mączne, makarony, różne produkty spożywcze. kod CPV - 15330000 - 0; 15400000 - 2; 15600000 - 4; 15830000 - 5; 15851000 - 8; 15800000 - 6; Część III - dostawa produktów mleczarskich, w tym: mleko, śmietana, masło, produkty serowarskie, produkty mleczarskie. kod CPV - 15500000 - 3 Część IV - dostawa warzyw, owoców, w tym: ziemniaki, warzywa i owoce świeże, pieczarki, kapusta kiszona, ogórki kiszone. kod CPV - 03212100 - 1; 03220000 - 9; 15331000 - 7 Część V - dostawa mrożonych warzyw, owoców, potraw, w tym: mieszanki warzyw, owoców, uszka. kod CPV - 15331170-9 Część VI - dostawa jaj kod CPV - 03142500 -3 Część VII - dostawa produktów garmażeryjnych, w tym pierogi, kopytka, naleśniki, gotowe surówki kod CPV - 15894000 - 1 Część VIII - dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich, w tym: pieczywo i wyroby piekarskie i ciastkarskie. kod CPV - 15810000-9 Część IX - dostawa surówek gotowych. kod CPV - 15894000 - 1 OpisMięso wołowe, wieprzowe,wyroby wędliniarskiePrzetworzone warzywa i owoce, oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, cukier i produkty pokrewne, produkty mączne, makarony, różne produkty spożywcze.Mleko, śmietana, masło, produkty serowarskie, produkty mleczarskieZiemniaki, warzywa i owoce świeże, pieczarki, kapusta kiszona, ogórki kiszone.Mieszanki warzyw, owoców, uszka, mrożone filety rybnejaja kurzePierogi, kopytka, naleśnikiPieczywo i wyroby piekarskie, chleb, bułka, rogal, pączek.Surówki gotowe z wielu warzyw. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego |
Ulica | ul. Kozielska 19 |
Nr domu | 19 |
Miejscowosc | Racibórz |
Kod poczt | 47-400 |
Wojewodztwo | śląskie |
Tel | 32 415 44 59 |
Fax | 32 415 44 59 |
Internet | www.smsraciborz.pl |
Regon | 00083620100000 |
E mail | zsoms@smsraciborz.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Uczelnia publiczna |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 9 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2015 |
Wadium | nie wymagane |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty |
Wiedza | Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty |
Potencjal | Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty |
Zdolne | Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty |
Sytuacja | Ocena spełnia ww warunki zostanie dokonana wg formuły spełnia-nie spełnia na podstawie oświadczenia złożonego do oferty |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | 1.Dopuszcza się zmiany w ilościach poszczególnych środków spożywczych określonych w formularzach cenowych w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia się liczby osób korzystających ze stołówki. 2.Wynagrodzenie Wykonawcy określone w oparciu o ceny jednostkowe produktów przedstawione przez Wykonawcę w Formularzu Cenowym i w Dodatkowej Ofercie Handlowej może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT. Wówczas wynagrodzenie należne Wykonawcy podlegać będzie automatycznej waloryzacji odpowiednio o kwotę podatku VAT wynikającą ze stawki tego podatku obowiązującej w chwili powstania obowiązku podatkowego. 3.Dopuszcza się waloryzację cen jednostkowych netto według wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych dla żywności i napojów bezalkoholowych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny w Biuletynie Statystycznym GUS. 4.Na pisemny wniosek zainteresowanej strony cena jednostkowa może być waloryzowana w okresie obowiązywania umowy dwa razy w ciągu roku do wysokości wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych opublikowanego przez Główny Urząd Statystyczny na stronie internetowej www.stat.gov.pl. 5.Ceny jednostkowe produktów Wykonawca może obniżyć w każdym momencie obowiązywania umowy bez wymagalności zwierania aneksu do umowy |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 80 |
Kryt 2 | Możliwa częstotliwość dostaw produktów żywnościowych |
Kryt 2p | 10 |
Kryt 3 | Termin płatności za produkty spożywcze |
Kryt 3p | 10 |
Spec www | www.smsraciborz.pl |
Spec war | Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego 47 - 400 Racibórz ul. Kozielska 19 |
Data skl | 17/12/2014 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego 47 - 400 Racibórz ul. Kozielska 19 Budynek Główny Sekretariat - parter |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |