SUKCESYWNE DOSTAWY CUKRU, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SYPKICH I PRZYPRAW
Publication date | 2014-12-12 |
End date | 2014-12-22 12:00:00 |
Instytucja | Areszt Śledczy |
Miejscowość | Kielce |
Województwo | świętokrzyskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 408192 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 156121002, 156123004, 156100007, 156130008, 156141006, 156133805, 158910000, 158610001, 158632007, 158710004, 158915005, 158712707, 158312004, 158712501, 158712738, 158724005, 158720001, 158721002, 158930004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
3.2 Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy cukru, artykułów spożywczych sypkich i przypraw w ilościach i częściach niżej wymienionych: 3.2.1 CZĘŚĆ I - DOSTAWY CUKRU 3.2.1.1 Cukier biały kl. II CPV 15831200-4 - 18 000kg (opakowania o wadze od 1kg - 50kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) przedmiot zamówienia Wykonawca dostarcza w opakowaniach papierowych lub innych dopuszczonych do kontaktu z żywnością o wadze od 1 do 50 kg Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości. 3.2.2 CZĘŚĆ II - DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SYPKICH 3.2.2.1 Mąka pszenna typ 500 CPV 15612100-2 (opakowania 1-50kg) - 3 000 kg 3.2.2.2 Mąka ziemniaczana CPV 15612300-4 (opakowania 1-50 kg - 300 kg 3.2.2.3 Kasza jęczmienna CPV 15610000-7 (opakowania 1-50 kg) - 4 500 kg 3.2.2.4 Kasza manna CPV15613000-8 (opakowania 1-50 kg) - 1 900 kg 3.2.2.5 Ryż biały CPV 15614100-6 (opakowania 1-50 kg) - 7 500 kg 3.2.2.6 Płatki owsiane CPV 15613380-5 (opakowania 1-50 kg) - 500 kg przedmiot zamówienia Wykonawca dostarcza w opakowaniach od 1 do 50 kg (w workach papierowych lub z tworzywa przeznaczonych do kontaktu z żywnością). Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, w dni poprzedzające święta w godz. od 7:30 do 9:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości. 3.2.3 CZĘŚĆ III - DOSTAWY PRZYPRAW 3.2.3.1 barszcz biały w proszku CPV 15891000-0 - 500 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.2 kawa zbożowa CPV 15861000-1 - 600 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.3 herbata granulowana czarna CPV 15863200-7 - 700 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.4 przyprawa do zup w płynie CPV 15871000-4 - 1 200 l (opakowania 1l - 3l - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.5 rosół (bulion w proszku: jarzynowy, drobiowy, wołowy) CPV 15891500-5 - 700 kg (opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.6 przyprawa warzywna w proszku CPV 15871270-7 - 1 300 kg (opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.7 cukier waniliowy CPV 15800000-6 - 90 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.8 ocet 10% CPV 15871000-4 - 70 l (opakowania 0,5l - 1l - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.9 musztarda CPV 15871250-1 - 800 kg (opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.10 majonez CPV 15871273-8 - 800 kg (opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.11 sól spożywcza jodowana drobnoziarnista CPV 15872400-5 - 1 500 kg (opakowania 1kg - 50kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.12 liść laurowy CPV 15872000-1 - 40 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.13 majeranek CPV 15872000-1 - 60 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.14 ziele angielskie CPV 15872000-1 - 50 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.15 pieprz naturalny mielony czarny CPV 15872100-2 - 130 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.16 czosnek suszony mielony CPV 15893000-4 - 50 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.17 papryka czerwona mielona (słodka, ostra) CPV 15872000-1 - 70 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.18 kwasek cytrynowy w proszku CPV 15800000-6 - 40 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.19 koper suszony CPV 15893000-4 - 60 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.20 bazylia suszona CPV 15893000-4 - 20 kg (opakowania 1kg - 3kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.21 cynamon mielony CPV 15893000-4 - 20 kg (opakowania 1kg - 3kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości. Opis3.2.1 CZĘŚĆ I - DOSTAWY CUKRU3.2.1.1 Cukier biały kl. II CPV 15831200-4 - 18 000kg (opakowania o wadze od 1kg - 50kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) przedmiot zamówienia Wykonawca dostarcza w opakowaniach papierowych lub innych dopuszczonych do kontaktu z żywnością o wadze od 1 do 50 kg Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.3.2.2 CZĘŚĆ II - DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SYPKICH 3.2.2.1 Mąka pszenna typ 500 CPV 15612100-2 (opakowania 1-50kg) - 3 000 kg 3.2.2.2 Mąka ziemniaczana CPV 15612300-4 (opakowania 1-50 kg - 300 kg 3.2.2.3 Kasza jęczmienna CPV 15610000-7 (opakowania 1-50 kg) - 4 500 kg 3.2.2.4 Kasza manna CPV15613000-8 (opakowania 1-50 kg) - 1 900 kg 3.2.2.5 Ryż biały CPV 15614100-6 (opakowania 1-50 kg) - 7 500 kg 3.2.2.6 Płatki owsiane CPV 15613380-5 (opakowania 1-50 kg) - 500 kg przedmiot zamówienia Wykonawca dostarcza w opakowaniach od 1 do 50 kg (w workach papierowych lub z tworzywa przeznaczonych do kontaktu z żywnością). Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, w dni poprzedzające święta w godz. od 7:30 do 9:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.3.2.3 CZĘŚĆ III - DOSTAWY PRZYPRAW 3.2.3.1 barszcz biały w proszku CPV 15891000-0 - 500 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.2 kawa zbożowa CPV 15861000-1 - 600 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.3 herbata granulowana czarna CPV 15863200-7 - 700 kg (opakowania 1kg - 25kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.4 przyprawa do zup w płynie CPV 15871000-4 - 1 200 l (opakowania 1l - 3l - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.5 rosół (bulion w proszku: jarzynowy, drobiowy, wołowy) CPV 15891500-5 - 700 kg (opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.6 przyprawa warzywna w proszku CPV 15871270-7 - 1 300 kg (opakowania 1kg - 10kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.7 cukier waniliowy CPV 15800000-6 - 90 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.8 ocet 10% CPV 15871000-4 - 70 l (opakowania 0,5l - 1l - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.9 musztarda CPV 15871250-1 - 800 kg (opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.10 majonez CPV 15871273-8 - 800 kg (opakowania 200g - 2kg - plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.11 sól spożywcza jodowana drobnoziarnista CPV 15872400-5 - 1 500 kg (opakowania 1kg - 50kg - foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.12 liść laurowy CPV 15872000-1 - 40 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.13 majeranek CPV 15872000-1 - 60 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.14 ziele angielskie CPV 15872000-1 - 50 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.15 pieprz naturalny mielony czarny CPV 15872100-2 - 130 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.16 czosnek suszony mielony CPV 15893000-4 - 50 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.17 papryka czerwona mielona (słodka, ostra) CPV 15872000-1 - 70 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.18 kwasek cytrynowy w proszku CPV 15800000-6 - 40 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.19 koper suszony CPV 15893000-4 - 60 kg (opakowania 1kg - 5kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.20 bazylia suszona CPV 15893000-4 - 20 kg (opakowania 1kg - 3kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) 3.2.3.21 cynamon mielony CPV 15893000-4 - 20 kg (opakowania 1kg - 3kg - papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczane przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. zamówienia Zamawiający składa telefonicznie, faksem lub pocztą z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać przedmiot zamówienia własnym transportem (na jego koszt) w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Na każdym produkcie wymagane są etykiety z nazwą producenta, nazwą produktu, terminem przydatności do spożycia, warunkami przechowywania, składem i wagą. przedmiot zamówienia nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Areszt Śledczy |
Ulica | ul. Zagnańska 155 |
Nr domu | 155 |
Miejscowosc | Kielce |
Kod poczt | 25-563 |
Wojewodztwo | świętokrzyskie |
Tel | 041 3314091 |
Fax | 041 3314419 |
Internet | www.zp.sw.gov.pl |
Regon | 00031990200000 |
E mail | dkw_kielce@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Nie |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
Rodzaj zam inny | jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 3 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | 8.1 Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium. |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | 5.2 Zamawiający dokona oceny spełniania przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych do ofert dokumentów i oświadczeń. |
Wiedza | 5.2 Zamawiający dokona oceny spełniania przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych do ofert dokumentów i oświadczeń. |
Potencjal | 5.2 Zamawiający dokona oceny spełniania przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych do ofert dokumentów i oświadczeń. |
Zdolne | 5.2 Zamawiający dokona oceny spełniania przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych do ofert dokumentów i oświadczeń. |
Sytuacja | 5.2 Zamawiający dokona oceny spełniania przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych do ofert dokumentów i oświadczeń. |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Inne dokumenty | 6.1 Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych (t. j. Dz. U. z 2013r. poz. 907 ze zm.) 6.4 Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom 6.6 Istnieje konieczność załączenia do oferty pełnomocnictwa - w przypadku podpisania oferty przez pełnomocnika |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | 12.2 Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen w przypadku zmiany stawki VAT na dostarczany przedmiot zamówienia. |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 50 |
Kryt 2 | Termin płatności |
Kryt 2p | 50 |
Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | 11.1 Areszt Śledczy ul. Zagnańska 155, 25-563 Kielce |
Data skl | 22/12/2014 |
Godz skl | 12:00 |
Miejsce | 11.1 Miejsce składania ofert: Areszt Śledczy ul. Zagnańska 155, 25-563 Kielce, sekretariat I piętro (budynek administracji). |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |