Zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2015

Publication date 2014-12-12
End date 2014-12-19 09:00:00
Instytucja Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
Miejscowość Jaworze
Województwo śląskie
Branża
  • Maszyny biurowe i liczące, sprzęt i materiały, z wyjątkiem mebli i pakietów oprogramowania,
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Urządzenia medyczne, farmaceutyki i produkty do pielęgnacji ciała

Szczegóły

Numer ogłoszenia 408904 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 30000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsna i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2015 Część A pieczywo ,Cześć B nabiał, Cześć C mięsno i przetwórstwo mięsne Część D warzywa i owoce, Część E artykuły spożywcze Część F ryby, Część G mrożonki , Część H jaja.
Chleb krojony 1 kg szt. 5500
Bułka pszenna 80 g szt. 6500
Bułka graham 100g szt. 2160
Bułka hotdog 80 G szt. 3000
Rogal 100g szt. 1500
Drożdżówka z budyniem, marmoladą ,
jabłkiem i serem 120g szt. 1100
Pączek z pudrem szt. 700
Bułka - wek 350 g szt. 15
Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 460
Bułka tarta kg 100
Drożdże kg 3
Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 3300
Masło 200 g o zawartości 82 % tłuszczu szt. 3000
Margaryna mleczna 250 g szt. 700
Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 200
Margaryna Palma 250 g szt. 150
Śmietana 18 % 400 g szt. 380
Jogurt z owocami 150 g szt. 2500
Kefir 200 g szt. 340
Maślanka owocowa 1 l karton szt. 350
Ser żółty twardy typu Salami kg 200
Ser żółty twardy typu Morski kg 80
Twaróg półtłusty krajanka kg 160
Twaróg cukierniczy 1 kg szt. 12
Serek homogenizowany 150 g szt. 2400
Serek do chleba 100 g szt. 600
Serek wiejski lekki 150 g szt. 400
Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 900
Kluski na parze 200opx 6 szt. klusek szt. 200
Schab zk kg 220
Łopatka bk kg 370
Karczek bk kg 80
Udka z kurczaka kg 270
Filet z kurczaka kg 230
Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 15
Mięso mielone wp. kg 50
Wątroba wieprzowa kg 30
Wątroba drobiowa kg 40
Kiełbasa toruńska kg 270
Kiełbasa zwyczajna kg 150
Pasztetowa wieprzowa kg 60
Pasztet pieczony kg 30
Polędwica drobiowa kg 50
Kiełbasa kminkowa kg 45
Kiełbasa szynkowa wp. kg 35
Kiełbasa cienka z drobiu kg 50
Boczek wędzony bk kg 70
Boczek rolowany faszerowany kg 50
Kiełbasa biała kg 130
Parówka śląska cienka kg 280
Kiełbasa mortadela kg 50
Baleron kg 20
Ogonówka kg 15
Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 150
Mielonka wieprzowa kg 100
Pieczeń rzymska kg 65
Słonina wędzona kg 70
Kabanosy wieprzowe kg 10
Krupniok - kaszanka kg 60
Porcje rosołowe kg 385
Ogony wieprzowe kg 15
Kiełbasa śląska wieprzowa kg 160
Kiełbasa żywiecka kg 70
Kości wołowe kg 60
Boczek świeży bk kg 30
Kiełbasa parówkowa gruba kg 50
Żeberka wieprzowe kg 50
Salceson drobiowy kg 20
Słonina świeża kg 10
Smalec wieprzowy kg 5
Burak czerwony kg 160
Cebula kg 450
Ziemniak kg 5200
Kapusta czerwona kg 100
Kapusta biała kg 380
Marchew kg 230
Pietruszka kg 120
Seler kg 120
Pieczarka kg 100
Por kg 50
Czosnek główka szt. 100
Warzywa sezonowe od maja do października
Ogórek zielony kg 130
Pomidor kg 180
Kalafior szt. 30
Kalarepa kg 15
Pietruszka zielona 0,10 kg pęcz 80
Sałata zielona szt. 30
Koperek zielony 0,10 kg pęcz 80
Szczypiorek 0,10 kg pęcz 60
Cebulka zielona 0,15 kg pęcz 65
Kapusta pekińska kg 70
Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 150
Botwinka kg 15
Papryka świeża kg 25
Cukinia kg 12
Fasola szparagowa kg 15
Brokuły Szt. 40
Sałata lodowa Szt. 50
Warzywa kiszone
Kapusta kiszona kg 250
Ogórek kiszony kg 180
Żurek 0,5 l szt. 60
Owoce
Cytryna kg 60
Pomarańcze kg 300
Mandarynki kg 90
Kiwi kg 80
Banany kg 400
Rabarbar kg 15
Truskawka kg 36
Arbuz kg 60
Jabłko kg 600
Śliwki kg 100
Gruszka kg 60
Nektarynka kg 20
Brzoskwinia kg 30
Czereśnie kg 20
Cukier op.1 kg kg 1500
Cukier puder kg 55
Cukier waniliowy 32g szt. 80
Kasza jęczmienna op.1kg kg 40
Kasza manna op.1 kg kg 35
Mąka wrocławska op.1 kg kg 420
Mąka krupczatka op.1 kg kg 60
Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20
Ryż op. 1 kg kg 160
Sól kg 180
Płatki czekoladowe 1000g szt. 50
Płatki miodowe 1000g szt. 50
Płatki owsiane op.500g kg 25
Makaron gruby 500g świderki szt. 300
Makaron nitki 250 g szt. 200
Olej rzepakowy l 350
Liść laurowy 6g szt. 40
Majeranek 15 g szt. 80
Ziele angielskie 15 g szt. 35
Papryka mielona 20 g słodka szt. 75
Papryka ostra mielona 20 g szt. 10
Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 60
Czosnek mielony 20 g szt. 400
Pieprz mielony 20 g szt. 440
Kminek 20 g szt. 30
Oregano 10g szt. 50
Bazylia 10 g szt. 50
Tymianek 10 g szt. 20
Carry 20g szt. 30
Zioła prowansalskie 10g szt. 50
Przyprawa - Jarzynka 1 kg szt. 45
Proszek do pieczenia 36g szt. 35
Soda oczyszczona 50 g szt. 30
Kisiel owocowy 79 g szt. 900
Budyń 60 g szt. 600
Cynamon 20 g szt. 30
Galaretka 80 g szt. 10
Musztarda 180g szt. 430
Krem chrzanowy 160g szt. 200
Majonez 630 g szt. 150
Keczup 1000 g szt. 180
Chrzan tarty 180 g szt. 60
Ocet 500 g 10% szt. 20
Herbata 100 g granulowana szt. 400
Kawa zbożowa 500 g szt. 50
Kakao 100 g szt. 80
Dżem owocowy 1 kg szt. 100
Dżem różne smaki 280g szt. 360
Makaron ryżowy kształt 250g szt. 100
Miód naturalny 380 g szt. 180
Krem czekoladowy orzechowy 350g szt. 500
Czekolada mleczna 100 g szt. 450
Baton różne smaki typu Pawełek szt. 450
Przecier pomidorowy 900 g szt. 115
Sok owocowy 1 l karton szt. 360
Sok do herbaty 0,5 l szt. 40
Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 600
Konserwa turystyczna 130 g szt. 300
Groszek konserwowy 400g szt. 80
Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100
Papryka konserwowa 870 g szt. 120
Ogórek konserwowy 870 g szt. 240
Koncentrat buraczany 330 ml - w butelce szt. 25
Fasola Jaś kg 50
Fasola kolorowa kg 20
Groch łuskany kg 25
Pasztet drobiowy 130 g szt. 1800
Ananas w puszce 565 g szt. 2
Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6
Rodzynki 100g szt. 20
Wiórki kokosowe 100 g szt. 6
Masa makowa 850g szt. 2
Skórka pomarańczowa 100g szt. 6
Kwasek cytrynowy 10g szt. 10
Makaron spaghetti 500g szt. 50
Ciastka- kruche kg 100
Napoje gazowane kolorowe 2l szt. 450
Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 350
Żelatyna 40g szt. 10
Sos sł.kwaśny 520g szt. 50
Fasolka konserwowa 400g szt. 50
Kasza pęczak op. 1kg kg 20
Filet z mintaja bez glazury SHP kg 150
Ryba Panga bez glazury SHP kg 80
Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 10
Makrela wędzona kg 60
Konserwa rybna filet w oleju 170 g szt. 330
Konserwa rybna filet w pomidorach 170g szt. 330
Konserwa rybna szproty 170g sz. 200
Konserwa paprykarz 330g szt. 200
Konserwa tuńczyk w oleju kawałki 170g szt. 500
Mieszanka kompotowa kg 380
Mieszanka warzywna zupa kg 80
Kalafior kg 50
Brokuły Kg 30
Fasola szparagowa kg 50
Pierogi ruskie z serem kg 100
Pierogi z kapustą i grzybami kg 80
Pierogi z serem kg 50
Pyzy z mięsem kg 100
Kluski śląskie kg 200
Kluski ze śliwkami kg 80
Hamburgery drobiowe Kg 160
Groszek mrożony kg 25
Warzywa na patelnie kg 50
Truskawka kg 60
Uszka z kapustą i grzybami kg 15
Jaja Klasa XL szt. 17000

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
Ulica ul. Pałacowa 1
Nr domu 1
Miejscowosc Jaworze
Kod poczt 43-384
Wojewodztwo śląskie
Tel 0-33 8172172
Fax 0-33 8172172
Internet bip.mowjaworze.edupage.org.
Regon 00018203000000
E mail mow_w_jaworze@poczta.onet.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 8
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Wadium Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art.22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Wiedza Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art.22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych .
Potencjal Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art.22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Zdolne Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art.22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Sytuacja Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art.22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 2 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Dok podm zag 4 Tak
Inne dokumenty Ponadto wykonawca dołączy następujące dokumenty:1)formularz ofertowy - załącznik nr 1do siwz, 2)odpowiednie pełnomocnictwa- w sytuacjach określonych w rozdz.XI do siwz w przypadku składania ofert wspólnych, 3)oświadczenia o równoważności produktów wraz z opisem w przypadku składania ofert równoważnych.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www bip.mowjaworze.edupage.org.
Spec war 43-384 Jaworze, ul. Pałacowa 1 , pokój nr 109
Data skl 19/12/2014
Godz skl 09:00
Miejsce Dziennik podawczy, sekretariat Ośrodka, pokój nr 102
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Inf dodat nie dotyczy
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)