Posiłki - w formie gotowych dań

Publication date 2014-12-22
End date 2015-01-09 11:00:00
Instytucja Zakład Remontów i Konserwacji Dróg
Miejscowość Warszawa-Ursus
Województwo mazowieckie
Branża
  • Przetworzone produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 416958 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 158940001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Flaki wołowe w rosole, fasolka po bretońsku z kiełbasą, leczo z kiełbasą, bigos domowy.
Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zakład Remontów i Konserwacji Dróg
Ulica pl. Czerwca 1976 r. nr 1
Miejscowosc Warszawa-Ursus
Kod poczt 02-495
Wojewodztwo mazowieckie
Tel 22 39 73 905 , 22 39 73 906
Fax 22 39 73 906
Internet www.zrikd.waw.pl
Regon 01589595600000
E mail dpzp@zrikd.waw.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Nie
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2015
Wadium 2700 zł (dwa tysiące siedemset złotych)
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań
Wiedza Wykonawcy w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonali a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują co najmniej 3 dostawy wyrobów zgodnych z przedmiotem zamówienia, tj. posiłków w formie dań gotowych, o wartości minimum 150 000,00 zł (sto pięćdziesiąt tysięcy złotych) brutto każda oraz przedstawią dokumenty potwierdzające ich należyte wykonanie lub wykonywanie
Potencjal Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań
Zdolne Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań
Sytuacja Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dok potw 1) Certyfikat Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodny z normą PN-EN ISO 22000:2006P wydany Producentowi oferowanych wyrobów przez jednostkę posiadającą akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji (lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju) lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wskazanego systemu przez Producenta. 2) Decyzję właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii, kwalifikującą zakład Producenta posiłków do prowadzenia produkcji z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego, konserw mięsnych i mięsno-warzywnych. 3) Aktualne zaświadczenie wystawione przez lekarza weterynarii o znajdowaniu się zakładów Producenta oferowanych posiłków pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej. 4) Dla każdego z oferowanych produktów - dokument przedmiotowy (np. karta informacyjna), potwierdzający zgodność oferowanych dostaw z wymaganiami podanymi w Opisie przedmiotu zamówienia, w szczególności informujący o: a) braku zawartości mięsa oddzielanego mechanicznie, b) braku konserwantów, c) wartości odżywczej w 100g produktu oraz zawartości tłuszczu, białka, węglowodanów, d) zawartości % mięsa w daniu. 5) Próbki oferowanych posiłków (dla każdego asortymentu)
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www www.zrikd.waw.pl
Spec war pl. Czerwca 1976 r. nr 1, 02-495 Warszawa-Ursus
Data skl 09/01/2015
Godz skl 11:00
Miejsce plac Czerwca 1976 r. nr 1 (02-495 Warszawa-Ursus), IV piętro, kancelaria (budynek Urzędu Dzielnicy)
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)