Posiłki - w formie gotowych dań
Publication date | 2014-12-22 |
End date | 2015-01-09 11:00:00 |
Instytucja | Zakład Remontów i Konserwacji Dróg |
Miejscowość | Warszawa-Ursus |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 416958 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158940001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Flaki wołowe w rosole, fasolka po bretońsku z kiełbasą, leczo z kiełbasą, bigos domowy. Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 2 do SIWZ. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Remontów i Konserwacji Dróg |
Ulica | pl. Czerwca 1976 r. nr 1 |
Miejscowosc | Warszawa-Ursus |
Kod poczt | 02-495 |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 22 39 73 905 , 22 39 73 906 |
Fax | 22 39 73 906 |
Internet | www.zrikd.waw.pl |
Regon | 01589595600000 |
E mail | dpzp@zrikd.waw.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2015 |
Wadium | 2700 zł (dwa tysiące siedemset złotych) |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań |
Wiedza | Wykonawcy w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonali a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują co najmniej 3 dostawy wyrobów zgodnych z przedmiotem zamówienia, tj. posiłków w formie dań gotowych, o wartości minimum 150 000,00 zł (sto pięćdziesiąt tysięcy złotych) brutto każda oraz przedstawią dokumenty potwierdzające ich należyte wykonanie lub wykonywanie |
Potencjal | Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań |
Zdolne | Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań |
Sytuacja | Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok potw 5 | Tak |
Inne dok potw | 1) Certyfikat Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodny z normą PN-EN ISO 22000:2006P wydany Producentowi oferowanych wyrobów przez jednostkę posiadającą akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji (lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju) lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wskazanego systemu przez Producenta. 2) Decyzję właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii, kwalifikującą zakład Producenta posiłków do prowadzenia produkcji z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego, konserw mięsnych i mięsno-warzywnych. 3) Aktualne zaświadczenie wystawione przez lekarza weterynarii o znajdowaniu się zakładów Producenta oferowanych posiłków pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej. 4) Dla każdego z oferowanych produktów - dokument przedmiotowy (np. karta informacyjna), potwierdzający zgodność oferowanych dostaw z wymaganiami podanymi w Opisie przedmiotu zamówienia, w szczególności informujący o: a) braku zawartości mięsa oddzielanego mechanicznie, b) braku konserwantów, c) wartości odżywczej w 100g produktu oraz zawartości tłuszczu, białka, węglowodanów, d) zawartości % mięsa w daniu. 5) Próbki oferowanych posiłków (dla każdego asortymentu) |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zrikd.waw.pl |
Spec war | pl. Czerwca 1976 r. nr 1, 02-495 Warszawa-Ursus |
Data skl | 09/01/2015 |
Godz skl | 11:00 |
Miejsce | plac Czerwca 1976 r. nr 1 (02-495 Warszawa-Ursus), IV piętro, kancelaria (budynek Urzędu Dzielnicy) |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |