Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie w okresie od stycznia do grudnia 2015r.
Publication date | 2014-12-23 |
End date | 2015-01-05 08:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego |
Miejscowość | Rzeszów |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 418246 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158100009, 155000003, 158100006, 158000006, 151100002, 151300008, 151121007, 151315000, 153300000, 153000001, 33110002, 152000000, 32222005, 32200009, 31425003, 158510008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, zwanych dalej SIWZ. W wyliczeniu podanych w tabelach Zamawiający opierał się na ilościach zużytych w latach poprzednich. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany podanych wielkości z przyczyn od niego niezależnych np. absencja mieszkańców internatu, zmiana stanu ilościowego wychowanków, różne plany zajęć w różnych szkołach (np. dodatkowe dni wolne) itp. OpisOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego |
Ulica | ul. Warszawska 20 |
Nr domu | 20 |
Miejscowosc | Rzeszów |
Kod poczt | 35-205 |
Wojewodztwo | podkarpackie |
Tel | 0-17 748 31 00 |
Fax | 0-17 748 31 28 |
Internet | www.zss.rze.pl |
Regon | 00019395000000 |
E mail | zsspoz@poczta.interia.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 11 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2015 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Wykonawca spełni w/w warunek jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem. |
Potencjal | Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy artykułów spożywczych danej kategorii oraz posiadać wdrożony system HACCP. |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 13 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 16 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok potw 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Zamawiający dopuszcza istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty w przypadku wystąpienia następujących okoliczności: - zmian przepisów prawnych, w tym w szczególności przepisów podatkowych i rachunkowych. W przypadku zmiany ustawowej stawki podatku VAT kwota brutto wynagrodzenia należna Wykonawcy nie może ulec podwyższeniu, a ewentualna zmiana umowy będzie dotyczyła kwoty podatku i kwoty netto tego wynagrodzenia. W przypadku zmian nazewnictwa, oraz stosowanych dokumentów (certyfikatów, faktur VAT) dostosowanie do obowiązujących. W przypadku zmian przepisów dotyczących żywienia młodzieży lub innych ważnych czynników (np. decyzji Sanepidu) zamawiający zastrzega sobie wynikające z tego zmiany asortymentu towarów. |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 70 |
Kryt 2 | Jakość |
Kryt 2p | 25 |
Kryt 3 | Ubezpieczenie |
Kryt 3p | 5 |
Spec www | www.zss.rze.pl |
Spec war | ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. TADEUSZA RYLSKIEGO 35-205 Rzeszów, ul. Warszawska 20, pokój 112 oraz tablica ogłoszeń |
Data skl | 05/01/2015 |
Godz skl | 08:00 |
Miejsce | ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. TADEUSZA RYLSKIEGO 35-205 Rzeszów, ul. Warszawska 20, pokój nr 108 (sekretariat) |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |