Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie w okresie od stycznia do grudnia 2015r.
| Publication date | 2014-12-23 |
| End date | 2015-01-05 08:00:00 |
| Instytucja | Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego |
| Miejscowość | Rzeszów |
| Województwo | podkarpackie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 418246 / 2014 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 158100009, 155000003, 158100006, 158000006, 151100002, 151300008, 151121007, 151315000, 153300000, 153000001, 33110002, 152000000, 32222005, 32200009, 31425003, 158510008 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, zwanych dalej SIWZ. W wyliczeniu podanych w tabelach Zamawiający opierał się na ilościach zużytych w latach poprzednich. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany podanych wielkości z przyczyn od niego niezależnych np. absencja mieszkańców internatu, zmiana stanu ilościowego wychowanków, różne plany zajęć w różnych szkołach (np. dodatkowe dni wolne) itp. OpisOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaOpisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Dodatkowe informacje
| Biuletyn | 1 |
| Nazwa | Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego |
| Ulica | ul. Warszawska 20 |
| Nr domu | 20 |
| Miejscowosc | Rzeszów |
| Kod poczt | 35-205 |
| Wojewodztwo | podkarpackie |
| Tel | 0-17 748 31 00 |
| Fax | 0-17 748 31 28 |
| Internet | www.zss.rze.pl |
| Regon | 00019395000000 |
| E mail | zsspoz@poczta.interia.pl |
| Czy obowiazkowa | Tak |
| Dotyczy | 1 |
| Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
| Rodz zam | D |
| Czy czesci | Tak |
| Ilosc czesci | 11 |
| Czy wariant | Nie |
| Czy dialog | Nie |
| Czy uzup | Nie |
| Czas | D |
| Data zak | 31/12/2015 |
| Zaliczka | Nie |
| Uprawnienie | Wykonawca spełni w/w warunek jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem. |
| Potencjal | Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy artykułów spożywczych danej kategorii oraz posiadać wdrożony system HACCP. |
| Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
| Oswiadczenie potwierdzenia 13 | Tak |
| Oswiadczenie potwierdzenia 16 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
| Dok grup kap 1 | Tak |
| Dok podm zag 1 | Tak |
| Dok podm zag 2 | Tak |
| Dok podm zag 3 | Tak |
| Dok potw 1 | Tak |
| Niepelnosprawne | Nie |
| Kod trybu | PN |
| Czy zmiana umowy | Tak |
| Zmiana umowy | Zamawiający dopuszcza istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty w przypadku wystąpienia następujących okoliczności: - zmian przepisów prawnych, w tym w szczególności przepisów podatkowych i rachunkowych. W przypadku zmiany ustawowej stawki podatku VAT kwota brutto wynagrodzenia należna Wykonawcy nie może ulec podwyższeniu, a ewentualna zmiana umowy będzie dotyczyła kwoty podatku i kwoty netto tego wynagrodzenia. W przypadku zmian nazewnictwa, oraz stosowanych dokumentów (certyfikatów, faktur VAT) dostosowanie do obowiązujących. W przypadku zmian przepisów dotyczących żywienia młodzieży lub innych ważnych czynników (np. decyzji Sanepidu) zamawiający zastrzega sobie wynikające z tego zmiany asortymentu towarów. |
| Kryt cena | B |
| Kryt 1p | 70 |
| Kryt 2 | Jakość |
| Kryt 2p | 25 |
| Kryt 3 | Ubezpieczenie |
| Kryt 3p | 5 |
| Spec www | www.zss.rze.pl |
| Spec war | ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. TADEUSZA RYLSKIEGO 35-205 Rzeszów, ul. Warszawska 20, pokój 112 oraz tablica ogłoszeń |
| Data skl | 05/01/2015 |
| Godz skl | 08:00 |
| Miejsce | ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. TADEUSZA RYLSKIEGO 35-205 Rzeszów, ul. Warszawska 20, pokój nr 108 (sekretariat) |
| Termin | Obowiązuje termin |
| Okres liczba dni | 30 |
| Czy uniewaznienie | Nie |