Dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
| Publication date | 2014-12-31 |
| End date | 2015-01-09 10:00:00 |
| Instytucja | Wojewódzki Szpital Zespolony |
| Miejscowość | Konin |
| Województwo | wielkopolskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 424034 / 2014 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 155000003 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie. Przedmiot zamówienia składa się z 5 pakietów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla poszczególnych pakietów zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-61/2014, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plOpisPakiet 1, Dostawy codzienne (dni robocze), L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. miary, Ilość dziennie, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Mleko pasteryz. 2% op.butelka lub karton poj 1l ,l, 290, 105`850; 2. Śmietana 18% kubek 200g., l, 12, 4`380. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla poszczególnych pakietów zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-61/2014, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPakiet 2, Dostawy średnio 4 x w tygodniu (dni robocze),L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Maślanka butelka lub karton op 1l., l, 370, 4`440; 2. Ser twarogowy półtłusty kl. I op. kostka (pergamin-wosk) 250g., kg, 550, 6`600; 3. Twarożek półtłustyNaturalny wiaderko (op.0.5kg do 3kg), kg, 130, 1`560. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla poszczególnych pakietów zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-61/2014, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPakiet 3, Dostawy 2 x w tygodniu (dni robocze), Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. miary,Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: Masło extra (200 g), kg, 340, 4`080. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla poszczególnych pakietów zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-61/2014, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPakiet 4, Dostawy 1 x w tygodniu (dni robocze), L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - krojony plastry) op. 1000g , kg, 100, 1`200. 2. Ser topiony kostka (50g - 100g) op. folia aluminiowa, kg, 110, 1`320. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla poszczególnych pakietów zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-61/2014, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPakiet 5, Dostawy 2 x w miesiącu (dni robocze), Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: Jogurt naturalny kubek (180 g lub 200g. ), szt., 1`500, 18`000. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla poszczególnych pakietów zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-61/2014, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.pl |
Dodatkowe informacje
| Biuletyn | 1 |
| Nazwa | Wojewódzki Szpital Zespolony |
| Ulica | ul. Szpitalna 45 |
| Nr domu | 45 |
| Miejscowosc | Konin |
| Kod poczt | 62-504 |
| Wojewodztwo | wielkopolskie |
| Tel | 063 2404133 |
| Fax | 063 2404134 |
| Internet | www.szpital-konin.pl |
| Regon | 00031159100000 |
| E mail | szp@szpital-konin.pl |
| Czy obowiazkowa | Tak |
| Dotyczy | 1 |
| Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
| Rodz zam | D |
| Czy czesci | Tak |
| Ilosc czesci | 5 |
| Czy wariant | Nie |
| Czy dialog | Nie |
| Czy uzup | Nie |
| Wadium | Wadium nie zastosowano |
| Zaliczka | Nie |
| Uprawnienie | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. |
| Wiedza | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. |
| Potencjal | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. |
| Zdolne | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. |
| Sytuacja | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. |
| Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
| Dok grup kap 1 | Tak |
| Dok podm zag 1 | Tak |
| Dok potw 5 | Tak |
| Inne dok potw | W celu potwierdzenia że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć: a) Zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej; lub: b) Zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz o sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli (art. 64 ust. 1, ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225). |
| Inne dokumenty | W sytuacji kiedy Wykonawca polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych lub ekonomicznych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi w trakcie realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia |
| Niepelnosprawne | Nie |
| Kod trybu | PN |
| Czy zmiana umowy | Tak |
| Zmiana umowy | Obniżenie cen jednostkowych produktów dostarczanych przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy. |
| Kryt cena | A |
| Spec www | www.szpital-konin.pl |
| Spec war | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, pokój 3/14, II piętro |
| Data skl | 09/01/2015 |
| Godz skl | 10:00 |
| Miejsce | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria, pokój 3/13, II piętro |
| Termin | Obowiązuje termin |
| Okres liczba dni | 30 |
| Inf dodat | Nie dotyczy |
| Czy uniewaznienie | Nie |
| Czas | Obowiązuje termin |
| Czas mies | 12 |