Dostawa artykułów żywnościowych do Gimnazjum Publicznego im. Wł. St. Reymonta w Kłodzku przy ul. Traugutta 1a

Publication date 2015-03-23
End date 2015-03-30 10:00:00
Instytucja Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta
Miejscowość Kłodzko
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Warzywa przetworzone,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Produkty głęboko mrożone,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 64516 / 2015
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 154000002, 151120006, 155000003, 154000002, 156000004, 153000001, 158000006, 152200006, 153311709, 158960005, 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Gimnazjum Publicznego im. Wł. St. Reymonta w Kłodzku przy ul. Traugutta 1a. Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 części (zadania).

Część Nr 1: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa, podrobów i przetworów mięsnych.
Część Nr 2: Dostawa produktów mleczarskich, oleju, produktów przemiału ziarna, świeżych owoców, warzyw i podobnych produktów przetworzonych, różnych produktów spożywczych.
Część Nr 3: Dostawa mrożonek: ryb mrożonych, mrożonych warzyw i owoców oraz innych produktów głęboko mrożonych.
Część Nr 4: Dostawa świeżych owoców, warzyw i podobnych produktów.

Opis

. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 7.00 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem.
6. Okres przydatności do spożycia dla mięsa świeżego winien wynosić nie mniej niż 3 dni od daty
dostawy do magazynu Zamawiającego.1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 9.00 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Produkty winne być świeże, w pierwszym gatunku, zgodne z obowiązującymi normami.
6. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do
spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez
producenta na dostarczonym artykule.
7. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1 - 2 razy w tygodniu nie później niż do godz. 9.00 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do
spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez
producenta na dostarczonym artykule.
6. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 8.30 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Produkty muszą być świeże I klasy i pierwszego gatunku z zachowaniem obowiązujących
standardów jakości handlowej.
5. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta
Ulica ul. Traugutta 1a
Nr domu 1a
Miejscowosc Kłodzko
Kod poczt 57-300
Wojewodztwo dolnośląskie
Tel 74 867 30 06
Fax 74 867 30 06
Regon 89105041000000
E mail gklodzko@wp.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 4
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 08/04/2016
Zaliczka Nie
Niepelnosprawne Nie
Wadium Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Uprawnienie Wykonawca dołączy oświadczenie, że posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Wiedza Wykonawca wykaże wykonanie co najmniej 2 dostaw w zakresie objętym przedmiotem zamówienia o wartości co najmniej równej 50% ceny oferty każda.
Potencjal Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje odpowiednim potencjałem technicznymi do wykonania zamówienia
Zdolne Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
Sytuacja Wykonawca dołączy oświadczenie, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 3 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 2 Tak
Inne dokumenty 1. Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 3) 2. Kosztorys ofertowy stanowiący Załącznik Nr 6 do SIWZ
Kod trybu PN
Kryt cena B
Kryt 1p 90
Kryt 2 Dostawa
Kryt 2p 10
Spec www http://bip.ug-klodzko.dolnyslask.pl
Spec war Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta ul. Traugutta 1a 57-300 Kłodzko
Data skl 30/03/2015
Godz skl 10:00
Miejsce Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta ul. Traugutta 1a 57-300 Kłodzko
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)