Dostawa artykułów żywnościowych do Gimnazjum Publicznego im. Wł. St. Reymonta w Kłodzku przy ul. Traugutta 1a
Publication date | 2015-03-23 |
End date | 2015-03-30 10:00:00 |
Instytucja | Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta |
Miejscowość | Kłodzko |
Województwo | dolnośląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 64516 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 154000002, 151120006, 155000003, 154000002, 156000004, 153000001, 158000006, 152200006, 153311709, 158960005, 153000001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Gimnazjum Publicznego im. Wł. St. Reymonta w Kłodzku przy ul. Traugutta 1a. Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 części (zadania). Część Nr 1: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa, podrobów i przetworów mięsnych. Część Nr 2: Dostawa produktów mleczarskich, oleju, produktów przemiału ziarna, świeżych owoców, warzyw i podobnych produktów przetworzonych, różnych produktów spożywczych. Część Nr 3: Dostawa mrożonek: ryb mrożonych, mrożonych warzyw i owoców oraz innych produktów głęboko mrożonych. Część Nr 4: Dostawa świeżych owoców, warzyw i podobnych produktów. Opis. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 7.00 rano.2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego. 3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego. 5. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem. 6. Okres przydatności do spożycia dla mięsa świeżego winien wynosić nie mniej niż 3 dni od daty dostawy do magazynu Zamawiającego.1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 9.00 rano. 2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego. 3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego. 5. Produkty winne być świeże, w pierwszym gatunku, zgodne z obowiązującymi normami. 6. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule. 7. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1 - 2 razy w tygodniu nie później niż do godz. 9.00 rano. 2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego. 3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego. 5. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule. 6. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 8.30 rano. 2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego. 3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego. 5. Produkty muszą być świeże I klasy i pierwszego gatunku z zachowaniem obowiązujących standardów jakości handlowej. 5. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta |
Ulica | ul. Traugutta 1a |
Nr domu | 1a |
Miejscowosc | Kłodzko |
Kod poczt | 57-300 |
Wojewodztwo | dolnośląskie |
Tel | 74 867 30 06 |
Fax | 74 867 30 06 |
Regon | 89105041000000 |
E mail | gklodzko@wp.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 4 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 08/04/2016 |
Zaliczka | Nie |
Niepelnosprawne | Nie |
Wadium | Zamawiający nie żąda wniesienia wadium. |
Uprawnienie | Wykonawca dołączy oświadczenie, że posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania |
Wiedza | Wykonawca wykaże wykonanie co najmniej 2 dostaw w zakresie objętym przedmiotem zamówienia o wartości co najmniej równej 50% ceny oferty każda. |
Potencjal | Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje odpowiednim potencjałem technicznymi do wykonania zamówienia |
Zdolne | Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia |
Sytuacja | Wykonawca dołączy oświadczenie, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Inne dokumenty | 1. Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 3) 2. Kosztorys ofertowy stanowiący Załącznik Nr 6 do SIWZ |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 90 |
Kryt 2 | Dostawa |
Kryt 2p | 10 |
Spec www | http://bip.ug-klodzko.dolnyslask.pl |
Spec war | Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta ul. Traugutta 1a 57-300 Kłodzko |
Data skl | 30/03/2015 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta ul. Traugutta 1a 57-300 Kłodzko |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |