| Publication date |
2015-03-24 |
| End date |
2015-04-01 11:00:00 |
| Instytucja |
Wojewódzki Szpital Zespolony |
| Miejscowość |
Konin |
| Województwo |
wielkopolskie |
| Branża |
- Warzywa przetworzone,
- Mleko,
- Produkty przemiału ziarna,
- Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty,
- Produkty z ziaren zbóż
|
Szczegóły
|
| Numer ogłoszenia |
65708 / 2015 |
| Document type |
ZP-400 |
| Cpv code |
155117000, 153311709, 152200006, 31425003, 156100007, 156133805, 156121002 |
| Adres strony internetowej siwz |
|
| BZP |
Zobacz
|
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mleka modyfikowanego w proszku, warzyw mrożonych, filetów rybnych mrożonych, jaj świeżych, kaszy manny, kaszy jęczmiennej, płatków owsianych, mąki pszennej dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla poszczególnych pakietów zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-12/2015, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.pl
OpisMleko modyfikowane w proszku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla pakietu zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-12/2015, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plWarzywa mrożone. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla pakietu zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-12/2015, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plFilet rybny mrożony Miruna SHP (Shatter pack). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla pakietu zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-12/2015, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plJaja świeże średnie M. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla pakietu zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-12/2015, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKasza manna, Kasza jęczmienna, Płatki owsiane. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla pakietu zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-12/2015, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMąka pszenna. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami dla pakietu zawarty jest w SIWZ nr WSZ-NZ-12/2015, który jest udostępniony na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.pl |
| Biuletyn |
1
|
| Nazwa |
Wojewódzki Szpital Zespolony
|
| Ulica |
ul. Szpitalna 45
|
| Nr domu |
45
|
| Miejscowosc |
Konin
|
| Kod poczt |
62-504
|
| Wojewodztwo |
wielkopolskie
|
| Tel |
063 2404133
|
| Fax |
063 2404134
|
| Internet |
www.szpital-konin.pl
|
| Regon |
00031159100000
|
| E mail |
szp@szpital-konin.pl
|
| Czy obowiazkowa |
Tak
|
| Dotyczy |
1
|
| Rodzaj zam |
Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
|
| Rodz zam |
D
|
| Czy czesci |
Tak
|
| Ilosc czesci |
6
|
| Czy wariant |
Nie
|
| Czy dialog |
Nie
|
| Czy uzup |
Nie
|
| Wadium |
Wadium nie zastosowano
|
| Zaliczka |
Nie
|
| Uprawnienie |
Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp.
|
| Wiedza |
Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp.
|
| Potencjal |
Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp.
|
| Zdolne |
Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp.
|
| Sytuacja |
Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp.
|
| Oswiadczenia wykluczenia 1 |
Tak
|
| Oswiadczenia wykluczenia 2 |
Tak
|
| Dok grup kap 1 |
Tak
|
| Dok podm zag 1 |
Tak
|
| Dok potw 5 |
Tak
|
| Inne dok potw |
W celu potwierdzenia że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć:
a)Zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu środkami spożywczymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli art. 64, ust. 1, Ustawy z dn. 26.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.)
|
| Inne dokumenty |
W sytuacji kiedy Wykonawca polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych lub ekonomicznych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi w trakcie realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia.
|
| Niepelnosprawne |
Nie
|
| Kod trybu |
PN
|
| Czy zmiana umowy |
Tak
|
| Zmiana umowy |
Obniżenie cen jednostkowych produktów dostarczanych przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy.
|
| Kryt cena |
A
|
| Spec www |
www.szpital-konin.pl
|
| Spec war |
Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, pokój 3/14, II piętro
|
| Data skl |
01/04/2015
|
| Godz skl |
11:00
|
| Miejsce |
Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria, pokój 3/13, II piętro
|
| Termin |
Obowiązuje termin
|
| Okres liczba dni |
30
|
| Czy uniewaznienie |
Nie
|