Przetarg nieograniczony nr 5/2015 na dostawę art. żywnosciowych
Publication date | 2015-04-03 |
End date | 2015-04-13 10:30:00 |
Instytucja | Szpital Powiatowy w Pyrzycach |
Miejscowość | Pyrzyce |
Województwo | |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 75758 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151311305, 151211350, 151100002, 151110009, 151120006, 33110002, 158110006, 158914004, 158712604, 158712738, 158351507, 31421009, 153322903, 157125001, 158700007, 156121002, 156120001, 32113006, 158511009, 158610001, 158600004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa artykułów żywnościowychOpisWędliny, Mięso wieprzowe, mięso wołowe, drób.RYBYPIECZYWOZupy w proszku, sosy w proszku, przyprawy, przetwory konserwowePrzetwory zbożowe, towary sypkie |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Szpital Powiatowy w Pyrzycach |
Ulica | ul. Jana Pawła II 2 |
Nr domu | 2 |
Miejscowosc | Pyrzyce |
Kod poczt | 74-200 |
Tel | 091 5702573 w. 260 |
Fax | 091 5933227 |
Internet | www.szpital.pyrzyce.net.pl |
Regon | 81265774000000 |
E mail | zaopatrzenie@szpital.pyrzyce.net.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Podmiot prawa publicznego |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 5 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | Zamawiający wymaga wniesienia wadium w kwocie- 2470,00 zł Pakiet nr 1 - 1366,00 zł Pakiet nr 2 - 83,00 zł Pakiet nr 3 - 340,00 zł Pakiet nr 4 - 445,00 zł Pakiet nr 5 - 236,00 zł |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zgodnie z SIWZ |
Wiedza | Zgodnie z SIWZ |
Potencjal | Zgodnie z SIWZ |
Zdolne | Zgodnie z SIWZ |
Sytuacja | Zgodnie z SIWZ |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok podm zag 4 | Tak |
Dok podm zag 5 | Tak |
Inne dokumenty | 1. Oświadczenie o obowiązujących w zakładzie zasadach systemu HACCP- analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli. 2. Decyzja Sanepidu o przystosowaniu środka transportu do przewożenia środków żywnościowych. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.szpial.pyrzyce.net.pl |
Spec war | Szpital Powiatowy w Pyrzycach ul. Jana Pawła II 2 74-200 Pyrzyce-Dział Zaopatrzenia i zamówień Publicznych |
Data skl | 13/04/2015 |
Godz skl | 10:30 |
Miejsce | Szpital powiatowy w Pyrzycach ul. Jana Pawła II 2 74-200 Pyrzyce- SEKRETARIAT |
Termin | D |
Okres data do | 12/05/2015 |
Czy uniewaznienie | Nie |