sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Publication date | 2015-04-10 |
End date | 2015-04-21 12:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Kwidzynie |
Miejscowość | Kwidzyn |
Województwo | pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 81290 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151313101, 151310005, 158316008, 153310007, 153314609, 153315002, 153314276, 153311352, 159820005, 153321005, 152290009, 152000000, 151120006, 151315000, 154122001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg 2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa Część II - MIÓD Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce Kod CPV: 15831600-8 miód Część III - WARZYWA PRZETWORZONE 1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg 2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg 5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg 6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy, Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE 1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzone Część V - NAPÓJ W PROSZU 1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiające Część VI - KOMPOT 1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoce Część VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne Część VIII - ARTYKUŁY RYBNE 1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowane Część IX - DRÓB 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe Część X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce. Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne Zamawiający informuje, iż nie ponosi kosztów w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia. OpisCzęść I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg 2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsaCzęść II - MIÓD Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce Kod CPV: 15831600-8 miódCzęść III - WARZYWA PRZETWORZONE 1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg 2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg 5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg 6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy,Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE 1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzoneCzęść V - NAPÓJ W PROSZU 1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiająceCzęść VI - KOMPOT 1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoceCzęść VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybneCzęść VIII - ARTYKUŁY RYBNE 1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowaneCzęść IX - DRÓB 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobioweCzęść X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce. Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny w Kwidzynie |
Ulica | ul. Lotnicza 1 |
Nr domu | 1 |
Miejscowosc | Kwidzyn |
Kod poczt | 82-500 |
Wojewodztwo | pomorskie |
Tel | 055 27922945 |
Regon | 00064902500000 |
E mail | zk_kwidzyn@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej |
Rodzaj zam inny | Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 10 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data roz | 01/06/2015 |
Wadium | zamawiający nie wymaga wniesienia wadium |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania. |
Wiedza | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania. |
Potencjal | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania. |
Zdolne | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania. |
Sytuacja | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania. |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn |
Data skl | 21/04/2015 |
Godz skl | 12:00 |
Miejsce | Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |