Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 3 w Żywcu, ul. M. Skłodowskiej-Curie 2.
Publication date | 2015-06-25 |
End date | 2015-07-03 09:30:00 |
Instytucja | Szkoła Podstawowa nr 3 im. A. Mickiewicza w Żywcu |
Miejscowość | Żywiec |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 155246 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 3 w Żywcu, ul. M. Skłodowskiej-Curie 2. -15000000-8 Opis03221220-4 Groch15863200-7 Herbata czarna 15321700-1 Mieszanki soków nieskoncentrowanych 15321800-2 Soki skoncentrowane 15892200-9 Ekstrakty warzywne 15872100-2 Pieprz 15872400-5 Sól 15872300-4 Zioła 15872200-3 Przyprawy korzenne 15891500-5 Buliony 15893100-5 Mieszanki spożywcze 15831200-4 Cukier biały 15850000-1 Produkty z ciasta makaronowego 15612100-2 Mąka pszenna 15871270-7 Mieszanki przypraw 15614100-6 Ryż długoziarnisty 15623000-1 Skrobie 15420000-8 Rafinowane oleje i tłuszcze 15841400-9 Słodzony proszek kakaowy 15842000-2 Czekolada i wyroby cukiernicze 15331425-2 Przecier pomidorowy 15331428-3 Sos pomidorowy 03211900-2 Produkty z ziaren 15890000-3 Kwasek cytrynowy03212100-1 Ziemniaki 03221112-4 Marchew 03221113-1 Cebula 03221210-1 Fasola 03221240-0 Pomidory 03221270-9 Ogórki 03221310-2 Sałata 03221420-6 Kalafior 03221430-9 Brokuły 03222111-4 Banany 03222210-8 Cytryny 03222240-7 Mandarynki 03222313-0 Truskawki 03222321-9 Jabłko 03221000-6 Warzywa 032221410-3 Kapusta 15331142-4 Kapusta przetworzona15111100-0 Wołowina 15113000-3 Wieprzowina 15112120-3 Indyki 15112130-6 Kurczęta 15131130-5 Wędliny 15114000-0 Podroby 15412100-0 Tłuszcze zwierzęce15221000-3 Ryby mrożone 15331170-9 Warzywa mrożone 15896000-5 Produkty głęboko mrożone03142500-3 Jaja 15512100-1 Śmietana chuda 15512200-2 Śmietana tłusta 15530000-2 Masło 15542100-0 Ser twarogowy 15544000-3 Ser twardy 15511700-0 Mleko w proszku 15551320-4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15899000-9 Drożdże15811100-7 Chleb 15812200-5 Ciasta 15811400-0 Bułeczki |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Szkoła Podstawowa nr 3 im. A. Mickiewicza w Żywcu |
Ulica | ul. M. Skłodowskiej-Curie 2 |
Nr domu | 2 |
Miejscowosc | Żywiec |
Kod poczt | 34-300 |
Wojewodztwo | śląskie |
Tel | 0-33 8612013 |
Fax | 0-33 8612013 |
Internet | www.sp3zywiec.superszkolna.pl |
Regon | 07039739400000 |
E mail | sp3zywiec@poczta.onet.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Adres dyn zak | www.sp3zywiec.superszkolna.pl |
Rodzaj zam | Inny: szkoła |
Rodzaj zam inny | szkoła |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 6 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 10 |
Wadium | Nie przewiduje się wnoszenia wadium. |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | 1) Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, a w szczególności wynikające z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 225 ze zm.), w zakresie spełniania koniecznych wymagań higieniczno - sanitarnych w procesie produkcji i obrocie żywnością; Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ. |
Wiedza | 2) Posiadania wiedzy i doświadczenia. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ. |
Potencjal | 3) Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ. |
Zdolne | 3) Dysponowania odpowiednimi osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ. |
Sytuacja | 4) Sytuacji ekonomicznej i finansowej. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunku: na podstawie oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w części VI pkt II ppkt 1 SIWZ. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia (art. 26 ust. 2b ustawy Pzp). |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.sp3zywiec.superszkolna.pl |
Spec war | www.sp3zywiec.superszkolna.pl |
Data skl | 03/07/2015 |
Godz skl | 09:30 |
Miejsce | Szkoła Podstawowa nr 3 im. Adama Mickiewicza w Żywcu ul. M. Skłodowskiej-Curie 2 (parter - sekretariat). |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Inf dodat | nie dotyczy |
Czy uniewaznienie | Nie |