Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.

Publication date 2015-07-22
End date 2015-08-17 09:00:00
Instytucja Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
Miejscowość Bielsko-Biała
Województwo śląskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Warzywa przetworzone,
  • Przetworzone owoce i orzechy,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 185226 / 2015
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 158000006, 153000001, 155000003, 153311709, 152200006, 152300009, 153321005, 31425003, 154000002, 158100009, 158400008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej:
Pakiet 1a - Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a),
Pakiet 1b - Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b),
Pakiet 1c - Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c),
Pakiet 1d - Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d),
Pakiet 1e - Pieczywo (Załącznik 1 e)
Pakiet 1f - Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f),
Pakiet 1g - Jaja (Załącznik 1g),
Pakiet 1h - Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h).

Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.

Opis

Wartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1a - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik 1b - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1c - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1d - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1e - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1f - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1g - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1h - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
Ulica ul. Wyspiańskiego 5
Nr domu 5
Miejscowosc Bielsko-Biała
Kod poczt 43-300
Wojewodztwo śląskie
Tel 33 812 44 29
Fax 33 812 44 29
Internet www.gastronom.edu.pl
Regon 07233207400000
E mail zsgih@op.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Adres dyn zak www.gastronom.edu.pl
Rodzaj zam Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 8
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2015
Wadium Nie pobiera się wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2.
Wiedza Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, 2, 3.
Potencjal Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1
Zdolne Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1
Sytuacja Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1.
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Inne dokumenty 1.Oryginał oferty przetargowej sporządzonej na formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ. 2.Wypełniony/e formularz/e cenowy/e (załącznik nr 1a, 1b, 1c, 1d, 1e, 1f, 1g, 1h). 3.Pełnomocnictwo (w oryginale) do reprezentowania wykonawców ubiegających się wspólnie (konsorcja, spółki cywilne) o przedmiotowe zamówienie, określające zakres udzielonego pełnomocnictwa (pełnomocnik winien być powołany przez wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o zamówienie). 4.Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu ( w trybie art. 44 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 roku (Dz. U. z 2013 poz. 907,984,1047 i 1473 oraz z 2014 poz. 423), zwanej dalej Pzp - wg wzoru - Załącznik nr 2 do niniejszego SIWZ. 5.Dokumenty potwierdzające, że dostawy wymienione w w/w wykazie (zgodnie z pkt 2) zostały wykonane należycie (referencje zamawiających). 6.Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia, w celu udowodnienia, iż Wykonawca będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia - w przypadku gdy wykonawca wskaże, że będzie polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów (art. 26 ust.2b znowelizowanej ustawy pzp). 7.Oświadczenie wykonawcy (na formularzu ofertowym Załącznik nr 1 do SIWZ ) : -Oświadczamy, że zapoznaliśmy się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia i nie wnosimy do niej zastrzeżeń oraz zdobyliśmy konieczne informacje do przygotowania oferty. -Oświadczamy, że uważamy się związani niniejszą ofertą przez wskazany czas w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. -Oświadczamy, że Projekt Umowy (Załącznik nr 4) został przez nas zaakceptowany i zobowiązujemy się w przypadku wyboru naszej oferty do zawarcia umowy na wyżej wymienionych warunkach w miejscu i terminie wyznaczonym przez Zamawiającego.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena B
Kryt 1p 95
Kryt 2 termin płatności
Kryt 2p 5
Spec www www.gastronom.edu.pl
Spec war Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych ul. Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała (sekretariat)
Data skl 17/08/2015
Godz skl 09:00
Miejsce Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych ul. Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała (sekretariat)
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)