Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Publicznych w Jastrzębi
Publication date | 2015-12-01 |
End date | 2015-12-09 10:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Publicznych w Jastrzębi |
Miejscowość | Jastrzębia |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 326142 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 155000003, 153311709, 32000003, 158000006, 158100009, 151120006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Publicznych w Jastrzębi z podziałem na 7 części: Część nr 1 - mięso i tłuszcze. Część nr 2 - nabiał. Część nr 3 - mrożonki. Część nr 4 - owoce i warzywa. Część nr 5 - różne produkty spożywcze. Część nr 6 - pieczywo. Część nr 7 - drób i przetwory z drobiu. Realizacja przedmiotu umowy następuje w oparciu o wystawione przez Zamawiającego zamówienie na piśmie lub w telefonicznie w terminie max do 24 godzin od chwili zgłoszenia potrzeb (w dni pracy Zamawiającego tj. od poniedziałku do piątku): a) dostawa nabiału i pieczywa codziennie do godz. 8:00 b) dostawa pozostałych produktów dwa razy w tygodniu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia z podziałem na części nr 1- 7 zawiera załącznik nr 4.01, 4.02, 4.03, 4.04, 4.05, 4.06, 4.07. Opis1. Kiełbasa toruńska o zawartości80% mięsa - 750 kg; 2. Mięso mielone wołowo- wieprzowe - 600 kg; 3. Pieczeń wołowa - 460 kg; 4. Słonina - 80 kg; 5. Schab bez kości - 340 kg; 6. Szynka gotowana - 10 kg; 7. Szynka surowa wieprzowa - 160 kg; 8. Antrykot wołowy - 80 kg; 9. Żeberka wieprzowe - 80 kg;1. Ser biały półtłusty - 180 kg; 2. Śmietana 18 % PIĄTNICA 400 g lub równoważne opakowanie - 800 szt.; 3. Mleko 1,5% 1 l - 200l; 4. Masło ekstra o zawartości 82% tłuszczu 200g - 500 szt.; 5. Margaryna roślinna 0,5 kg - 1kg; 6. Drożdże 100g - 50 szt.; 7. Jaja I klasa - 2000 szt.; 8. Śmietana 30% ŁACIATE 0,5l lub równoważne opakowanie - 200 szt.; 9. Śmietana 12% 400 g - 700 szt. 10. Margaryna miękka RAMA o zawartości 80 - 82 % tłuszczu 0,5 l lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 11. Ser żółty - 40kg;1. Ryba w kostce panierowana MINTAJ 100 g - 400 kg; 2. Warzywa na patelnie ZAMVINEX lub równoważne opakowanie - 50 kg; 3. Truskawki mrożone ZAMVINEX lub równoważne opakowanie - 300 kg; 4. Marchew z groszkiem mrożone - 60 kg; 5. Kalafior mrożony ZAMVINEX lub równoważne opakowanie - 100 kg; 6. Pierogi z mięsem MAXIMO lub równoważne opakowanie - 120 kg; 7. Pierogi jabłko- brzoskwinia MAXIMO lub równoważne opakowanie - 120 kg; 8. Pierogi z jagodami MAXIMO lub równoważne opakowanie - 240 kg; 9. Pierogi z truskawkami MAXIMO lub równoważne opakowanie - 240 kg; 10. Kopytka serowe - 420 kg; 11. Kluski śląskie - 480 kg; 12. Pierogi ruskie MAXIMO lub równoważne opakowanie - 360 kg; 13. Uszka z mięsem - 200 kg; 14. Barszcz ukraiński - 30 kg; 15. Mini marchew - 60 kg; 16. Pierogi ze słodkim serkiem - 120 kg; 17. Mieszanka kompotowa ZAMVINEX lub równoważne opakowanie - 300 kg; 18. Knedle ze śliwkami - 180 kg;1. Buraki ćwikłowe - 190 kg; 2. Cebula - 370 kg; 3. Fasola Jaś - 260 kg; 4. Jabłka - 800 kg; 5. Kapusta biała - 600 kg; 6. Kapusta kwaszona - 300 kg; 7. Seler korzeń - 100 kg; 8. Pomidory-sezonowo - 160 kg; 9. Pieczarki - 110 kg; 10. Ziemniaki - 6000 kg; 11. Ogórki świeże- sezonowo - 150 kg; 12. Marchew - 260 kg; 13. Kapusta młoda - 60 szt.; 14. Sałata zielona 320 szt.; 15. Czosnek - 25 kg; 16. Kapusta pekińska - 200 kg; 17. Natka pietruszki - 100 szt.; 18. Koper pęczek - 100 szt.; 19. Ogórki kwaszone 0,5 kg - 64 szt.; 20. Truskawka świeża - 50 kg; 21. Kalafior świeży - 110 szt.; 22. Papryka czerwona - 26 kg; 23. Brokuły - 100 szt.; 24. Banany - 300 kg; 25. Mandarynki - 300 kg; 26 Pory - 130 szt.; 27. Cytryny - 120 kg;1. Bułka tarta - 160 kg; 2. Cukier puder - 40 kg; 3. Cukier waniliowy 20g - 30 szt.; 4. Cukier kryształ - 500 kg; 5. Ziele angielskie KAMIS 15 g lub równoważne opakowanie - 40 szt.; 6. Herbata ekspresowa owocowa 20 torebek SAGA lub równoważne opakowanie - 110 szt.; 7. Koncentrat pomidorowy 200g PUDLISZKI lub równoważne opakowanie - 300 szt.; 8. Kasza wiejska - 200 kg; 9.Przyprawa do steków 20 g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 100 szt.; 10. Kminek cały 15g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 11. Ketchup 1 kg o zawartości 80 % pomidorów PUDLISZKI lub równoważne opakowanie - 30 kg; 12. Liście laurowe 6 g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 30 szt.; 13. Mąka poznańska typ 500 KRAKUS lub równoważne opakowanie - 700 kg; 14. Mąka kartoflana - 40 kg; 15. Makaron świderki LUBELLA lub równoważne opakowanie - 420 kg; 16. Makaron nitki CZANIECKI lub równoważne opakowanie - 220 szt.; 17. Makaron gwiazdki CZANIECKI lub równoważne opakowanie - 180 szt.; 18. Marmolada - 30 kg; 19. Bazylia 10 g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 20. Majeranek 20g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 80 szt.; 21. Przyprawa do dań z fasoli 20 g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 50 szt.; 22. Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty KAMIS lub równoważne opakowanie - 50 szt.; 23. Ocet 10 % 500 ml - 40 szt.; 24. Olej kujawski 1l - 600 szt.; 25. Pieprz mielony 0,2dag - 300 szt. 26. Liść lubczyku 10g - 20 szt.; 27. Ryż biały długoziarnisty - 400 kg; 28. Sól - 150 kg; 29. Sałatka szwedzka 0,9 l - 100 szt.; 30. Sałatka z czerwonej kapusty 0,9 l - 200 szt. 31. Sałatka wielowarzywna 0,9 l - 300 szt.; 32. Zioła prowansalskie 10g - 20 szt.; 33. Żurek 0,5l butelka - 320 szt.; 34. Mieszanka warzyw suszonych 100 g - 120szt.; 35. Przyprawa do mięsa mielonego 22g KAMIS lub równoważne opakowanie - 40 szt.; 36. Musztarda 0,9 l - 10 szt.; 37. Papryka słodka 10 g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 38. Przyprawa do mięs 75g DELICAT lub równoważne opakowanie - 50 szt.; 39. Oliwa z oliwek 0,5 l - 10 szt.; 40. Sos spaghetti KNORR bolognese w torebce 51 g lub równoważne opakowanie - 300 szt.; 41. Kasza manna 1 kg - 30 kg; 42. Koncentrat buraczany 300 ml KRAKUS lub równoważne opakowanie - 100 szt.; 43. Pieprz ziołowy 10 g - 10 szt.; 44. Grzanki tradycyjne op. 150g - 20 kg; 45. Buraczki z chrzanem 770 g - 40 szt.; 46. Makaron spaghetti LUBELLA lub równoważne opakowanie - 200 kg; 47. Papryka ostra 10 g PRYMAT lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 48. Chrzan tarty w słoiczku 180 g - 10 szt.; 49. Kwasek cytrynowy 50 g - 10 szt.; 50. Makaron łazanki LUELLA lub równoważne opakowanie - 200 kg; 51. Kminek mielony 10 g - 20 szt.; 52. Soczek 100% 200 ml - 1000 szt.; 53. Barszcz biały 0,5 l w butelce - 200 szt.; 54. Sos do spaghetti AGROVITA bolognese 800 g- słoik lub równoważne opakowanie - 300 szt.; 55. Gałka muszkatołowa 10 g KAMIS lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 56. Miód naturalny 1 l - 20 szt.; 57. Szczaw siekany w słoiku 700 ml - 20 szt.; 58. Sos słodko- kwaśny 51 g KNORR lub równoważne opakowanie - 200 szt. 59. Przyprawa do mięsa wieprzowego 20 g KAMIS lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 60. Przyprawa do kurczaka 25g KAMIS lub równoważne opakowanie - 20 szt.; 61. Przyprawa do gulaszu 20g KAMIS lub równoważne opakowanie - 40 szt.1. Bułki małe - 400 szt.; 2. Chleb krojony mieszany 1 kg - 700 szt.; 3. Bulki wieloziarniste - 200 szt.1. Filet z kurczaka - 600 kg; 2. Kurczak - 200 kg; 3. Filet z indyka - 200 kg; 4. Porcja rosołowa - 150 kg |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Publicznych w Jastrzębi |
Ulica | Jastrzębia 1 |
Nr domu | 1 |
Miejscowosc | Jastrzębia |
Kod poczt | 33-191 |
Wojewodztwo | małopolskie |
Tel | 14 6512466 |
Fax | 14 6512466 |
Regon | 12052591300000 |
E mail | gimnazjumjastrzebia@op.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Placówka oświatowa |
Rodzaj zam inny | Placówka oświatowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 7 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Tak |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2016 |
Wadium | Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium. |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Wiedza | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Potencjal | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Zdolne | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Sytuacja | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 95 |
Kryt 2 | Termin wykonania zamówienia |
Kryt 2p | 5 |
Spec www | www.bip.malopolska.pl/ugciezkowice |
Spec war | Zespół Szkół Publicznych w Jastrzębi Jastrzębia 1 33-191 Jastrzębia |
Data skl | 09/12/2015 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Zespół Szkół Publicznych w Jastrzębi Jastrzębia 1 33-191 Jastrzębia - sekretariat |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Tak |
Inne dokumenty | Oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wg załącznika nr 1do SIWZ. |
Zam uzupelniajace | Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust.1 pkt 7 ustawy PZP o wartości nie przekraczającej 20% wartości zamówienia podstawowego. |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |