Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół nr 84 w Warszawie - 2016 rok
Publication date | 2015-12-02 |
End date | 2015-12-09 09:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Nr 84 |
Miejscowość | Warszawa |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 327250 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 152200006, 153000001, 151000009, 158000006, 155000003, 31425003, 158942003, 153311709, 153320004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół nr 84 w Warszawie - 2016 rok. Wykonanie zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie od dn. 02 stycznia 2016 r. (w przypadku przedłużającej się procedury przetargowej - od daty zawarcia umowy) do 31 grudnia 2016 r., zgodnie z zawartą umową, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego, za pośrednictwem faksu lub poczty elektronicznej. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został opisany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i w załącznikach 2.1-2.7 do SIWZ. Przedmiot zamówienia podzielony został na 7 części: Część 1: Ryby - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.1; Część 2: Mrożonki - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.2; Część 3: Warzywa, owoce, kiszonki - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.3; Część 4: Mięso i wędliny - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.4; Część 5: Produkty ogólnospożywcze - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.5; Część 6: Nabiał - szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.6; Część: 7: Wyroby garmażeryjne szczegółowy opis części zamówienia znajduje się w załączniku do SIWZ nr 2.7. OpisSzczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został wskazany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - rozdział 3 oraz w Załącznikunr 2.1 do SIWZ..Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został wskazany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - rozdział 3 oraz w Załączniku nr 2.2 do SIWZ..Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został wskazany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - rozdział 3 oraz w Załączniku nr 2.3 do SIWZ.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został wskazany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - rozdział 3 oraz w Załączniku nr 2.4 do SIWZSzczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został wskazany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - rozdział 3 oraz w Załączniku nr 2.5 do SIWZ.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został wskazany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - rozdział 3 oraz w Załączniku nr 2.6 do SIWZ.Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został wskazany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - rozdział 3 oraz w Załączniku nr 2.7 do SIWZ |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Nr 84 |
Ulica | ul. Zwycięzców 44 |
Nr domu | 44 |
Miejscowosc | Warszawa |
Kod poczt | 03-938 |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 0-22 617 63 28 |
Fax | 0-22 617 63 28 |
Internet | www: www.zs84.pl |
Regon | 01607344600000 |
E mail | sekretariat@zs84.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: www: www.zs84.pl |
Rodzaj zam inny | www: www.zs84.pl |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 7 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2016 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający nie opisuje i nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Wiedza | Należy wykazać, iż w terminie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, Wykonawca należycie zrealizował co najmniej trzy dostawy artykułów żywnościowych o wartości nie mniejszej niż wartość części zamówienia, na którą składa ofertę. Przez dostawę rozumie się: sukcesywną dostawę artykułów spożywczych, w asortymencie należącym do grupy produktów odpowiadającej części zamówienia, na którą składana jest oferta, przez okres jednego roku. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu wg formuły spełnia/nie spełnia na podstawie złożonych przez wykonawców oświadczeń i dokumentów |
Potencjal | Warunek ten zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że dysponuje co najmniej jednym pojazdem spełniającym i wymagania do przewozu żywności oraz wymogi sanitarno - epidemiologiczne. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu wg formuły spełnia/nie spełnia na podstawie złożonych przez wykonawców oświadczeń i dokumentów |
Zdolne | Zamawiający nie opisuje i nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Sytuacja | Zamawiający nie opisuje i nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Inne dokumenty | 1) Wykonawca wraz z oświadczeniem o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, wg Załącznika Nr 3 do SIWZ załącza kopię (poświadczoną za zgodność z oryginałem) zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej 2) W celu wykazania spełniania warunków dotyczących posiadanej wiedzy i oświadczenia, Wykonawca składa wykaz wykonanych usług (zgodnie z Załącznikiem Nr 6 do SIWZ) na dostawę artykułów żywnościowych w terminie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, o wartości nie mniejszej niż wartość części zamówienia, na którą składa ofertę. Wykonawcy składający ofertę na kilka części zamówienia są obowiązani przedstawić wykaz usług w odniesieniu do każdej z części z osobna. Wykonawca składa wraz z Załącznikiem nr 6 dowody potwierdzające należyte wykonanie ww. dostaw. 3) W celu wykazania spełniania warunków dotyczących dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia Wykonawca składa wykaz dysponowania pojazdami (zgodnie z Załącznikiem nr 7 do SIWZ) oraz kopię (poświadczoną za zgodność z oryginałem) decyzji wydanej przez organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organ Inspekcji Weterynaryjnej w sprawie spełniania wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w obrocie artykułami żywnościowymi - dopuszczającą środek transportu wskazany w wykazie pojazdów do przewozu artykułów spożywczych |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 90 |
Kryt 2 | warunki reklamacji |
Kryt 2p | 10 |
Spec www | www.zs84.pl |
Spec war | ul. Zwycięzców 44, 03-938 Warszawa |
Data skl | 09/12/2015 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Zespół Szkół nr 84 w Warszawie, ul. Zwycięzców 44, 03-938 Warszawa, pokój Sekretariat |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |