2 sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych - 2016 rok
Publication date | 2015-12-08 |
End date | 2015-12-18 09:15:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Gastronomicznych |
Miejscowość | Białystok |
Województwo | podlaskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 333896 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 31100005, 153100004, 158000006, 159000007, 243225002 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na pięć pakietów) do siedziby Zamawiającego środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Szacunkowe ilości oraz asortyment różnych artykułów żywnościowych przedstawiono w załącznikach nr 1, 4, 11, 13, 15 do SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odstąpienia od realizacji części dostaw w każdej z pozycji asortymentowych. Zakres zamówienia może być zmniejszony, odpowiednio do realnych potrzeb Zamawiającego. Wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeń finansowych z tego tytułu. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Gastronomicznych |
Ulica | ul. Knyszyńska 12 |
Nr domu | 12 |
Miejscowosc | Białystok |
Kod poczt | 15-702 |
Wojewodztwo | podlaskie |
Tel | 85 6513854 |
Fax | 85 6513405 |
Internet | http://www.zsg.bialystok.pl/ |
Regon | 00018559000000 |
E mail | zsgastro@poczta.onet.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 5 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data roz | 01/01/2016 |
Zaliczka | Nie |
Wiedza | Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu poprzez złożenie przez wykonawcę oświadczenia wynikającego z art. 44 ustawy (wzór - zał. 1, 4, 11, 13, 15, stosownie dla właściwego PAKIETU) i tym samym wykaże, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert świadczył dostawy minimum trzem podmiotom w zakresie objętym zamówieniem. |
Potencjal | Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu poprzez złożenie przez wykonawcę oświadczenia wynikającego z art. 44 ustawy (wzór - zał. 1, 4, 11, 13, 15, stosownie dla właściwego PAKIETU) i tym samym wykaże, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert świadczył dostawy minimum trzem podmiotom w zakresie objętym zamówieniem. |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Inne dokumenty | a. formularz ofertowo - cenowy/ wykaz wykonanych dostaw stanowiący Załączniki nr 1, 4, 11, 13, 15 do SIWZ (wszystkie pozycje formularza muszą zostać wypełnione) b. pełnomocnictwo - w przypadku, gdy oferta została podpisana przez pełnomocnika lub gdy oferta została złożona przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie zgodnie z art. 23 ustawy |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w zakresie terminu realizacji zamówienia w przypadku powstania okoliczności których nie można było wcześniej przewidzieć a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie oraz w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem. |
Kryt cena | A |
Spec www | http://www.zsg.bialystok.pl/ |
Spec war | Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku, Sekretariat szkoły, ul. Knyszyńska 12, 15-702 Białystok, telefon/fax/: /85/6-512-989. |
Data skl | 18/12/2015 |
Godz skl | 09:15 |
Miejsce | Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku, Sekretariat szkoły, ul. Knyszyńska 12, 15-702 Białystok, telefon/fax/: /85/6-512-989, e-mail: zsgastro@poczta.onet.pl |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |