Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Nr 45 w Warszawie, ul. Jagiellońska 7
Publication date | 2015-12-08 |
End date | 2015-12-15 09:30:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Nr 45 |
Miejscowość | Warszawa |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 333954 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 153000001, 30000001, 155000003, 158000006, 159000007, 154000002, 153000006, 158100009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Nr 45 w Warszawie, ul. Jagiellońska 7 Pieczywo i wyroby cukiernicze Warzywa i owoce świeże, soki owocowo warzywne oraz jaja Produkty ogólnospożywcze Mięso, wędliny i tłuszcze zwierzęce Warzywa i owoce mrożone oraz ryba Wyroby garmażeryjne Opisbułki, chleby pszenne i razowe, bułka tarta, pączki, drożdżówkiwarzywa i owoce krajowe, owoce cytrusowe, soki owocowo - warzywne, jaja świeże klasy AL 63-73gprodukty mleczarskie - masło, sery, mleko, śmietana, jogurty, kefiry, sery twarde i pleśniowe, desery mleczne, przyprawy, makarony, ryż, mąka, kasze, otręby, soki owocowe, sosy, dżemy, miód naturalny, koncentraty, syropy, słodycze, dżemy, owoce w puszkach itp., woda mineralna niegazowana, oleje - rzepakowy, słonecznikowy, oliwa z oliwek), ryba wędzona, tuńczyk puszkowany - CPV 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3,15.80.00.00-6, 15.90.00.00-7 , 15.40.00.00.-2, 15.30.00.00 - 6, 15.23.40.00-7, 15.24.15.00.-4,15.24.14.00-3mięso drobiowe, mięso wieprzowe, mięso wołowe, wędliny, smalec, słoninawarzywa mrożone: fasolka szparagowa, brokuł, kalafior, marchewka, szpinak, mieszanki warzywne, mieszanki owocowe i owoce mrożone, ryby, filety rybne, paluszki rybne, śledzie, ryby świeżenaleśniki, pierogi, pyzy, kluski, kopytka, krokiety, leniwe )- CPV 15.00.00.00-8, 15.89.42.00-3. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Nr 45 |
Ulica | ul. Jagiellońska 7 |
Nr domu | 7 |
Miejscowosc | Warszawa |
Kod poczt | 03-721 |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 22 619 14 68 |
Fax | 22 619 14 68 wew. 16 |
Regon | 01588991500000 |
E mail | zs45@zs45.edu.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 6 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | nie dotyczy |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | zamawiający oceni, czy dostawca spełnia warunki okreslone w art.22 ust1 ustawy Prawo zamówień Publicznych. Na podstawie złozonych wraz z ofertą oświadczeń i dokumentów. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu w zakresie niezbędnym do wykonania spełnienia warunków. Zamawiajacy wymaga aby dostawca posiadał świadectwo o wdrożonym systemie HACCP, lub świadectwo stacji Sanitarno- Epidemiologicznej dopuszczające podmiot do dystrybucji żywnośc oraz dokumentów potwierdzających spełnienie tych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia- nie spełnia i będzie oparta na informacjach zawartych w dokumentach i oświadczeniach złożonych przez dostawcę. Nie wykanie przez dostawcę spełnienia choćby jednego z warunków skutkować będzie wykluczeniem dostawcy z postępowania. |
Wiedza | jak w punkcie III.3.1 |
Potencjal | jak w punkcie III.3.1 |
Zdolne | jak w punkcie III.3.1 |
Sytuacja | jak w punkcie III.3.1 |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 5 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Inne dokumenty | Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5 Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania dostawcy Formularz oferty według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do Specyfikacji; wypełnione i podpisane przez osobyupoważnione do reprezentowania dostawcy wybrane załączniki 1.1-1.6 ( części) według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do Specyfikacji; pełnomocnictwo do reprezentowania dostawcy w postępowaniu albo do reprezentowania dostawcy w postępowaniu i zawarcia umowy, jezeli osoba reprezentująca dostawcę w postępowaniu o udzielenie zamówienia nie jest wskazana jako upoważniona do jego reprezentacji we właściwych dokumentach rejestrowych.Certyfikat HACCP lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej stwierdzające o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP. Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | zs45.edu.pl: |
Spec war | Zespół Szkół Nr45 w Warszawie, ul. Jagiellońska 7 telefon: 22 619-14-68, |
Data skl | 15/12/2015 |
Godz skl | 09:30 |
Miejsce | Zespół Szkół Nr45 w Warszawie, ul. Jagiellońska 7 ( sekretariat) |
Termin | D |
Okres data do | 31/12/2016 |
Inf dodat | nie dotyczy |
Czy uniewaznienie | Nie |