Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Zespole Szkół Ekonomicznych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 w okresie od 01.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Publication date | 2015-12-08 |
End date | 2015-12-22 10:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Ekonomicznych |
Miejscowość | Olsztyn |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 335382 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 151100002, 151311305, 151120006, 158100009, 155000003, 158000006, 153000001, 153311709, 152210003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Zespole Szkół Ekonomicznych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 w okresie od 01.01.2016 r. do 31.12.2016 r. OpisDostawa mięsa.Dostawa wędlin.Dostawa drobiu.Dostawa pieczywa.Dostawa nabiału.Dostawa artykułów spożywczych.Dostawa warzyw i owoców.Dostawa mrożonek. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Ekonomicznych |
Ulica | ul. Bałtycka 37 |
Nr domu | 37 |
Miejscowosc | Olsztyn |
Kod poczt | 10-144 |
Wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Tel | 0-89 5273758 |
Fax | 0-89 5273501 |
Internet | www.ekonomik.olsztyn.pl |
Regon | 00019102300000 |
E mail | administracja@ekonomik.olsztyn.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Jednostka budżetowa |
Rodzaj zam inny | Jednostka budżetowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 8 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2016 |
Wadium | Nie dotyczy. |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania. Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia. |
Wiedza | Posiadają wiedzę i doświadczenie w zakresie obowiązującego prawa żywnościowego, a w szczególności zgodnie z poniższymi aktami prawnymi: Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.), Ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.), Rozporządzenie WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r.).; Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia. |
Potencjal | Dysponują odpowiednim potencjałem technicznym gwarantującym dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu). Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia. |
Zdolne | Nie dotyczy. |
Sytuacja | Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia. |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 95 |
Kryt 2 | Czas realizacji zamówienia |
Kryt 2p | 5 |
Spec www | www.ekonomik.olsztyn.pl |
Spec war | Zespół Szkół Ekonomicznych Bałtycka 37 10-144 Olsztyn. |
Data skl | 22/12/2015 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Zespół Szkół Ekonomicznych Bałtycka 37 10-144 Olsztyn Pok. 8. |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Inf dodat | Nie dotyczy. |
Czy uniewaznienie | Nie |