Dostawy mięsa, wędlin i drobiu
Publication date | 2015-12-21 |
End date | 2016-01-07 09:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Żytkowicach |
Miejscowość | Garbatka Letnisko |
Województwo | mazowieckie |
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 349660 / 2015 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151314009, 151130003, 151111000, 151311305, 151311343, 151312007, 151314009, 151311350, 151313101, 151120006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie mięsa, wędlin i drobiu wyszczególnionych poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: CZĘŚĆ I: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE 1. boczek wieprzowy surowy 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 2.flaki wołowe mrożone 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 3.golonka wieprzowa 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 4.karkówka wieprzowa z kością 150,00 kg - ilość na 12 miesięcy 5.łopatka wieprzowa z kością 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 6.mięso garmażeryjne wieprzowe 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 7.mięso wieprzowe kl. 2A 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 8.mięso wołowe kl. 2 1 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 9.schab wieprzowy z kością 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 10.serca wieprzowe 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 11.słonina 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 12.wątroba wieprzowa 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 13.wieprzowina gulaszowa mrożona 1 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 14.wołowina gulaszowa mrożona 700,00 kg - ilość na 12 miesięcy 15.żeberka wieprzowe paski 450,00 kg - ilość na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia mięsa świeżego niemrożonego: co najmniej 3 dni od daty dostawy. Okres przydatności mięsa mrożonego: co najmniej 30 dni od daty dostawy. CZĘŚĆ II: WĘDLINY I KONSERWY 1.baleron 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 2.boczek śniadaniowy 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 3.boczek wędzony 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 4.boczek wiśniowy 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 5.kaszanka 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 6.kiełbasa biała parzona 1 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 7.kiełbasa debreczyńska 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 8.kiełbasa drobiowa 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 9.kiełbasa jarmarczna 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 10.kiełbasa krakowska 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 11.kiełbasa mortadela 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 12.kiełbasa parówkowa 1 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 13.kiełbasa staropolska 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 14.kiełbasa szynkowa 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 15.kiełbasa targowa 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 16.kiełbasa zwyczajna 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 17.kiełbaski debreczyńskie 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 18.konserwa turystyczna 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 19.luncheon 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 20.mielonka drobiowa 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 21.mielonka konserwowa 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 22.mielonka tłuszczowa 1 700,00 kg - ilość na 12 miesięcy 23.mielonka tyrolska 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 24.mortadela z indyka 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 25.pachwina wędzona 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 26.parówki cienkie 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 27.parówki drobiowe 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 28.pasztet drobiowy 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 29.pasztet mięsny 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 30.pasztetowa 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 31.pieczeń rzymska 1 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 32.podgardle wędzone 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 33.polędwica drobiowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 34.przysmak kozacki 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 35.przysmak śniadaniowy 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 36.rolada drobiowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 37.salceson chłopski 900,00 kg - ilość na 12 miesięcy 38.salceson czarny 900,00 kg - ilość na 12 miesięcy 39.smalec w foremce 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 40.smalec domowy z cebulą i skwarkami 1 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 41.szynka biała 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 42.szynka mielona 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 43.szynka miodowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 44.szynka z łopatki 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 45.szynkówka picolo 450,00 kg - ilość na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia wędlin co najmniej 5 dni od daty dostawy. Wędliny określone powyżej w pozycjach: 8 (kiełbasa drobiowa), 33 (polędwica drobiowa), 36 (rolada drobiowa) nie mogą zawierać mięsa i tłuszczy pochodzenia innego niż drobiowe. Poza wędlinami określonymi powyżej w pozycjach 3 (boczek wędzony), 25 (pachwina wędzona), 32 (podgardle wędzone), Zamawiający wymaga aby wędliny pakowane były w sposób próżniowy bądź gazowy (odpowiednio VAC lub MAP). CZĘŚĆ III: MIĘSO DROBIOWE Lp. Produkt Kod CPV j.m. Ilość zamawiana na 12 miesięcy 1 korpusy z kurczaka 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 2 kurczaki 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 3 piersi z kurczaka 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 4 skrzydła z kurczaka 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 5 uda z kurczaka 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 6 mięso garmażeryjne drobiowe 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 7 serca drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy 8 żołądki drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy Mięso garmażeryjne drobiowe pakowane w opakowania o maksymalnej wadze jednostkowej 1 kg. Okres przydatności do spożycia mięsa garmażeryjnego: co najmniej 5 dni od daty dostawy, pozostały asortyment co najmniej 3 dni od daty dostawy. OpisPrzedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie mięsa wieprzowego i wołowego wyszczególnionych w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach:CZĘŚĆ I: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE 1.boczek wieprzowy surowy 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 2.flaki wołowe mrożone 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 3.golonka wieprzowa 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 4.karkówka wieprzowa z kością 150,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 5.łopatka wieprzowa z kością 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 6.mięso garmażeryjne wieprzowe 1 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 7.mięso wieprzowe kl. 2A 2 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 8.mięso wołowe kl. 2 1 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 9.schab wieprzowy z kością 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 10.serca wieprzowe 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 11.słonina 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 12.wątroba wieprzowa 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 13.wieprzowina gulaszowa mrożona 1 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 14.wołowina gulaszowa mrożona 700,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 15.żeberka wieprzowe paski 450,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia mięsa świeżego niemrożonego: co najmniej 3 dni od daty dostawy. Okres przydatności mięsa mrożonego: co najmniej 30 dni od daty dostawy.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie wędlin wyszczególnionych poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: 1.baleron 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 2.boczek śniadaniowy 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 3.boczek wędzony 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 4.boczek wiśniowy 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 5.kaszanka 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 6.kiełbasa biała parzona 1 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 7.kiełbasa debreczyńska 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 8.kiełbasa drobiowa 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 9.kiełbasa jarmarczna 3 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 10.kiełbasa krakowska 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 11.kiełbasa mortadela 2 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 12.kiełbasa parówkowa 1 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 13.kiełbasa staropolska 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 14.kiełbasa szynkowa 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 15.kiełbasa targowa 2 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 16.kiełbasa zwyczajna 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 17.kiełbaski debreczyńskie 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 18.konserwa turystyczna 2 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 19.luncheon 2 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 20.mielonka drobiowa 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 21.mielonka konserwowa 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 22.mielonka tłuszczowa 1 700,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 23.mielonka tyrolska 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 24.mortadela z indyka 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 25.pachwina wędzona 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 26.parówki cienkie 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 27.parówki drobiowe 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 28.pasztet drobiowy 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 29.pasztet mięsny 2 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 30.pasztetowa 1 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 31.pieczeń rzymska 1 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 32.podgardle wędzone 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 33.polędwica drobiowa 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 34.przysmak kozacki 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 35.przysmak śniadaniowy 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 36.rolada drobiowa 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 37.salceson chłopski 900,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 38.salceson czarny 900,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 39.smalec w foremce 1 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 40.smalec domowy z cebulą i skwarkami 1 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 41.szynka biała 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 42.szynka mielona 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 43.szynka miodowa 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 44.szynka z łopatki 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy 45.szynkówka picolo 450,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia wędlin co najmniej 5 dni od daty dostawy. Wędliny określone powyżej w pozycjach: 8 (kiełbasa drobiowa), 33 (polędwica drobiowa), 36 (rolada drobiowa) nie mogą zawierać mięsa i tłuszczy pochodzenia innego niż drobiowe. Poza wędlinami określonymi powyżej w pozycjach 3 (boczek wędzony), 25 (pa-chwina wędzona), 32 (podgardle wędzone), Zamawiający wymaga aby wędliny pakowane były w sposób próżniowy bądź gazowy (odpowiednio VAC lub MAP).Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie drobiu wyszczególnionego poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: 1.korpusy z kurczaka 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 2.kurczaki 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 3.piersi z kurczaka 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 4.skrzydła z kurczaka 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 5.uda z kurczaka 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 6.mięso garmażeryjne drobiowe 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 7.serca drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy 8.żołądki drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy Mięso garmażeryjne drobiowe pakowane w opakowania o maksymalnej wadze jednostkowej 1 kg. Okres przydatności do spożycia mięsa garmażeryjnego: co najmniej 5 dni od daty dostawy, pozostały asortyment co najmniej 3 dni od daty dostawy. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny w Żytkowicach |
Ulica | Żytkowice |
Miejscowosc | Garbatka Letnisko |
Kod poczt | 26-930 |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 48 6211250 |
Fax | 48 6146030 |
Internet | www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl |
Regon | 00103820000000 |
E mail | zk_zytkowice@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Zakład Karny |
Rodzaj zam inny | Zakład Karny |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 3 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data roz | 20/02/2016 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia. |
Wiedza | Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia. |
Potencjal | Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia. |
Zdolne | Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia. |
Sytuacja | Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia. |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | Zakład Karny w Żytkowicach 26-930 Garbatka-Letnisko pokój nr 23 |
Data skl | 07/01/2016 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Zakład Karny w Żytkowicach 26-930 Garbatka-Letnisko kancelaria jednostki |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |