RZP-1/16 dostawy słodyczy, konserw mięsnych wieprzowych i drobiowych, pasztetów z drobiem, konserw rybnych.
Publication date | 2016-01-25 |
End date | 2016-02-03 09:00:00 |
Instytucja | Szkoła Policji w Słupsku |
Miejscowość | Słupsk |
Województwo | pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 8691 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158422200, 158420002, 151310005, 151313101, 152400002 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Słodycze w ilości: minimalnej 710 kg, maksymalnej 5 850 kg. 2. Konserwy mięsne wieprzowe, konserwy mięsne drobiowe i pasztety z drobiem w ilości: minimalnej 300 kg, maksymalnej 9 120 kg. 3. Konserwy rybne w ilości: minimalnej 200 kg, maksymalnej 2 880 kg. OpisSłodycze w ilości: minimalnej 710 kg, maksymalnej 5 850 kg. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.Konserwy mięsne wieprzowe, konserwy mięsne drobiowe i pasztety z drobiem w ilości: minimalnej 300 kg, maksymalnej 9 120 kg. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.Konserwy rybne w ilości: minimalnej 200 kg, maksymalnej 2 880 kg.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Szkoła Policji w Słupsku |
Ulica | ul. Kilińskiego 42 |
Nr domu | 42 |
Miejscowosc | Słupsk |
Kod poczt | 76-200 |
Wojewodztwo | pomorskie |
Tel | 59 8417558 |
Fax | 059 8417559 |
Internet | www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl |
Regon | 77070295800000 |
E mail | zzp@slupsk.szkolapolicji.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Szkoła Policji |
Rodzaj zam inny | Szkoła Policji |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 3 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2016 |
Wadium | Zamawiający nie żąda wniesienia wadium. |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie: oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub decyzji administracyjnej o wpisie do rejestru zakładów, dokumentu potwierdzającego wdrażanie bądź stosowanie wdrożonego systemu HACCP. |
Wiedza | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, |
Potencjal | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, |
Zdolne | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, |
Sytuacja | Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | http:/www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl |
Spec war | Szkoła Policji w Słupsku, Zespół ds. Zamówień Publicznych, 76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42. |
Data skl | 03/02/2016 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Szkoła Policji w Słupsku, Kancelaria Jawna, 76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42. |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |